Черен списък на хотелите в България!

• 402 781
  • 1 882
  •   2
Отговори
# 1 710
Не е хотел, а апарт комплекс, в който различни собственици имат апартаменти и ги отдават под наем индивидуално. Единия собственик може да го е направил 5*, а другия да е мизерия.

# 1 711
  • В.Търново

vaniu64e, забранили сте получаването на лични съобщения.

# 1 712
  • в сърцата на децата <3
В гуугъл коментарите са компрометирани. Многократно ми се случва като оставя негативен отзив да го изтриват. Категорично няма за какво друго да се хванат, много внимавам с изразните средства. За сега форумите остават единствен реален източник на информация.
Самоцитирам се с пресен пример - фирма, от която бяхме измамени, свали коментара ми от Гуугъл отзивите. Та - никакво доверие на захаросаните отзиви там - изобщо не са реални!

# 1 713
Хотел " Шопска среща" в с. Синеморец!
Това е възможно най-отвратителния ако въобще може да се нарече "хотел", в който сме отсядали. Невъобразима мръсотия, миризма на мухъл и неприятни собственици.
Аптека "Доника", точно до "Шопска среща" се "управлява" от противната жена на Руслан-хазяина и е под всякаква критика за аптека - меко казано ужасна-малка и мизерна!
Не препоръчваме на никой!

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 18:30 от Milena Angelova

# 1 714
Цитирам си мнението от съседната тема.
Не препоръчвам хотел Чукара, в Трявна.
​Така ми се искаше да добавя в тази тема  спа хотел Чукара ****) в Трявна, но уви ще споделя доста негативи, конкретно за нашето семейство.

Отдавна не ми се беше случвало да бъда подведена от ревютата в Гугъл и да тръгна с големи очаквания към български хотел. Вино и СПА хотел Чукара / Wine & SPA Hotel Chukara
https://maps.app.goo.gl/EUQLyK1AXz2DAbFC8?g_st=ic

Тук във форума не намерих никакви коментари за мястото, но на рецепция не бяхме само ние с оплаквания, което ме навява към мисли, че всъщност цялата база е само едни изпрани пари, без абсолютно никаква идея за така наречен Спа хотел.

Чукара е отворен през лятото, доколкото виждам юни месец…
Обаче абсолютна никаква растителност няма, все едно се намирате в тракийска гробница, само пръст и абсолютно нищо, което Да отговаря на изображенията от мултимедията, например.

Скрит текст:

Още по време на резервация, уточнихме че желаем тиха стая с гледка към Трявна, на по-висок етаж и с легло-спалня.
Срещу 300 лв на нощувка, при толкова голяма леглова база и незапълнен капацитет, можеха да ни настанят, но уви.
В действителност ни дадоха стая на 1етаж, над ресторанта и детския център.
Леглата - две двойни, които само се движат напред-назад. Изглед - към покрива.......
В стаята отоплението беше на парно, което не може да се контролира и е неописуемо топло.
В банята вратата към душ-а, не се затваря и цялото помещение става във вода, когато се къпе човек.

На рецепция ни поканиха на Българска вечер ( в събота, 29ти) и при запитване от наша страна дали ще има програма, изрично ни казаха, че няма такава. Само традиционни български ястия.
Останахме изненадани, когато към 18ч в съботния ден, видяхме как диджей се  настанява и започнаха репетиции с народна певица.
Партито продължина до 1ч през нощта.
А както споменах, нашата стая беше точно над ресторанта, където беше мероприятието и можете да си представите какъв шум и озвучаване имахме.Дори на затворени прозорци.

Спа-то е нищо кой знае какво.
Не ми се мисли, ако цялата леглова база се запълни как ще има място за всеки, да се възползва от басейн, малко джакузи или две сауни. Билковата сауна беше хубава, btw.
A имаше и парна баня и солна стая.
С работно време е 8-20ч , отидохме в 8:03 и тепърва започваха да почистват и дезинфекцират.

В цената беше включена закуска на шведска маса, която  е разнообразна и добра.
Но препоръчвам да се обърне внимание на приборите и съдовете в които се сервират плодови сладка и мед…
Недопустимо е лъжичките към тях да бъдат такива за чай.

Храната в ресторант Осел е задоволително ниво, но нищо впечатляващо/
В другия гурме ресторант, не останах впечатлена от персонала, та само пихме кафе, без консумация на храна.

В Трявна се говори, че главния готвач си е тръгнал и може би затова нивото откъм кухня, не е добро.

Иначе като база е добро, но предпочитам да дадем малко повече пари и да отидем в Арте, Велинград ( много ми наподобява като стил самия хотел Чукара).

Общо взето този път, който бихме от Варна до Трявна не си заслужаваше за въпросното място.
Но иначе Трявна е много красива през този сезон и не съжалявам, че я посетихме.

Препоръчвам бирарията в центъра пред моста, храната е уникална.
И на много нормални цени.

# 1 715
Благодаря за споделеното мнение за Чукара. Бяхме го нацелили за ноември, но ще сменим дестинацията.

# 1 716
И аз благодаря за споделеното и за снимките, щяхме да ходим след две седмици, но си поемаме към Велинград. Може и градинарите да са напуснали, не само готвача. 'Градината' е направо потрес.

