Ноември месец времето се мръщи, а МАЙчето се хили в къщи. Тема№20

• 28 009
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да уведомя, че изпратих там как се казва, да ме добавите за приятелче, на де който намерих. Ама има още де, но после.  Simple Smile

# 481
СМЕХОРАНА ти като излизаш навън пълниш ли си джобовете с камъни или се държиш здраво за количката... newsm78
аз бях 49 кг.,но съм 165см.
И аз имам една позната която роди на 6 май и излезе от болницата като манекенка,а като я видях след 2 мес(тя кърми)беше двойна-все едно пак е бременна само,че към 6 мес.

# 482
  • софия
По-скоро се гепвам за количката и не я пускам. Joy

# 483
По-скоро се гепвам за количката и не я пускам. Joy
Знаех си аз... Joy

# 484
Ей, друго си е!За един час без децата и съм нов човек-прическа, маникюр, какво му трябва на човек Mr. Green
Няма тайна за отслабването-пак си карам както преди да забременея!Ще кажа, ама няма да ме нападате StopПърво -спрях да кърмя, бюст-йок!както знаете, ама поне вече като се наведа пера и виждам какво правя Joy!Второ-дойде ми МЦ миналия месец и последно-много пуша, цял ден съм на кафе и ям веднъж за деня!Това е!
Дени, къде пък ме изтипоса и мене на номинации Hug

# 485
ей roni.k , благородно ти завидях за този час без деца.  Grinning Искам и аз, ама нещо напоследък не ме огрява Crossing Arms
Аз не съм се теглила, но като че ли съм смъкнала някое друго кило, а и циците ги няма да тежат. Може наистина да е заради цикъла и неяденето цял ден, от немане на време  Peace
Това за мен обаче за момента не е фикс идея. Ще смъкна все някога. А и мъжо си ме Аресва така  Mr. Green

# 486
  • софия
Цвети,пък и обущатата ми ме държат здраво на земята.
Прилагам снимков материал

# 487
  • София
  Виждам че обсъждате кг, аз също съм си отново 45 кг, но аз и да ям не качвам, не е моя заслуга, а явно такъв ми е метаболизма. И двете бременности качих по 20 кг и с две и с едно бебе и няколко месеца след раждането си бях на старите кг.
  Днес времето беше чудесн, щом се съблякох по потник, но с пуловера не издържах. Тъкмо се зарадвах на зимното чувалче за количката и то се оказа че в момента не ми е нужно  Simple Smile

# 488
Смехоранка с тия обуви половин час ще си местя само единия крак-ще съм като закована за земята hahaha
Айла и ти ли практикуваш като смехорана  Joy
А сега майка ми ме тормози и ме заяжда,че в пюрето на малкия се слагало зален боб,аз й обяснявам че е грах,а не боб,а тя ме прави на луда и си знае нейното Crazy (направо ми къса нервичките)
Ако може някой да изкаже мнение,та да й натрия носа,че се хванахме на бас (освен ако не натрие тя моя)
Досега не съм давала нито едното нито др.,но съм виждала,че на купените пюренца пише грах newsm78

# 489
Я ни вижте педагогическото захранване  hahaha
http://may2009.snimka.bg/baby/viktor-na-lianka.440197.15807175
паролата си я знаете

Рали, ние нямаме асансьор повече от месец и маам до шестия поне два пъти дневно, ама файда няма. Няма смисъл да се мориш!
Обаче диети не пазя, щото не ща да съм хем гладна, хем дебела.

# 490
Мале, мале, какво писане ... пак ви изтървах!
Днес времето в Бургас е страаааашно гот и бяхме на разходка, слънчице, кафенце ... и сега пак в къщи, че дойде време за цокане! Дано и утре да е така да се поразходим и с татито из морската!
Сега се връщам назад да чета какви теми сте обсъждали последните дни и да видим дали ще има с какво да се вкл.
Прилагам снимков материал от вчерашния ни Половин Рожден ден!!!   Gift

http://www.facebook.com/diana.filipova?ref=profile#/photo.php?pi … &id=667401109

# 491
Мамацвети, аз и зелен боб съм слагала и грах също, по отделно разбира се  Peace
Мале като ви слушам как се радвате на хубавото време, а при нас е ужасно  Sad
Браво поне сте се възползвали за по една дълга разходка  Hug

# 492
Грах е, не знам в някое пюре да има зелен фасул, освен от месните, ама може и да бъркам Peace

# 493
mam@cvety, грах е  Grinning

Валче, и тук времето не е особено приятно. Но излизаме, де, за по малко - час, два.

# 494
Ето ме и мен  Hug
Съжалявам Дени и Стаси, че ви изоставих дне сами в Клю-то, но много динамичен ден днес. Имахме гости сътринта, когато приготвях обяда на малката, за малко да си "пасирам"  и пръста, в резултат на което се порязах жестоко, после цял ден бяхме на вън и Алек откара 3 часа сън.
Онез стари кучета/кучки в Клю-то хич не търпят конкуренция нападат всичко що не се вписва в предсатвите им, дразнят ме такива хора  Crossing Arms
Айде аз ви оставям, че малкото не е нещо на кеф  Twisted Evil и мрънка.

Общи условия

Активация на акаунт