Ноември месец времето се мръщи, а МАЙчето се хили в къщи. Тема№20

• 27 895
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • софия
MINOLITICHKA,Бое голям бонбон.
Стискам палци и на краката да мине всичко без проблеми. fingerscrossed

късметче,честита ви месечинка.Да ти е живо и здраво
детенцето!

# 721
 Някой може ли да ми даде линк на  подобна книжка като тази, с която си играе Бо на Минолтичка http://picasaweb.google.bg/minolta999/6091109#5402190306574441650. Много искам да взема на Дени ,защото обича да разглежда но аз му давам обикновени и той ги къса  ooooh!

# 722
Честита половин година на Бо на патерица! Да ти е жив и здрав и много да те радва! Силно стиснати палци Минолтичка! Всичко да мине като по ноти! Вчера точно и аз взех такава книжка на Ева, че тя все до моите книги иска да се докопва и падна голяма игра с нея!  Grinning
Честита месечинка на Късметчето!
Бобито честита подстрижка на Тошито!
Марсиа намерих един линк за книжката - http://www.shopmania.bg/shopping~online-ighrachki~buy-mieka-ghum … ol~p-1049064.html
 Ние отскоро сме на Памперс 4, че си имаме бутченца и 3-ката вече й правеха чертички.
 На нас ни никне зъбче и наскоро милата голям рев му дръпна - не можа да заспи до към 1.30 човечето. Вече е по спокойна, но не знам защо не иска да яде пюрета - мляко си хапва както преди, но пюре отказва. 

# 723
Някой може ли да ми даде линк на  подобна книжка като тази, с която си играе Бо на Минолтичка http://picasaweb.google.bg/minolta999/6091109#5402190306574441650. Много искам да взема на Дени ,защото обича да разглежда но аз му давам обикновени и той ги къса  ooooh!

Аз съм купувала от Джъмбо.

# 724
Честита месечинка Късметче и на патерици на Бо-ама каква косица има мъжлето и колко е сериозен.  love001 А и как седи ние все още се подпираме и залитаме. Минолтичка стискам палци newsm10 Това ми беше вика ме маймуната.

# 725
Здравейте и от мен  wavey
Честита половин годинка на Борис на MINOLTICHKA с малко закъснение...да ти е жив и здрав и мнмого да те слуша  Hug  Снимките са много много хубави и Борис е много сладко бебе!! Супер ми стана като видях как си хапва хлебец... Mr. Green Mr. Green
Честита месечинка и на Дани  на късметчето както и на всички бебчета които имат днес месечинки Heart Eyes
Днес времето тук е много ветровито и незнам как ще стане разходкяата...пък и сега си чакаме гости та ще видим дали ще ни огрее  Mr. Green
Айде ставам отивам да правя пюре на синковеца  feeding

# 726
  • София
Минолтичка, честита ви половин годинка  bouquet Точно щях да питам дали мога да почна да слагам Ники да седи и гледам Бо седнал Shocked  Пък аз все се притеснявам нещо да не му се изкриви гръбнака на моя дзвер. Rolling Eyes Като го сложа той така се накланя напред ooooh!
Тази сутрин и аз реших да вляза в темата с номинациите и какво да видят очите ми Shocked Егати и тона, повече няма и да припарвам там, остана ми някакъв горчив вкус в устата. Ма и нашите майчета си ги бива - по гръб не падате Mr. Green

# 727
  • София
 HugПривет и от мен!
Момичета трябва днес да пусна фиш за тотото,че днес явно ми е щастливият ден.
Щастлив,защото ей сега ставам от сън с Евгени.От студентските си години не съм спала до толкова късно Crazy
Цитат
Тази сутрин и аз реших да вляза в темата с номинациите и какво да видят очите ми  Егати и тона.............
Сега,както предвидих(а то не се изисква особен талант за това),се самоизяждат.Едната била тъпа.другата я дразнела,вчера бая се плюха Joy
То и онзи жълтокоремник(това е вид безкрак гущер),дето си е объркал снимката на аватара, се опита още да по**ере  ама не се получи.
Чао от мен,отивам да си приготвям за работа Heart Eyes

# 728
Момичета, имаме си зъбче!  bowuu
Обаче голям рев пада и отивам да гуша.

Мама Цвети, къде се изгуби? Искам адрес. А и какво стана, роди ли се бебочето?

