Черен списък на хотелите в България!

• 404 045
  • 1 886
  •   2
Отговори
# 1 395
Разгледайте т.нар. комплекс и селото...при условие че резервирам на такова място  очевидно е че търся спокойствие.
Да смятам че е редно да ме предупредят или да помислят за настаняване в стая на последния етаж например така че шума от въпросното парти да е ограничен, още повече плащахме на място така че нищо не губят.
Цяла вечер музика, крясъци и грозни пиянски изпълнения, добре че семействата с деца си заминаха през деня!
А да...научихме го по трудния начин, като започна "купона", дори при настаняването не сметнаха за нужно да ни кажат...после защо туризма ни бил зле!

# 1 396
нуждата да ви казват какви, колко гости, какви събития има е с точност 0%.

все едно големите хотели да почнат с: днес имаме 2 семинара в общо двете ни зали, 1 обяд на медицински работници от града ни, едно парти в ресторанта, ..... Laughing

# 1 397
А, не, моля да не бъркате големите хотели с достатъчно и обезшумени просторни помещения за всички активности, с такава архитектура, че стаите за почивка са на съвсем друго място и семейни къщи с икономисана изолация и нула култура на обслужване, които смятат, че някой е длъжен да търпи пиянски песни и свади през почивката си. Повече от нормално е да предупредят, защото иначе попадат в черни списъци просто....то малко мислене се изисква как да си градиш бизнеса.

# 1 398
Абсолютно съм съгласна с написаното горе.
Точно тези малки хотелчета и къщи за гости имат интерес клиентите им да остават доволни. Въдят се постоянно, избора на такива е голям и за да оцелееш трябва да знаеш как да въртиш бизнес.
Смешно, да не кажа нелепо е да сравнявате голям хотел с цели отдели от персонал, с малък такъв където един човек е рецепционист, сервитьор и кой знае още какво, организацията е различна.
Същото ми се случи с хотел в Румъния, където имаше сватба...е там поне хората се извиниха и ни компенсираха с една безплатна нощувка.
За мен спора по темата е безсмислен, всеки сам преценява къде и как да почива, споделих опит.

# 1 399
Аз вече като правя резервации питам ще има ли сватба или зелено училище /пионерски лагер/ по същото време.

# 1 400
Когато съм резервирала в малки хотели, винаги са ми казвали, ако има събитие. Още повече, ако заради събитието ресторантът няма да обслужва външни хора, а най - близкото място за хранене е на 5 км. Последният път бяхме с тийм Билдинг на една фирма /20 човека бяха/. Голяма веселба беше, защото им помагаме и подсказвахме в някой игри, като хора ходили на много такива мероприятия.

# 1 401
Здравейте. Радвам се, че открих темата, защото с ММ доста често пътуваме.
За черния списък добавям от личен опит:
- Рич, Велинград. Ужас и безумие. Кич във всяко едно отношение, не само интериора. Джакузитата отвън фул нон стоп, водата мътна, плуващи косми... Абе гадост! Там съобразяване, че има хора отишли да си починат няма. В Пиано бара до сутринта трещят чалги. Говорих за друга стая - навсякъде се чувало. То не само силата на звука, вибрациите от баса се усещаха. Закуската трагедия,слязохме 30-40 мин преди края и всичко беше празно (качвала съм снимки в трипадвайзър) и така и не презаредиха повече.
2ро то ми предложение е Медите СПА в гр. Сандански. Стаята не беше лоша, голяма и сравнително чиста, храната беше много зле, а в "спа центърът" почти нищо не работеше... Вътрешния басейн беше със студена вода. Уж идваха, мериха градусите и нищо не направиха, тоест СПА нямаше.
3тото ми предложение е за Гранд Хотел Банско. Заложили са на уж по-тежкарски стил стаи, но хигиената беше зле. Мръсна беше и стаята и банята. Храната не беше вкусна. Да има избор, но евтина и не добре сготвена. Шумно нон стоп. Камериерките блъскат направо от рано рано. В стаята до нашата се правеше ремонт, поисках друга стая, защото не желаех да ми се бръмчи с бор машини и майстори слушащи чалга по цял ден, и в другите стаи правели ремонт.
И не на последно място Езерец в гр. Благоевград. Неадекватен персонал. Спа-то е зле. Басейна външния пъъълен с гълъби и бонусите, които вървят към тях. Стаите са леко мизерни. Имаше големи купони до сутринта и двете вечери, в които бяхме там и вместо отпочинали се върнахме ужасно недоспали и уморени.

# 1 402
същия съвет и към вас.

то ясно че човек иска тишина, но тя си е направо невъзможна.

# 1 403
Не разбрах какъв свет даваш. Да резервираме целите хотели? Да не ходим на почивка? Или където и да отидем да не очакваме да си починем и да се примирим с това? Или пък нещо друго? Моля уточни.

# 1 404
Да резервираме целите хотели - това е единственото ви спасение. че иначе винаги има хора из джакузита-макузита, сауни-мауни, все някой ще пее чалга в ранни часове и т.н.

# 1 405
Да резервираме целите хотели - това е единственото ви спасение. че иначе винаги има хора из джакузита-макузита, сауни-мауни, все някой ще пее чалга в ранни часове и т.н.

Това е несериозно ,но иначе сериозните хотели, които държат на реномето си осигуряват необходимото спокойствие на гостите си и евентуално ако се наруши това по някаква причина  имат адекватна реакция.

# 1 406
Ние се разочаровахме от Кипарис Алфа Смолян. Не знам дали е коментиран до сега. Басейна беше с хладка вода (при обявена 30 градуса), стаята ни също беше студена (стопли се чак на сутринта)... тъхмо се успокоявах, че поне е чисто, когато видях падащи паяжини от тавана към прозореца.... Закуската не беше кой знае какво, но за нея нямах и очаквания. За 80лв/нощ никога не е перфектна, но сме попадали на доста по-добри.  Не бих резрервирала отново там и просто съм изненадана от високата им оценка в booking.
Единствените им плюсове според мен са : местоположението и гледката. Персоналът в ресторанта също беше добре - усмихнати и услужливи.

# 1 407
Да ,в Гранд хотел Банско се натъкнах на най-мръсния басейн,който съм виждала някога в световен мащаб.Развъдник на болести,както и топлите лежанки.
  Истината е ,че на мен,въпреки че принципно обичам да пътувам и да посещавам хотели,вече не ми се ходи никъде.Престоят в хотели,особено спа такива,по-скоро ми причинява сериозен дискомфорт.Задължително ще има серия неуредици,ще бъде прекалено горещо или студено,задължително супер шумно и почти винаги недостатъчно чисто.В последно време се прибирам от подобни почивки уморена,недоспала,защото  повечето гости са идиоти,които крещят и блъскат врати по цяла нощ,и разочарована.Колкото и пари да даде човек,не е ок.
  Достатъчно много такива места съм посетила,за да установя,че от смой дом по-хубаво нямо.Лошото е,че човек има нужда от разнообразие от време на време,та няма как.

# 1 408
Хотел Вита Спрингс в с.Баня ,до Банско! Стаите бяха неподдържани,парапетите бяха поправяни с тиксо,басейна беше мръсен,от дупка в тавана на сауната се прокрадваше слънчева светлина ,мухъла беше на всякъде.Като попиташ в ресторанта за някое ястие в менюто отговора беше "не знам"и така.

# 1 409
Виа Лакус в Сапарева баня  е същата работа. Басейна е в мазето. Мръсно и тъмно.

Общи условия

Активация на акаунт