Черен списък на хотелите в България!

• 404 492
  • 1 888
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Варна
Добре де, нека ние сме глупави, а темата ще продължи да се пълни.

# 1 381
Тя не се пълни само от хора закупили ваучери. Последният хотел, който вписах тук си беше скъп и резервиран в Букинг. Еми зле си беше, въпреки цената. А моите наблюдения над колективните сайтове е, че отдавна цените се изравниха с тези, предлагани от агенциите, дори от самият хотел. Така че не са особена евтинийка, че да преглътнем лошото качество.

# 1 382
Аз да споделя моят опит.Пролетта ходихме в Елени палас,гр.Елена с ваучери-32 лв на човек,закуска,обяд и вечеря.Нашия обяд,например десерта ,беше минималистичен в сравнение с десерта от обедното меню.И като цяло порциите ни бяха по-малки.Друг е въпроса кой какви очаквания има:наскоро във една група за почивки във фб,беше споделено разочарование от този същия хотел.А нашето семейство беше доволно.Да, наистина хотела си има кусурите,например очукано в банята, захабено или ръжда,но аз за тези пари не очаквам повече.Въпроса е да са спазени елементарните хигиенни и други изисквания.По-скоро ме е страх ,ако платя много за даден хотел,а той примерно се окаже на нивото на Елени Палас.Иначе и аз следя за добри оферти с ваучери и като цяло съм доволна ,но ми прави впечатление,че се въртят едни и същи хотели в даден регион.Затова понякога като си харесам хотел,влизам директно в сайта му и търся там оферти и промоции.Съжалявам за отклонението от основната тема.

# 1 383
В Елени палас съм ходила към 20тина пъти в последните 10-12тина години. Какъв беше в началото, а кухнята му ...../с изключение на една коледна пуйка/ А после започнаха  посещенията с ваучерите / аз също 2-3 пъти съм ги ползвала /хотела е постоянно пълен и не се реновира нищо за съжаление

# 1 384
  • Варна
Отвратителен хотел с отвратително отношение е Елени Палас.

# 1 385
чак пък отвратителен...вярно е, че е западнал врамнено с преди , и все повече  се зарязва , но още колко хотели  по- зле има от него..... а да не забравяме че е 1*

# 1 386
Здравейте,

бих добавила в списъка Раювски хан, с. Раювци.
Посетихме комплекса наскоро и останахме разочаровани. Като единствени гости се надявахме на няколко спокойни дни далеч от градския шум и имаше всички предпоставки това да се случи...да ама не, стаите са разположени НАД ресторанта и е прекалено шумно. Всяка вечер от 11 до след 12 се чува суркане на столове, думкане, тенджери и тн.
Преглъщаш го, все пак трябва да почистят преди да затворят.
Същото упражнение обаче се повтаря и сутрин от 7 часа до след 9...
Невъзможно е да се спи на този шум, нещо отвратително.
Часовете между 1 и 7 са тихи, но надали някой отива на такова място с идеята да бъде буден така. Rolling Eyes
Цената на вечер също ми се видя завишена предвид какво се предлага - 80 лв на стая, без закуска.

Ресторантът беше на ниво, храната беше вкусна...бих го посетила отново за обяд/вечеря.
Доколкото разбрах имат самостоятелна вила, там би могло да е спокойно.

# 1 387
Тъпо са постъпили да ви настанят над ресторанта, при положение, че сте били сами в хотела.

# 1 388
Двойните стаи са над ресторанта,няма как да бъдат настанени другаде...Ние сме били също в такава,но не сме имали проблем с шума.Много съм доволна от хотела !!

# 1 389
Ние бяхме в стая 5, срещу стълбите и точно над кухнята. Шумът беше наистина силен, предвид че и двамата със съпруга ми се будихме и беше невъзможно да заспим отново.
Както казах шумът не е постоянен, но в наистина неприятни часове.
В последствие четох подобни негативни коментари, съжалих че не съм ги видяла по-рано. Явно е въпрос на късмет.

# 1 390
Ние бяхме в стая 5, срещу стълбите и точно над кухнята. Шумът беше наистина силен, предвид че и двамата със съпруга ми се будихме и беше невъзможно да заспим отново.
Както казах шумът не е постоянен, но в наистина неприятни часове.
В последствие четох подобни негативни коментари, съжалих че не съм ги видяла по-рано. Явно е въпрос на късмет.
А защо не направихте забележка за шума и защо не поискахте да ви преместят в по-тиха стая.
Човек трябва да се научи да си търси правата и да реагира на място и навреме, за да има ефект.
Добре е, че споделяте тук, но с това няма как да промените нещата. Аз от години съм непримирима към всякакви несгоди и неуредици. В крайна сметка като съм платила за нещо искам да го получа както се полага.
И за да е по темата:
Днес се прибрах от кратка почивка в хотел Емали Грийн в гр. Сапарева баня.
Като цяло съм доволна като за хотел 3* и цената, която платих. Стаите, храната и Спа-то са ок. Обаче им куца хигиената в баните и в ресторанта. За престой от 3 нощувки, камериерката не влезе нито веднъж дори кошчето да изхвърли. На два пъти ми се сервира вино и кафе в чаши с червило по тях. Веднага направих забележка и ми бяха донесени други.
За почистването ми обясниха, че била само една камериерка и не смогвала. Като искам да сложа табелка с надпис "почисти". Обърнах внимание, че дори в малки семейни хотели 2* поне веднъж на ден влизат, без да се налага да ги подсещам. Просто няма да ги посетя отново.

# 1 391
По принцип бих го направила ако имаше смисъл и бяхме за по-дълъг престой...за първия ден си казахме може да е някакво изключение да не се караме излишно, след втория вече си заминавахме така или иначе.
Което ми напомня за лошия ни опит с прехвалените Синабови къщи.
Цял комплекс резервиран за банкет с преспиване, единствени странични гости бяхме ние...отново бяхме настанени над ресторанта...представете си какво ни беше до 3 4 сутринта с дискотека под нас. Е тогава поисках обяснение - защо не са ни предупредили предвид че ми имат и телефон, и мейл...освен равнодушно мънкане и безумни оправдания не получих друго...почивката ни беше провалена.
Може би не ни е на късмет Еленския Балкан Grinning

# 1 392
да ви кажеха че ще има много хора и веселба, та да не отивате викаш. Laughing

# 1 393
да ви кажеха че ще има много хора и веселба, та да не отивате викаш. Laughing
Разбира се, че трябва да ги предупредят. Мен са ме предупреждавали от друг хотел, че резервацията ми съвпада с групова веселба.

# 1 394
бравос. иначе под секрет, единствения начин да е със сигурност спокойно е да резервирате ЦЕЛИЯ хотел. естествено това не включва съседни хотели, дискотеки и т.н., но все пак е някаква сигурност Laughing

Общи условия

Активация на акаунт