Черен списък на хотелите в България!

• 407 069
  • 1 894
  •   1
Отговори
# 1 695
Вече няколко пъти резервираме апартамент в различни хотели,като избираме такива с басейн.
И всичко е наред -и чистотата и храната ,за това не споменавам имена.През седмицата всичко е ок -басейна е чист,има шезлонги за всички,тишина и спокойствие.
Но в събота и неделя до басейна се допускат външни хора.Настава ад.Идват много от местните и се получава така,че за нас гостите не остават свободни шезлонги,а в басейните става пренаселено.Ами много е неприятно.А явно е масова практика.
Да, това е друг голям проблем. От много време насам избягвам да посещавам хотели през уикенда и особено при дълъг уикенд, съчетан с някакъв празник. Такава лудница настава и по пътища и по хотели, че с кеф си оставам в София у дома на спокойствие и само слушам по новините за задръствания и блокажи на пътища тук и там.

# 1 696
Целенасочено попаднах на темата наскоро, защото и аз бях потресена от хотел с 4*.
За себе си направих изводите и вече места забутани на дъното на географията даже и не поглеждам ако ще да са с 10*.
Нещо в нищото има защо да е там. Вече започвам да се съмнявам по какви критерии се дават прочутите * на хотелите. Като нищо, и те като всичко друго в България, се купуват.
Жалко за претенциите и рекламите на някои неща.
На отзиви рядко вярвам, тъй като не знам кой го е писал. Вече няколко пъти такива отлични отзиви на живо са друго нещо.

# 1 697
  • Пловдив
Аз съм ходила на места с оценка 9,8 например и не ми е харесвало по разни причини, които да речем са важни само за мен. Неудобна баня, липса на климатик (а съм посетила хотела в период на тежка жега), неудобно паркиране на колата. Тези неща за някой друг няма да са важни и при оценката не са взети под внимание. Така че гаранция няма никога при тези рейтинги.
Така де, чета коментари и си преценявам дали конкретно оплакване е проблем за мен. То затова е хубаво да се пише конкретно, а не само да се дава оценка.

# 1 698
  • Русе
Веднъж ми се беше случило с един басейн към хотел в Априлци. Сутрин идваха ученици от ученически лагер, поне 50-60 ученици, ако не и 100 в тийнейджърска възраст и ползваха басейна към хотела. Бяха им забранили да ползват шезлонгите, децата лежаха на тревата, влизаха и излизаха под команда през половин час, тоест половин час учениците са във водата, следващия половин час-гостите на хотела. Ами не ставаше така, аз съм отишла на почивка на планина на спокойствие, а не на ученически лагер.

# 1 699
Скрит текст:
Да, разбира се! Дано видят хората за какви измамници става дума. Добре, че бяхме за кратко и все пак, не ми се иска да има още измамени от тези мошеници.
Снимките са правени след като събрахме багажа за тръгване,  което личи от намачканите чаршафи и за което се извинявам. За съжаление, не бях при настаняването, наложи ми се да отида по-късно.
Скрит текст:

Лесно може да се направи сравнение с техните снимки. Търсех апартамент с парко място. Букинг ми предложи това. Но, нищо не отговаряше на истината. Дори и парко мястото не беше гарантирано. Единствено локацията беше хубава.
Това е, хора...всеки да си вади изводите.
ПП. Цената беше 150лв. на вечер.
На мен ми изглежда изключително добре. Вие да не сте очаквала  Four Seasons или The Ritz-Carlton?!
Хора, моля ви, малко по-реалистични очаквания.
Това, което съм очаквала на база публикуваните коментари, рейтинга (9 +) и снимките в Букинг, със сигурност не е това, което е в действителност. Нито съм очаквала, че резервацията ми ще бъде анулирана веднага след кешовото заплащане на престоя, което трябваше да стане още при настаняването. Сградата представлява жилищна кооперация с рецепция на партера. Човекът те чака, взема парите, дава ти ключа и един чип за две семейства за асансьора, който да те качи до 6 етаж и после изчезва...Интересното е, че в нета няма недоволни от това място - мненията са само позитивни. Вече съм с голяма обеца към такива обекти. ...Отделно съм спестила неща по обслужването, отношението  и хигиената, но реших, че снимките ще говорят сами по себе си.  В крайна сметка, бяхме за 5 дни. Както и да е...Споделям собствен негативен опит, а на който му изглежда изключително добре - да иде и да се наслади. Поемам негатива, че аз съм с "високите" очаквания и няма нищо смущаващо.  А когато очаквам Four Seasons или The Ritz-Carlton не очаквам, а съм там. И накрая, ама съвсем без лоши чувства: иронията Ви е неуместна, повярвайте!

