Черен списък на хотелите в България!

• 403 241
  • 1 885
  •   3
Отговори
# 1 500
Спа хотел"Ата",Вършец,по думите на рецепционистката,160 човека гости и още 100 външни ,ползващи басейна.От тях поне 10-на от малцинството.Вярно,че в днешно време всички се интересуват само от печалбата,но това е прекалено.Наблъскани рекорден брой шезлонги с цел да приемат всички желаещи от Северозападна България.А за мерки срещу Ковид изобщо няма да и да коментирам.В следобедните часове водата в басейна имаше вид на заблатена.Отделно от това-занемарено,доста кофти храна.

# 1 501
  • Бургас
Въпросът лесно може да бъде решен - купвате си една бутилка вино и някакво деликатесно сиренце, филенце, плодове. И си сядате на тераската или там където сте отседнали. Няма да се моля и да пълня гушите на ресторантьори, ако не искат да ми вземат парите. Толкоз.

Хех, как се хранят деца и 100+кг мъж (който не пие) с винце и сиренце. Аз също не пия и си хапвам стабилно за вечеря. Ние ходим на ресторант за да ядем, не за да мезим.

# 1 502
  • Сф
Еми взимате си 5 пилета тогава и на терасата, това имаше предвид Милитана, мисля. Simple Smile
Едно време, като бяхме всички равни, пак не си спомням да сме били всеки ден на ресторант.Някои по- равни може и да са били , знам ли..ама и без ресторант се оцелява!

# 1 503
  • Бургас
Ако си в апарт хотел ОК. Ако е само стая няма как да се готви. Да, може да се вземе пица, ама всеки ден не става.
Ресторанта отдавна не е признак на лукс за по-равните.

# 1 504
  • пак там
Когато децата ти пораснат, рязко се оказва, че апарт-хотелът е не лукс, а необходимост пред лукса на три стаи в хотел например.

# 1 505
Те ще ми отказват да ми сервират в ресторанта в 21.30, аз ще се съобразявам, че в стаите не се готвело. Ако в района има доставка на храна или топла точка и ме извадят от чорапите, кьорсофрата съм я опънала в лобито като стой та гледай. Била съм в хотел, чиито ресторант работи само на закуска, но това се знаеше изначално. 
Апартаментите с бокс са си супер. Някога се чудех защо в северната част на Гърция масово се предлагат и наемат такива. Разбрах след първото ползване на такова помещение и вече гледам да наемам такова, когато имам възможност, та дори и само направата на кафе да ползваме кухнята.

# 1 506
Беше споменато, че са двама възрастни и затова предложих такъв начин на изхранване при тотална липса на места в ресторанта или тъпканица и шум например. Мен шумът и това че трябва да чакам за маса или да търпя лошо обслужване ме напрягат повече от една вечеря на масата на балкона с винце и мезета. Особено ако усетя, че по някаква причина не съм желана като клиент. Не че някога се е случвало, но понеже потребителката сподели, затова го коментирам.

# 1 507
  • София
За пореден път съм крайно възмутена от неадекватността на персонала на Томас Резиденс. Една жена беша написала по-назад коментар, който е написала и в сайта им. Нямам думи колко арогантно са й отговорили, вкл. частично и на мен. Само един пример - от персонала не били пъдари, не били длъжни да ни осигуряват тишина и спокойствие нощно време! WTF???? Предоставям и линк към коментарите: https://visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%8 … D0%BD%D1%81/2822/

# 1 508
За пореден път съм крайно възмутена от неадекватността на персонала на Томас Резиденс. Една жена беша написала по-назад коментар, който е написала и в сайта им. Нямам думи колко арогантно са й отговорили, вкл. частично и на мен. Само един пример - от персонала не били пъдари, не били длъжни да ни осигуряват тишина и спокойствие нощно време! WTF???? Предоставям и линк към коментарите: https://visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%8 … D0%BD%D1%81/2822/
Охоо, ясно от кои гости е била госпожата! За мен човекът има право. Ако търсят под вола теле, ама много упорито, може накрая и нещо друго да намерят! Големите претенции на разни БГ гастарбайтери. Може хотелът да има проблеми, но повечето й коментари са просто смешни и умишлено провокативни. Паркингът бил прашен. Ами освен управителя да излее асфалт в нейна чест. Нямало диня на закуска. Не знам как не е потърсила рамбутин някой специално да й сервира. Кой знае там където се подвизава, в какава мизерна дупка живее и хрупа чипс сутрин, обед и вечер, обаче тук претенции на  лондонска принцеса.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 16:46 от fatalina

# 1 509
  • София
Охоо, ясно от кои гости е била госпожата! За мен човекът има право. Ако търсят под вола теле, ама много упорито, може накрая и нещо друго да намерят! Големите претенции на разни БГ гастарбайтери. Може хотелът да има проблеми, но повечето й коментари са просто смешни и умишлено провокативни. Паркингът бил прашен. Ами освен управителя да излее асфалт в нейна чест. Нямало диня на закуска. Не знам как не е потърсила рамбутин някой специално да й сервира. Кой знае там където се подвизава, в какава мизирна дупка живее и хрупа чипс сутрин, обед и вечер, обаче тук претенции на  лондонска принцеса.
Аз, като потърпевш, който не е гастърбайтер, рупащ чипс, ще кажа, че зад половината коментари заставам изцяло.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 17:05 от Spastik Children

# 1 510
Самия отговор от хотела е на лице, много далеч от добър мениджър в тази сфера. Тези намеци за гостите на хотела му са недопустими и под всякакво ниво. Нямам думи, ако ще и най-големите мизерници да са почивали в хотела ....

