Черен списък на хотелите в България!

• 402 915
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Бургас
Доста пари трябва да инвестират в отзиви. При над 500 отзива няма да им излезе сметката, по-добре да инвестират в качество.

На практика хотела губи само сумата за комисионната за Букинг. Ако е в парядъка на 10лв могат да си позволят едни 100 коментара предполагам.

# 1 876
  • Варна
Доста пари трябва да инвестират в отзиви. При над 500 отзива няма да им излезе сметката, по-добре да инвестират в качество.

На практика хотела губи само сумата за комисионната за Букинг. Ако е в парядъка на 10лв могат да си позволят едни 100 коментара предполагам.
Доста трябва да са отчаяни.Simple Smile Едвали им е толкова важна оценката. Може би само за прохождащи обекти.

Хексе, и аз мислех така , но Букинг яко си плюят на сурата за да вземат разни таксички.. Ние имахме проблем с дублирана резервация, Букинг не си мръднаха пръста
По принцип Букинг не си мърдат пръста. Те могат да вземат или да върнат пари, а с останалото се оправяш сам. Могат да пишат на някой да разяснят случай, но пак се стига до вземане или връщане на пари.

# 1 877
  • софия
Доста им е важна оценката. За всички тя е един от водещите критерии при търсене.

# 1 878
  • София
И аз четох, четох, и преди време се оказахме в комплекс Европа, Долна баня. Чак познати ни го препоръчаха. Решихме да изкараме там един дълъг уикенд. Вярно, че не беше в разгара на сезона, но комплексът беше почти пълен. И юни месец си е топло там.
Локация приятна. Зеленина -добре. Особено за стаите, които гледат към игрището. И дотам.
Рецепция тип фургон. Време доста топло, никой не ни посреща, портата затворена. Звъняхме по тел. Дойдоха след 5мин. Паркирахме. Настаняване за около 15-20мин, което е сравнително ок, да речем. Слагаме багажа в стаите- джакузито жълтее. Не е проблем, няма да се ползва. ММ реши да го позамие, то текна ръждива вода. Излизаме на басейна- шезлонзите черни, прашни. Питаме за шалтета- под един навес били, да си вземем. Отиваме, те не са пипани с месеци. Паяци, мръсотия. Отказахме се. Бърсахме шезлонзите с мокри кърпи.
Допълнителни хавлии рядко, защото едната камериерка ни каза, че не са в пълен състав и няма как да се носят чисти хавлии всеки ден. "Кой ще ги пере, г-жо?" (цитирам).
Храна- оскъдна. Някакви салами, кашкавали на триъгълници, мухи.
И съботата вече беше невъзможно да си край басейна. Направо се бяха изсипали цели тумби външни посетители. Ние с резервациите едва намирахме по един шезлонг да си оставим кърпите. В басейна "ври". Стотинка да хвърлиш, няма къде да падне. Викове, хвърляници в басейна, пляскане. Направо не е за разправяне.

Явно не е нашето място. Never ever.

Другото ни приключение бе в Парк хотел Кюстендил, но там вече бяхме на мероприятие. Басейна бива, стаите не са кой знае какво, но не са много зле. Обслужването горе-долу добро. Ресторант като в соца. Менюто и то. На сутринта трябваше да тръгваме рано. Дадоха ни сандвичи с някакъв салам, като кучешки едно време, но все пак дадоха- 2 филии, салам, кашкавал, краставица.

Същото приключение имахме преди години в почивна база на БДЖ "Добринище" с приятели, които държаха да отидем там, защото са почитатели на почивка в планината. Те уреждаха всичко, ние само натоварихме багажа и луди, млади тръгнахме.
Природата е уникална, спор няма. Буквално пътят свършва там и запова гора. Въздух, красота и дотам. Студ, мръсотия, соц обстановка и обслужване. Но премъчихме 2 дена заради природата.Smile Сега се чудя на акъла ни. Нито прочетохме отзиви, нито видяхме къде отиваме.Smiley Но мястото е топ. Ако се построи там нещо модерно, бих отишла заради природата.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 00:27 от missence

# 1 879
Писала съм някъде доста по-напред в темата по повод оценките в Букинг. За едни хора в Поморие. Рейтингът беше "Фантастичен", но щом съм писала тук, сещате се...Все едно..., помня как искаха да им платим при настаняването и тутакси анулираха резервацията ми в Букинг. Явно, за да не мога да дам отзив, който далеч не беше "фантастичен". Та, така. От този личен горчив опит, изобщо вече не вярвам на високия рейтинг в Букинг, а си търся повече информация. Нещо повече: прекалено положителните мнения в Букинг , винаги ме хвърлят в тежки съмнения.

# 1 880
Хотел "Луксор" в Ивайловград до табелата за изход от града. Няма асансьор, няма кана, няма минибар, няма сешоар, телевизора го включваш/изключваш от копчето на самия телевизор, окаченият таван в банята се беше разкачил и висеше само на стенната лампа, закуската се сервира - две филии хляб тип добруджа, варено яйце, парче сирене, 3 маслини, парче домат и парче краставица.

# 1 881
Писала съм някъде доста по-напред в темата по повод оценките в Букинг. За едни хора в Поморие. Рейтингът беше "Фантастичен", но щом съм писала тук, сещате се...Все едно..., помня как искаха да им платим при настаняването и тутакси анулираха резервацията ми в Букинг. Явно, за да не мога да дам отзив, който далеч не беше "фантастичен". Та, така. От този личен горчив опит, изобщо вече не вярвам на високия рейтинг в Букинг, а си търся повече информация. Нещо повече: прекалено положителните мнения в Букинг , винаги ме хвърлят в тежки съмнения.
Аз Букинг почти винаги запазвам някъде, където искат плащане седмица или две преди настаняването, така не може да ти анулират нищо. А и когато са го направили е трябвало да комуникираш с платформата, защото ако са те обявили за неявила се е възможно букинг да не поиска да прави повече резервации за теб при рецидив, а и да ти изтегли сумата за резервацията наказателно.

# 1 882
Не съм се сетила да комуникирам с Букинг, наистина...Толкова бяхме разочаровани, че...дето се вика, прехапахме устни и...си изсърбахме попарата. Ставаше въпрос за едни студия в Поморие, нейде в руския квартал. Собствениците се оказаха  едри, съмнителни момчета. Не си спомням точно, но статусът беше нещо от типа, че те са ни анулирали резервацията без неустойка, без финансови претенции към мен или нещо подобно...Минали неща, вече ми се губят подробностите, но ми остана  горчив вкус, определено.  Вече все по-рядко ползвам букинг за резервации - само когато не е възможно да  резервирам през сайтовете на хотелите. За къща за гости или апартамент в България, търся директен телефон със собственика. Почти не пътуваме в чужбина...Както дойде. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт