Стискам палци и на краката да мине всичко без проблеми.
късметче,честита ви месечинка.Да ти е живо и здраво
детенцето!

Снимките са много много хубави и Борис е много сладко бебе!! Супер ми стана като видях как си хапва хлебец... 

Точно щях да питам дали мога да почна да слагам Ники да седи и гледам Бо седнал
Привет и от мен!

Храня го когато той си поиска.Не му натрапвам мой си режим.Следователно щом не реве ,а си играе спокойно,храна не предлагам.Той си е направил долу-горе режим и се падат 4 хранения,като изключително рядко се слува да са три.Когато е изместил вечерята по-късно и е изял солидно количество каша,например.За мен е безумие да го будя след 1 час и да му дам мляко
Но това са инциденти.

Задържа се известно време седнал,но не и толкова стабилно както Бо

? Не можеше ли просто един ден да се покаже без всички тези екстри?
Колаго Мира се роди често ядеше 5 пъти дневно без нищни хранения и понеже се отитвах да си увелича кърмата, за да не й давам добавка се консултирах с Aila и KayRenn. Разбира се ми казаха, че 5 хранения за новородено са твърде малко, но каквото и да правех тя пак си ги докарваше до 5 пъти
После постепенно (къде с моя помощ къде по свое усмотрение) започна да си хапва 6 и повече пъти. Просто това са били нейните потребности. Извинявай, че така съм се изразила, че да се обидиш
И честита половин година на твоя юнак!
Колаго Мира се роди често ядеше 5 пъти дневно без нищни хранения и понеже се отитвах да си увелича кърмата, за да не й давам добавка се консултирах с Aila и KayRenn. Разбира се ми казаха, че 5 хранения за новородено са твърде малко, но каквото и да правех тя пак си ги докарваше до 5 пъти
После постепенно (къде с моя помощ къде по свое усмотрение) започна да си хапва 6 и повече пъти. Просто това са били нейните потребности. Извинявай, че така съм се изразила, че да се обидиш
И честита половин година на твоя юнак!
Естествено не може да се сравнява голям човек с едно бебе,но не може и да му се наложат някакви крайни рамки 
Тя и дъщеря ми си беше на 4 яденета и даже свеки ме беше обвинила,че съм я държала на диета,защото и аз съм била на диета и качвала само по 300-400 гр на месец/тук говоря за над 6-7 месечна възраст/
Е,по колко да качва бе адежба по кило и половина ли