# 1 717
Слагам в този списък хотел "Видин" в центъра на Видин. Бях по работа там и ме настаниха за една нощ. Не е кой знае какво, но аз не съм претенциозна и всичко ми се виждаше наред, не ми пречеха вмирисаното на цигари фоайе или олющените врати - голяма работа, дошла съм само за малко, топло е, стаята е нормално голяма, бях доволна. Докато в 1,30 през нощта не открих, че няма топла вода. На рецепцията младежът първо твърдеше, че бойлерът не можел да стопли достатъчно бързо водата, защото хотелът бил пълен и много хора го използвали едновременно. По това време? Най-после си призна, че от два дни имат авария на бойлера и просто няма как да има топла вода. Взех си душ със студена вода и си легнах с надеждата сутринта вече да са го оправили. Уви, водата беше все така леденостудена. Рецепционистката се опита да ме преметне със същата басня за многото гости и за бойлера, който все някак не може да стопли, обаче наоколо беше друга гостенка на хотела, която ми каза, че от три дена няма топла вода за никого. Отново се наложи да си взема леден душ, преди да си тръгна. Ако аз плащах нощувката, едва ли щеше да се размине без фойерверки(уведомих организацията, която ме беше поканила, но според мен на тях не има се занимаваше да поискат компенсация). Не мога да разбера, след като от хотела знаеха, че имат проблем, защо продължаваха да приемат гостите без да шукнат. Много по-малко уронващо престижа им щеше да бъде да ги насочват при свои колеги или дори само честно да си казват, за да могат хората да реагират някак - не беше в някакъв напрегнат туристически сезон, можеше човек бързо да си намери друг хотел във Видин. Но не го направиха и затова попадат тук.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 02:34 от Grizantema

# 1 718
Хотел Рамада Тримонциум в Пловдив. Въпреки лошите отзиви отидохме с надеждата, че няма как за 110 евро на вечер да е толкова зле. Е, зле беше. Ако беше 60 лв нощувката в малък, непретенцоозен хотел, щеше да е ОК. Избрахме го заради местоположението и огромния паркинг. Въпреки, че паркингът се заплаща отделно /10лв/ за 24 часа и е охраняем, на сутринта осъмнахме с блъснат калник. Не просто одран, вдлъбнат. В стаята явно никой не беше влизал от лятото, защото климатичната система бе настроена на охлаждане 18 градуса. Огромно антре с малък гардероб. Има само чехли за еднократна употреба. Гъбички за обувки, плик за мръсни дрехи, не. Стаята огромна с 3 нощни лампи за осветление. Мрачно, мрачно...Една кръгла стъклена маса плясната в средата. Стъклата на прозорците последно са мити 2000 година. Мокетите навсякъде с петна. Мини бара празен. 2 води, 2 малки кафета и 2 пакетчета чай бонус. Банята огромна, чиста, но много захабена. Възглавниците целите на буци, а горната завивка е една и тясна. И за капак нощем трябва да спреш аспирацията, защото много шуми.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 15:30 от beba2

# 1 719
Горе-долу същото е положението в хотел "Лайпциг" в Пловдив,като това в "Тримонциум"-а. А ми беше любим...!

# 1 720
  • Тра-ла-ла
Такава мивка и батерия не съм виждала и в малки непретенциозни хотели за 60лв. Това е недопустимо, независимо дали хотелът е 1 звезда или 5 звезди.

# 1 721
Ужас, каква е тази мивка?!?! Това не е чистено поне година.....!!! Защо не си изискахте  парите? Направихте ли повече снимки? Ако да - с тях, касовите бележки/платежно и описание на ситуацията - към КЗП с искане да се възстанови сумата. Не сте получили това, да което сте платили.

# 1 722
Пазя фискалния бон и още снимки имам. Но в момента, пък и преди 2 дни, когато бяхме там, нямам сили и желание да се боря с институции. В много стресова ситуация съм и съм "в дупка".

# 1 723
Хотел Медикус Вършец. Мръсни чаршафи, климатикът е като трактор. В едното джакузи водата беше с форми на живот. Голям хотел, спа-то е като за 20 човека капацитет. Навсякъде те дебнат - дъвка да внесеш - глоба. Персоналът в ресторанта - груб и скача на скандал за всичко. Развалиха ни почивката.

# 1 724
Спа хотел Планината -  Рибарица. Стаята огромна и добре отоплена, но не съвсем чиста. Мокета беше доста замазан, гардероба с един пръст прах, в банята висяха паяжини. Коридора яко смърди на цигари. Храната в ресторанта обаче беше пълен отврат. Имам чувството, че готвеше абсолютен аматьор - тиквичките с млечен сос бяха изпържени без брашно, стояха меки и лигави, плуваха в олио. Поръчахме и други неща - всичко пълна трагедия! За капак един диджей ни надуваше главата с яко набичена музика, които децибели въобще не са за ресторант с този размер и като цяло тази лудница съвсем не се припокрива с моята представа за почивка в планината . Затова следващите вечери ходихме по други ресторанти.

Общи условия

Активация на акаунт