# 729
Добър ден!
Не съм Минолтичка и не се и научих да слагам снимки, но и Рая вчера стана на половин годинка!Почерпете се виртуално и за именния  й ден в неделя!Аз лично отбелязах и двата празника снощи с уиски, което ми дойде в повече и сега ми търни главата Sick
Рая яде 4 пъти на ден АМ между 80-180 мл на хранене и сутрин зеленчуково, а следобед плодово пюре.Много рядко изяжда цяло пюре, та не й замества хранене.
Памперсите са ни 4- ка от месец насам на Либеро и съм много доволна.
Честити месечинки на празнуващите днес и на тези от вчера на патерица! newsm51
Отивам да си лекувам махмурлука Mr. Green

# 730
Ама какви са тези 3,4 хранения дневно?!?!?! То аз ям по-често от това Embarassed та какво говорим за Мира. Тя си има обичайните 6 хранения за деня + както вече се установи от 2 месеца насам и 2 нощни (което е странно, като се има предвид, че до началото на 5-тия месец спеше непробудно до 6ч.). Не съм заместила нито едно кърмене, въпреки че яде зеленчуково пюре, но й давам да си досуче, а и като добавим неколкократното сучене за заспиване (няма друг начин да заспи ако не е в количката на разходка) и още толкова за успокоение...и колко излезе сметката? Хич не се притеснявам за това, да си яде колкото иска, нали аз затова не ходя на работа, за да й отделям цялото си време и внимание  Naughty

# 731
Ама какви са тези 3,4 хранения дневно?!?!?! То аз ям по-често от това Embarassed та какво говорим за Мира. Тя си има обичайните 6 хранения за деня + както вече се установи от 2 месеца насам и 2 нощни (което е странно, като се има предвид, че до началото на 5-тия месец спеше непробудно до 6ч.). Не съм заместила нито едно кърмене, въпреки че яде зеленчуково пюре, но й давам да си досуче, а и като добавим неколкократното сучене за заспиване (няма друг начин да заспи ако не е в количката на разходка) и още толкова за успокоение...и колко излезе сметката? Хич не се притеснявам за това, да си яде колкото иска, нали аз затова не ходя на работа, за да й отделям цялото си време и внимание  Naughty

Хе-хе....с това изказване предполагам визираш моето дете  Wink Храня го когато той си поиска.Не му натрапвам мой си режим.Следователно щом не реве ,а си играе спокойно,храна не предлагам.Той си е направил долу-горе режим и се падат 4 хранения,като изключително рядко се слува да са три.Когато е изместил вечерята по-късно и е изял солидно количество каша,например.За мен е безумие да го будя след 1 час и да му дам мляко  Laughing  Нооо,понякога пък,когато е повечето на мляко през деня се случва да вмъкна 5-то хранене,защото само на мляко не изкарва  както със пюре примерно  Wink Но това са инциденти.
Не виждам кое му е толкова странното.Движи се в абсолютната норма както на ръст така и на тегло,всичко при него е повече от добре.Следователно не мисля да добавям каквито и да било други хранения засега.Когато преценя,че ще въвеждам други храни,тогава може да направя някакво евентуално разместване или преорганизиране,но то детето само ще си покаже  Peace
Радвам се,че няма нощни млека  Praynig
Дотук с поясненията  Laughing

Иначе и моят Виктор вчера стана на 6 месеца.На мама  голямото момче  Heart Eyes Задържа се известно време седнал,но не и толкова стабилно както Бо   Shocked Голям сладур е,Бо Heart Eyes

