Ноември месец времето се мръщи, а МАЙчето се хили в къщи. Тема№20

• 27 881
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Включвам се само да кажа на Елфичка че аватара й е страхотен  newsm10

Е,Роси ти пък ме уби направо  Crazy /само не рабрах за кой аватар точно става дума,ама нали съм си руса  Laughing /

Аз съм се отдала на чаша червено вино/добре де,вече пия втората  Blush / ,на пълни джобове с лешници и бадеми и на комп ,а след малко и на цигара  Laughing

Лека вечер на всички  Heart Eyes

# 706
Elfi4ka където ти е кеф и в албума ще я видя и в пощата Simple Smile) само описвайте моля, да не се чудя по няколко часа, кой кога е роден   Mr. Green  

Ето малко снимки и от нас, на който му се гледа.

Наздреаве на тези които са на винце.  Drunk . Моето малко, голямо момченце днес стана на 6 месеца, направо не знам как мина това време...  

Лека нощ, утре ще Ви дочитам ... newsm46

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 22:18 от MINOLTICHKA

# 707
MINOLTICHKA честита половин годишнина да е живо и здраво! Снимките са супер,много е хубав Heart Eyes седи си и ходи в проходилка браво,ние сме далеч от този етап.

# 708
Здравейте и наздраве на тези, които пийват по чашка (против грипа) Hug

Минолтичка снимките ти са страхотни! Този Борко е голям красавец  Laughing Ето и той стана на шест. Да е жив и здрав бебока и много да ви радва  Heart Eyes
Мадленка, относно пъпчиците - Катерина има такъв "обрив" на брадичката. Доки, каза, че като започвали да растат зъбки, слюнката ставала по различна (забравих какво точно и се променя) и затова много бебета на тази възраст били така. Надявам се скоро да се оправят бебчетата. Аз винаги я мия с водичка кога яде, а и кагато е доста олигавена, но все пак ....

Ами така, да взема и аз малко да почина, щото и двете чаАвета вече спят и най сетне и аз ще отдъхна и лягам. Ще пийна и аз едно винце с цагарка и ще се отдам на сладки сънища, докато малкото маймунче не реши, че нещо не му е удобно в спалното чувалче  Crazy  Айде приятни сънищата сладки бебчовци и майки Hug

# 709
  • СТАНДАРТНО.
 Добро утро!  Hug Hug Hug Hug Добрах се най-сетне, досега не намираше сървъра. Днес моето дете става на 5 месеца. Заповядайте:

Честито на всички месечковци днес и на всички, които имат някакъв повод да празнуват   bouquet

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 09:26 от късметчето

# 710
Добро утро  Hug
Ето кафенце и закусчица
Честита месечинка на патерица на Бо! Минолтичка,да ти е здраво и много щастливо момчето!
Ставам,че имам работа за вършене  Peace
Приятен ден  Heart Eyes
П.С. Късметче,честита ви пета месечинка!
П.С.2 Забравих да кажа че Бо е невероятен,страхотен сладур! Peace

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 09:37 от plami213

# 711
  • СТАНДАРТНО.
Какъв беше албума ни, че искам да кача нова снимчица на Дани, а не се сещам  newsm78

# 712
Благодаря момичета за пожеланията Hug
Мерси за закуската.
Аз отивам на работа! Стискайте ми палци моля, че днес и утре са ми гадни дни.   Cry

# 713
Добро утро момичета! plami213 мерси за закуската smile3525
Явно не съм само аз дето съм се борила със сървъра Joy
Честито на малките месечковци  newsm51 късметчето   party023
Минолтичка кога пораснахте, честито и на вас  newsm38 Бо е станал голям човек. Как само си хапва хлебец  hahaha И работа си почнала, а не казваш...
Момичета благодаря за пожеланията за Тошето!
Аз мисля след малко да отпраша към морската, ако друг ще ходи да каже!

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 09:38 от bobito2

# 714
  • гр.Стара Загора
Добро утро !
Минолтичка тъкмо днес щях да ти пиша  че си страхотна в снимките а Бо го криеш и не ни го показваш,ама влизам и хоп снимки  newsm10 Голям е сладур да знаеш ще му изпапкам дупето .Как хубаво си стои седнал и каква хубава  коса има да даде 2-3 кичура на Евита  Mr. Green И честита му 6-та месечинка,да е жив и здрав  Hug
Ей мацки какви са тези гозби рано рано потекоха ми лигите  smile3534
Елфичка имах предвид за снимката ти на профила където беше сама ,ама сега си я сменила с мъжо,пак е хубава  Peace
късметчето  честита 5-та месечинка и на вас  Hug
Да ви се поФаля Еви тази сутрин закусва попара и после малко млекце,много й хареса чак се разсърди че свърши  Joy hahaha Joy
До после сега излизаме

# 715
  • София
Здравейте! Mr. Green
Честита месечинака на Късметчето!
Честито и на Бо на Минолтичка!Прекрасни снимки, много са яки.И ти стискаме палци , да знаеш. Hug

Мерси за закуската , Плами!
Е, Роси браво че излизате , при нас още вали, ама ще се разтъпчем поне да половин час, че вчера изперкахме и двамата. Crazy

# 716
Роси, мерси , мерси!
Бобито не съм почнала работа, но за сажъление само аз съм "компетентна" да правя одити и на добра воля реших да помогна. Утре ни предстои надзорен одит във фирмата. Ако не го минем /по моя вина/ шефа ще плаща  ***евро отново. Та няма да е много приятно. 

# 717
Стискам палци всичко да стане бързо и ако имаш нужда от помощ за Бо само кажи!

# 718
Стискам палци всичко да стане бързо и ако имаш нужда от помощ за Бо само кажи!

Hug Hug Hug

# 719
MINOLTICHKA Бо е чуден! Simple Smile Най са ми любими снимките с филийката хляб. Hug

Общи условия

Активация на акаунт