# 1 700
Скрит текст:
Да, разбира се! Дано видят хората за какви измамници става дума. Добре, че бяхме за кратко и все пак, не ми се иска да има още измамени от тези мошеници.
Снимките са правени след като събрахме багажа за тръгване,  което личи от намачканите чаршафи и за което се извинявам. За съжаление, не бях при настаняването, наложи ми се да отида по-късно.
Скрит текст:

Лесно може да се направи сравнение с техните снимки. Търсех апартамент с парко място. Букинг ми предложи това. Но, нищо не отговаряше на истината. Дори и парко мястото не беше гарантирано. Единствено локацията беше хубава.
Това е, хора...всеки да си вади изводите.
ПП. Цената беше 150лв. на вечер.
На мен ми изглежда изключително добре. Вие да не сте очаквала  Four Seasons или The Ritz-Carlton?!
Хора, моля ви, малко по-реалистични очаквания.
Това, което съм очаквала на база публикуваните коментари, рейтинга (9 +) и снимките в Букинг, със сигурност не е това, което е в действителност. Нито съм очаквала, че резервацията ми ще бъде анулирана веднага след кешовото заплащане на престоя, което трябваше да стане още при настаняването. Сградата представлява жилищна кооперация с рецепция на партера. Човекът те чака, взема парите, дава ти ключа и един чип за две семейства за асансьора, който да те качи до 6 етаж и после изчезва...Интересното е, че в нета няма недоволни от това място - мненията са само позитивни. Вече съм с голяма обеца към такива обекти. ...Отделно съм спестила неща по обслужването, отношението  и хигиената, но реших, че снимките ще говорят сами по себе си.  В крайна сметка, бяхме за 5 дни. Както и да е...Споделям собствен негативен опит, а на който му изглежда изключително добре - да иде и да се наслади. Поемам негатива, че аз съм с "високите" очаквания и няма нищо смущаващо.  А когато очаквам Four Seasons или The Ritz-Carlton не очаквам, а съм там. И накрая, ама съвсем без лоши чувства: иронията Ви е неуместна, повярвайте!
Добре сте направили, че споделяте мнението си. Всеки сам за себе си може да си извади изводи. За мен е полезно.
Коментари от рода на кой, какво е очаквал от капацитети в интернет, от своя страна носят полезност 0.

# 1 701
Цитат на: Mrs. Tiggi-M. в нд, 14 авг 2022, 02:00
представлява жилищна кооперация с рецепция на партера. Човекът те чака, взема парите, дава ти ключа и един чип за две семейства за асансьора, който да те качи до 6 етаж и после изчезва...Интересното е, че в нета няма недоволни от това място - мненията са само позитивни. Вече съм с голяма обеца към такива обекти. ...Отделно съм спестила неща по обслужването, отношението  и хигиената, но реших, че снимките ще говорят сами по себе си.  В крайна сметка, бяхме за 5 дни. Както и да е...Споделям собствен негативен опит, а на който му изглежда изключително добре - да иде и да се наслади. Поемам негатива, че аз съм с "високите" очаквания и няма нищо смущаващо.  А когато очаквам Four Seasons или The Ritz-Carlton не очаквам, а съм там. И накрая, ама съвсем без лоши чувства: иронията Ви е неуместна, повярвайте!
[/quote]
Аз пък не разбирам какво се очаква от един апартамент от частник. Дори в много редки случаи ми се е случвало да има рецепция. И човекът освен да даде ключа, какво друго трябва да прави? Ако искате румсървис отивате в хотел, а не наемате апартамент. От снимките, освен олющената врата не видях нищо ужасно и мизерно. Стандартен апартамент под наем на морето. На много съм ходила и горе-долу това представляват.

# 1 702
А олющената врата и каса ако не ми харесат трябва ли да почивам само в хотели от тира "Four Seasons или The Ritz-Carlton" ? Прави изключително лошо впечатление и не бих си спестила негативен коментар ако ми предложат подобно място за настаняване, независимо от цената, която съм платила.

# 1 703
Е как независимо от цената. 5човека настаняване 50м от плажа, в топ сезон за 150лв, в никакъв случай не може и да се очаква някакъв лукс. Виж ако съм дала 400-500лв за това нещо, няма да ми е ОК. Нека да сме с реалистични очаквания, всеки иска нищо да не даде, ама да е 5* с румсървис и индивидуален иконом.

# 1 704
Е, за този апартамент си  е нормална цена от 150 лв., което не изключва да е чисто и приятно. За мен обелената врата не е голяма драма. Виждам, че банята си е чиста, стаите също. Не видях в кухнята как е, терасите...
По-голям проблем ще е, ако кажат, че вие сте я обелили. В крайна сметка за 10ина дни е, не е завинаги.....

# 1 705
  • Бургас
Потребителката писа, че проблема не е толкова в олющеното тук там, а в ужасната миризма, която е била навсякъде. За съжаление това няма как да се снима или да се онагледи.

# 1 706
Потребителката писа, че проблема не е толкова в олющеното тук там, а в ужасната миризма, която е била навсякъде. За съжаление това няма как да се снима или да се онагледи.

E, да, това наистина е проблем. Пропуснала съм това с миризмата, но аз също не мога да търпя смрад.

Напускала съм хотел, в който ни бяха настанили на приземен етаж и самите стени излъчваха миризма на мухъл. След голяма разправия, в която аз исках да ни настанят в друга стая (нямало свободни), ни върнаха парите за всички нощувки. Затова не искам да пиша името на хотела, поне върнаха парите накрая.

# 1 707
  • в края на града
Погледнах снимките в Букинг, наистина изглеждат значително по-добре. Най-вероятно държат няколко апартамента в кооперацията и са снимали най-хубавия... Аз се впечатлих, че са анулирали резервацията веднага след плащането. По този начин, все едно гостите не са дошли и няма да изплатят 15-те % на Букинг. Тарикатлък на дребно.

# 1 708
  • There I was on a July morning
Мисля, че най-голямо разминаване между очакване и действителност се получава при собственици, които отдават няколко апартамента/стаи в една или повече сгради.
Само веднъж съм попадала на греда от Букинг - миналата година в Несебър, за щастие само 2-3 дни бяхме. При голям брой отзиви с обща оценка 9 или 9+ беше, но мебелите стари, продънен матрак и скърцащо легло и съмнителна хигиена. Разглеждах прикачени снимки от туристи и имаше и по-добре изглеждащи стаи.
ММ настояваше да им дам оценка 3 в Букинг, а аз им дадох 7, само защото собственикът беше много любезен, а и местоположението беше хубаво.

# 1 709
  • Най-красивата страна
След като става въпрос за хотел,а не за някаква дупка в порутена къща,би трябвало поне да няма обелени врати,падаща боя и мазилка,да е чисто и приятно.Без значение дали ще е 150лв.на вечер или 50лв.

Хотелът бил 4 или 5 звезди?-понякога си мисля,че у нас хотелиерите сами  си ги слагат тези звезди...хаха...

Общи условия

Активация на акаунт