# 1 511
Охоо, ясно от кои гости е била госпожата! За мен човекът има право. Ако търсят под вола теле, ама много упорито, може накрая и нещо друго да намерят! Големите претенции на разни БГ гастарбайтери. Може хотелът да има проблеми, но повечето й коментари са просто смешни и умишлено провокативни. Паркингът бил прашен. Ами освен управителя да излее асфалт в нейна чест. Нямало диня на закуска. Не знам как не е потърсила рамбутин някой специално да й сервира. Кой знае там където се подвизава, в какава мизирна дупка живее и хрупа чипс сутрин, обед и вечер, обаче тук претенции на  лондонска принцеса.
Fatalina, ето моят коментар за Томас резидентс от далечната вече 2018:
Цитат
Мнение за Томас Резиденс. Отговаря на малко по-добра къща за гости, но в никакъв случай на хотел 2* на база АИ. Басейнът вече го източват - в топ сезон. Паркинг реално няма, има нещо като тупик към хотела, който е по-широк и там с блажна боя е подчертано уж за коли. Паркира се кой където свари. Студиото е голямо, на четвъртия етаж. Топлата вода е на интервали ту топла, ту по-хладка. Ресторант - местата не достигат навън, народа се зарежда да пие откъм 18 часа и не можеш да се доредиш до маса. Храна - при все, че семейството ми яде предимно готвено, не ни харесва. Много ниско качество. Маси - с трохи, непочистени. Пепелници също. Снощи си пих бирата на шезлонг, поради липса на места, е дадоха ми чинийка вместо пепелник, защото им били свършили. Мъжът опита водката от инклузива , ами това и според двама ни не беше водка, а недобре прикрита ракия с незнайно качество. За 105 лв легло в студио, включително с намалението за ранни, въобще не си заслужава. За да добиете представа - за хигиената в ресторанта например оцетника на масата, на която седнах, беше с с оцетна гъба и удавена мравка.Мизерия.

Даже тогава Spastic children леко се опита да ме убеди, че аз нещо съм се объркала, но после се опари и тя.
И  понеже си почивала в Серенити много пъти, знаеш какво е в другия край на залива на Нестинарка - прашен тупик, свършващ в нищото, ползващ се от гостите на хотела и от свободно плажуващи. Ами не ми е ОК да си мъкна багажа в прахоляка например. Аз пък си мисля, че словоизлиянията на въпросния "хотелиер" с незнам колко образования и незнам колко работи от Слънчака до Царево (явно не е могъл да преуспее като надежден хотелиер на Слънчака с поведението си) е неумесно. Основно правило в сферите на търговията и услугите е , че клиентът винаги е прав, тоест недопустимо е да се разказва как децата на госпожата били псували, как била омазана масата , как стаята била разхвърляна. Апропо, това за омазаните маси не го вярвам, защото в ресторантът на хотела масите си бяха вечно омазани. Чистите прибори, заредени на блок масата, всъщност бяха мръсни.

П.П. Загубих се в другата тема, защото мъжът ми има медицински проблем и тази година няма да почиваме на море, но ви чета.

П.П.П. Каня те в къщи на гости да пием по кафе за да видиш, че не съм мизерна гастербайтерка и/или не живея в дупка, хрупаща чипс. Часът и мястото - на лични.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 15:20 от storm76

# 1 512
Знам, чела съм ви отзивите и нямам предвид теб или Спастик, но такива претенциозни дами много съм ги виждала. Вървят и само търсят причини за нещо да се оплачат. Ако на вас ви харесва деца да ви псуват, на мен не, пък макар и на английски да приказват. Намат право да се държат така с персонала и да прават каквото им хрумне. И да миналата година да Св. К и Елена имаше една яка група такива велики "англичани" от маалата, които вдигаха шум, а чавеетата N на брой тичаха напред-назад. На плажа завземаха по няколко чадъра и безброй шезлонги. С викове се влизаше в морето. Обаче в ресторанта, претенции за храната, за кафето и т.н. Вероятно за много от проблемите има основание г-жата да пише и да се оплаква, но някои притенции са в повече. Да, прашен е пътя, защото хотелът е в нищото. Освен това събота и неделя там се изсипва много народ, който идва само за плаж, така че е трудно да се говори за лесно паркиране и удобства. Относно вечерният шум е права, но както и преди сме коментирали в повечето хотели и заведения, никой не спазва тази наредба. Особено по морето. На плажа също има клуб и вероятно и той гърми с музика до никое време.
p.s.: Сторм, пожелавам бързо възстановяване на съпругът ти!

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 16:52 от fatalina

# 1 513
  • при късмета
За паркирането не съм съгласна. Хотела, като е обявил, че има паркинг, това значи, че трябва да има, а не да казват, че е паркинг прашен, черен път. Това не е паркинг по никакви критерии. Да си казват истината, няма и толкоз. Не затова, че е прашно, а че паркинг хотела няма и се паркира на обща улица. За хотел 4 звезди, мисля, че е задължително. Ако наемаш квартира, тогава да, паркоместата може да са много по-малко от стаите, които дават в къщата, но за хотел с висока категория е недопустимо. Някои обявяват, че е до изчерпване на местата, но там доколкото разбрах, изначало няма нито едно.
За храната и шума е друго. Храната е въпрос на вкус и с малко мерак ще решиш проблема, но през повечето време да е лоша си е минус. А служителя от хотела, който е отговорил на оплакването, можеше да го направи много по-възпитано и професионално. И щом на нейните деца прави забележки и ги окачествява, какво е пречело да направи и на шумните на място?

# 1 514
А пък на изумлението му къде в друг хотел се сервира диня на закуска да го пратя в няколко и то съвсем скромни места по морето, където това въобще не е нечувана екстра.

Общи условия

Активация на акаунт