Черен списък на хотелите в България!

• 404 040
  • 1 886
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Здравейте. Радвам се, че открих темата, защото с ММ доста често пътуваме.
За черния списък добавям от личен опит:
- Рич, Велинград. Ужас и безумие. Кич във всяко едно отношение, не само интериора. Джакузитата отвън фул нон стоп, водата мътна, плуващи косми... Абе гадост! Там съобразяване, че има хора отишли да си починат няма. В Пиано бара до сутринта трещят чалги. Говорих за друга стая - навсякъде се чувало. То не само силата на звука, вибрациите от баса се усещаха. Закуската трагедия,слязохме 30-40 мин преди края и всичко беше празно (качвала съм снимки в трипадвайзър) и така и не презаредиха повече.
2ро то ми предложение е Медите СПА в гр. Сандански. Стаята не беше лоша, голяма и сравнително чиста, храната беше много зле, а в "спа центърът" почти нищо не работеше... Вътрешния басейн беше със студена вода. Уж идваха, мериха градусите и нищо не направиха, тоест СПА нямаше.
3тото ми предложение е за Гранд Хотел Банско. Заложили са на уж по-тежкарски стил стаи, но хигиената беше зле. Мръсна беше и стаята и банята. Храната не беше вкусна. Да има избор, но евтина и не добре сготвена. Шумно нон стоп. Камериерките блъскат направо от рано рано. В стаята до нашата се правеше ремонт, поисках друга стая, защото не желаех да ми се бръмчи с бор машини и майстори слушащи чалга по цял ден, и в другите стаи правели ремонт.
И не на последно място Езерец в гр. Благоевград. Неадекватен персонал. Спа-то е зле. Басейна външния пъъълен с гълъби и бонусите, които вървят към тях. Стаите са леко мизерни. Имаше големи купони до сутринта и двете вечери, в които бяхме там и вместо отпочинали се върнахме ужасно недоспали и уморени.
За Гранд хотел Банско не съм съгласна с нищо от написаното. Абсолютни глупости.

# 1 411
  • София
Ние се разочаровахме от Кипарис Алфа Смолян. Не знам дали е коментиран до сега. Басейна беше с хладка вода (при обявена 30 градуса), стаята ни също беше студена (стопли се чак на сутринта)... тъхмо се успокоявах, че поне е чисто, когато видях падащи паяжини от тавана към прозореца.... Закуската не беше кой знае какво, но за нея нямах и очаквания. За 80лв/нощ никога не е перфектна, но сме попадали на доста по-добри.  Не бих резрервирала отново там и просто съм изненадана от високата им оценка в booking.
Единствените им плюсове според мен са : местоположението и гледката. Персоналът в ресторанта също беше добре - усмихнати и услужливи.

Не съм им ползвал спа-то, и стаята особено, само за "припадане", но преди 5 години пребивавах там докато ММ беше в болницата в Смолян.  Момичетата от персонала бяха адски мили, винаги ще ги помня с добро. Хотелът не е нещо уау, то си е градски бюджетен вариант, но толкова добро отношение никъде другаде не съм срещала.

# 1 412
Аз пък останах много доволна от хотела,стаите бяха топли басейна също,но ние бяхме гости на хотела преди около 3 г.
Ние се разочаровахме от Кипарис Алфа Смолян. Не знам дали е коментиран до сега. Басейна беше с хладка вода (при обявена 30 градуса), стаята ни също беше студена (стопли се чак на сутринта)... тъхмо се успокоявах, че поне е чисто, когато видях падащи паяжини от тавана към прозореца.... Закуската не беше кой знае какво, но за нея нямах и очаквания. За 80лв/нощ никога не е перфектна, но сме попадали на доста по-добри.  Не бих резрервирала отново там и просто съм изненадана от високата им оценка в booking.
Единствените им плюсове според мен са : местоположението и гледката. Персоналът в ресторанта също беше добре - усмихнати и услужливи.

# 1 413
И аз съм от доволните. Миналата година бяхме през ноември месец. Навсякъде беше топло и чисто, водата в басейна беше 30 градуса и закуската беше добра. За персонала съм без забележки - усмихнати и любезни млади хора.
Аз пък останах много доволна от хотела,стаите бяха топли басейна също,но ние бяхме гости на хотела преди около 3 г.
Ние се разочаровахме от Кипарис Алфа Смолян. Не знам дали е коментиран до сега. Басейна беше с хладка вода (при обявена 30 градуса), стаята ни също беше студена (стопли се чак на сутринта)... тъхмо се успокоявах, че поне е чисто, когато видях падащи паяжини от тавана към прозореца.... Закуската не беше кой знае какво, но за нея нямах и очаквания. За 80лв/нощ никога не е перфектна, но сме попадали на доста по-добри.  Не бих резрервирала отново там и просто съм изненадана от високата им оценка в booking.

# 1 414
Макар, че е доста стара темата, влизам, за да “похваля” х-л Аква Азур в Св. Св. Константин и Елена. Така нареченият Ол инклузив е пълен майтап - 2-3 основни и още толкова салати. Сбирщайн от остатъците от предния ден (пример - макарони с боб и заливка за мусака). Десерт - изгнила диня, компот и някакви пастички. Излишно е да споменавам, че сирена, кашкавали и т. н.са имитационни продукти. Сок “Кайсия” след около 20 Мин смени цвета  си и течността стана прозрачна:astonished: Виното и бирата само на цвят го докарваха. За цена от 150 лв/ вечер смятах, че нивото трябва да е доста по-добро. Явно, обаче съм се заблудила жестоко.

# 1 415
Макар, че е доста стара темата, влизам, за да “похваля” х-л Аква Азур в Св. Св. Константин и Елена. Така нареченият Ол инклузив е пълен майтап - 2-3 основни и още толкова салати. Сбирщайн от остатъците от предния ден (пример - макарони с боб и заливка за мусака). Десерт - изгнила диня, компот и някакви пастички. Излишно е да споменавам, че сирена, кашкавали и т. н.са имитационни продукти. Сок “Кайсия” след около 20 Мин смени цвета  си и течността стана прозрачна:astonished: Виното и бирата само на цвят го докарваха. За цена от 150 лв/ вечер смятах, че нивото трябва да е доста по-добро. Явно, обаче съм се заблудила жестоко.

Случайно да имахте проблем с климатизацията в стаята?

Преди няколко години ходихме и бяхме по оферта с някакво намаление, като в един момент ни спряха климатизацията в стаята (централна е) и уж имало проблем с климатика в хотела, но навсякъде в общите помещения и ресторанта си работеше, а в стаята няма. Т.е. нямаше и намек от страна на хотела, че имат намерение да отстранят проблема. Тогава бях чела и по други отзиви, за същите проблеми.

Исках да оставя негативен коментар, но Визит въобще не ми изпрати покана.

# 1 416
Не, поне с това нямаше проблем.

# 1 417
Постоянно се тръби да помогнем на туризма,  обаче цените не се намаляват, а качеството си остава на минимум. Те самите не желаят да си помогнат, а типично по български - да ги прецакаме сега, пък догодина ще има други балъци за прецакване...

# 1 418
Постоянно се тръби да помогнем на туризма,  обаче цените не се намаляват, а качеството си остава на минимум. Те самите не желаят да си помогнат, а типично по български - да ги прецакаме сега, пък догодина ще има други балъци за прецакване...
Явно не сме им таргет, всичко е насочено към непретенциозни чужденци дошли на алкохолен туризъм (като се натаралянкат кой ти гледа другото). А това, което е качествено, е доста скъпо за обикновения българин.

# 1 419
Дааааа,нищо не се е променило по нашето море,нередностите направо те шамаросват,обслужването и предлагането са ултра-супер-мега-гига икономични

# 1 420
Споделям впечатленията си от Спа хотел Огняново, дано да е полезно за някой. Изкарахме един уикенд в него и впечатленията ми са следните:
Веднага ми направи впечатление, че в хотела не се спазнат абсолютно никакви противоепедиомологични мерки. Рецепционистката застана бувално в лицето ми, за да измери температурата ми, беше без маска. По късно забелязах, че и в ресторанта както на вечеря така  и на закуската никой от персонала не носи маски и ръкавици.
Дезифектант имаше само на рецепцията, но бяха останали само опаковките. Чистотата в стаята е меко казана лоша, косми от предишните посетители имаше навсякъде в банята, на терасата и в стаята разбира се. Петна по мебелите, ужасно мръсни стъкла и дограма. Стаята ни се намираше над кухнята и сутринта се събудихме от задушлива миризна на пържено.
Храната в ресторанта е лоша, цените много и неоправдано високи. Закуската  е влючена в цената и е по предварително заявено меню,  продуктите са имитиращи и с ниско качество, кафето ужасно

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 12:09 от Пролетно цвете

# 1 421
Комплекс "Острова" - Троян ,тотално разочарование.Въпреки примамливите описания в сайта на хотела ,вътрешният басейн не работи.СПА зоната също,макар че попитахме за това на рецепцията и отговорът беше Да.През уикенда има много външни хора,за гостите на хотела няма подсигурени места край външния басейн,въпреки гривните тип ОЛ инклузив.Една млада двойка заседнаха в асансьора,защото бил спрял тока и работел генератор.Това добре,но никъде нямаше  предупредителни табелки да не се ползва.В стаите няма шампоан и сапун.
    За ползване на маски и дезинфектант да не говорим.

# 1 422
Бях в " Острова" март месец и всичко беше на ниво.Може би заради натоварения летен сезон има известни неуредици....Не бих сложила хотела в черен списък само заради това !!

# 1 423
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
При тези жеги навън как очаквате да работи вътрешния басейн?? То е смешно. Вътрешен за зимата. Аз все още не съм срещала хотел, който да ти подсигурява шезлонги около външния басейн при условие, че пускат и външни хора. Те на това разчитат според мен.

# 1 424
  • при късмета
При тези жеги навън как очаквате да работи вътрешния басейн?? То е смешно. Вътрешен за зимата. Аз все още не съм срещала хотел, който да ти подсигурява шезлонги около външния басейн при условие, че пускат и външни хора. Те на това разчитат според мен.
Била в Арбанаси, в комплекс с басейни, в които пускат и външни хора. Преди да пуснат някого идваха на басейна да видят има ли места, при положение, че така или иначе имаше повече шезлонги

Общи условия

Активация на акаунт