Това е от нас.Пожелавам ви приятен ден   family

# 732
Хелоу писателките! Вече започна да ми става навик да успявам да се класирам в темата чак преди да я заключат!
Честити месечинки на Любчо, Бо, Виктор и Рая!
Велизар също е с 6 хранения, като само 1 е заместено със зеленчуково пюре, захраних и с плодово, но бавно въвеждам плодовете. От няколко дни се опитвам да му давам каша, но й се мръщи. Сутрин млякото хич не върви, следобяд пък ми реве от глад.
Кога минахте на 4 и 5-ца памперси, бря? Ние още сме си на 3-ка, въпреки сочните наденички(бутчета).
Лианка, честито ви зъбче. И аз чакам първото зъбе да се покаже всеки момент, но не мога да разбера защо никненето му трябва да е придружно със злобна хрема, подсичане, разстройство и мощно лигавене newsm78? Не можеше ли просто един ден да се покаже без всички тези екстри?
КайРенн, добре си се завърнала, krasi_kh и ти!!!
Аз варя зеленчуците с уред за готвене на пара, но това не може да се нарече готвене и няма рецепти за обменяне. Просто нарязвам зеленчуците и ги слагам в кошничките, нагласявам времето за варене и после пасирам. С уреда може да се прави ориз, ризото, да се вари риба и пиле, но едва ли ще го използвам за това.

# 733
Ели, визирам режима на твоето дете, а не твоето желание да му направиш някакъв режим с 3 хранения. По-скоро се учудвам, че дечица на една и съща възраст имат толкова различни потребности, изобщо не съм искала да те обидя, а ти завиждам Grinning Колаго Мира се роди често ядеше 5 пъти дневно без нищни хранения и понеже се отитвах да си увелича кърмата, за да не й давам добавка се консултирах с Aila и KayRenn. Разбира се ми казаха, че 5 хранения за новородено са твърде малко, но каквото и да правех тя пак си ги докарваше до 5 пъти Sick После постепенно (къде с моя помощ къде по свое усмотрение) започна да си хапва 6 и повече пъти. Просто това са били нейните потребности. Извинявай, че така съм се изразила, че да се обидиш ooooh! И честита половин година на твоя юнак!

# 734
Ели, визирам режима на твоето дете, а не твоето желание да му направиш някакъв режим с 3 хранения. По-скоро се учудвам, че дечица на една и съща възраст имат толкова различни потребности, изобщо не съм искала да те обидя, а ти завиждам Grinning Колаго Мира се роди често ядеше 5 пъти дневно без нищни хранения и понеже се отитвах да си увелича кърмата, за да не й давам добавка се консултирах с Aila и KayRenn. Разбира се ми казаха, че 5 хранения за новородено са твърде малко, но каквото и да правех тя пак си ги докарваше до 5 пъти Sick После постепенно (къде с моя помощ къде по свое усмотрение) започна да си хапва 6 и повече пъти. Просто това са били нейните потребности. Извинявай, че така съм се изразила, че да се обидиш ooooh! И честита половин година на твоя юнак!

Ооо,не,Ани,аз в абсолютно никакъв случай не съм се обидила  Laughing Исках просто да поясня,че след като яде по 4 пъти дневно,а понякога и 3 не е умрял и се развива прекрасно.А и когато детето не надава вой,значи си е сито.Поне моето не грачи по друго време  Laughing  Да не вземе някой да реши,че задължително децата трябва да имат 5-6-7 и т.н хранения.Всяко дете си е индивидуално.Както примерно всеки човек яде ралзично от другите хора. Или пък един ден се храни 4 пъти ,друг път 3,а понякога и само 1  Grinning Естествено не може да се сравнява голям човек с едно бебе,но не може и да му се наложат някакви крайни рамки  Wink
Освен това,моят Виктор не е от най-най слабичките /последно преди месец беше 7.100 и 66 см/ ,така че въобще не се притеснявам  Peace  Тя и дъщеря ми си беше на 4 яденета и даже свеки ме беше обвинила,че съм я държала на диета,защото и аз съм била на диета и качвала само по 300-400 гр на месец/тук говоря за над 6-7 месечна възраст/  Crazy Crazy  Е,по колко да качва бе адежба по кило и половина ли  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт