Черен списък на хотелите в България!

• 402 650
  • 1 882
  •   4
Отговори
# 1 575
storm76 , кой е този басейн? Отдавна не ходя на басейни в София именно заради блъсканицата....
Люлин бийч, очудващо добре за квартален басейн. Не е лукс, но е спокойно, цени сравнително нормални. Но все пак съм дошла през седмицата.

# 1 576
А цигани има ли?

# 1 577
На морето са.

# 1 578
Веднъж съм била на ол инклузив. На Албена, Ралица Примасол. Еми беше топ, храната беше в изобилие и много разнообразна. Явно зависи от хотел, курорт, управител.

Отвратителна и студена храна. Недостатъчно места в ресторанта, мръсни стаи и ужасно арогантен и груб персонал в Ралица-та.
Не знам. Ние бяхме там преди 2 години и всичко беше супер, освен шумните румънци.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 17:28 от Анонимен

# 1 579
Няма, огново учудващо. Явно Фаталина е права. Макар че миналия месец на аквапарк Възраждане беше пълно, особено следобед, но бяха културни. Апропо и аз, и детето ни бъркат с тези от боята, защото сме мургави (идва по линия на плевенската генетична част от мен), даже на басейна до Локото преди година две тактично не ни пуснаха да влезем.

# 1 580
Сторм, наистина ли? И каква причина изтъкнаха?

# 1 581
Сторм, наистина ли? И каква причина изтъкнаха?
При пълен басейн (с видимо много посетители, които не са общо заедно) в 15 часа, че ще затварят за частно парти.
По повод цигани и българи. На мен не ми пречат циганите, има и свестни от тях. Малко офф, но отдавам под наем няколко апартамента. Два от тях български семейства ги издадоха като катуни, няма такава смрад и мърсотия. В момента в единия апартамент живее циганско семейство - чисто и спретнато, мерише винаги на препарат, пердета - изкрящо бели, бяла техника и посуда - лъсната до блясък.

# 1 582
  • София
Да, ама тия цигани са изключения. Иначе и св. Влас бяха налазили тази година. И хич не бяха от културните.

# 1 583
  • Sofia
Pisa, не става да сравняваш Албена с Анталия, единственото общо между тях е първата буква. 😂 При нас се получи супер защото отидохме в Анталия след Албена, Златните и т.н. Еми няма база за сравнение, среден клас 5* тамошен хотел предлага неща, за които нашите не са и чували. В Анталия е в пъти по-евтино, и в пъти по-хубаво! А условията и качеството на почивката са несравними! Е къде е "Киро на кирия"!?

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 08:05 от Crystal_Noir

# 1 584
Имам запитване относно хотел Роял Спа Велинград. Той е част от верига хотели (Гранд хотел Свети Влас, Гранд хотел Банско), тяхна е и веригата фитнеси Pulse. Бяхме изключително разочаровани. Хотелът беше празен (бяхме само ние и още едно семейство), настаниха ни в стая с проблеми и без изглед към морето, въпреки отново подчертавам празния хотел. Но истинското разочарование беше в празния ресторант - явно нямат против да изхвърлят храна. Въпреки платения Ол инклзив, трима сервитьори вървяха в петите ни и ни гледаха от кое и колко си сипваме, когато седнехме на масата постоянно идваха да взимат ту чашка, ту чинийка, пресягаха се през ръцете ни постоянно, беше ужасно. Виждаха, че не сме се нахранили и чиниите са пълни и посягаха да взимат чинии. Имаше един заядлив комплексиран господин сервитьор, който се заяждаше. Общо взето обслужване - под всякаква критика. Та въпросът ми е за хотела във Велинград - Роял Спа, там как са нещата в ресторанта, обслужването. Това някаква политика ли е на фирмата, да пестят храна и да карат служителите си да досаждат на хората, докато се хранят.

# 1 585
  • София
Хотел във Велинград с изглед към морето?! Кога пък морето е стигнало до Велинград?
А що се отнася до обслужването, бях там преди две седмици и нищо от написаното не видях. Отсервира се бързо, но в никакъв случай по описания начин. Това за мен си е плюс. Не би ми било приятно да стоят празни съдове на масата, докато си хапвам десерта например. Само един ден по обяд имаше по-малко хора от необходимото за ол инклузив и веднага минаха на обслужване по меню. Персоналът е любезен, усмихнат, отзивчив. Някои хора явно обичат да търсят под вола теле.

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 19:46 от july1993

# 1 586
За хотела на Св.Влас става въпрос.

# 1 587

Aз не бих стъпила в нито един хотел от веригата. Купени звезди, никакви 5 звезди, те и 4 не са....

# 1 588
  • София

Aз не бих стъпила в нито един хотел от веригата. Купени звезди, никакви 5 звезди, те и 4 не са....
И си изградихте това мнение от посещение в един от тях? При това с единствена забележка сервиза в ресторанта.

# 1 589
  • Най-красивата страна
Човек като отседне в хотел 5 звезди,очаква всичко да е безупречно.
Ако е с две звезди например е друго....

Общи условия

Активация на акаунт