Вирус A(H1N1) КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ УСЛОЖНЕНИЯТА, от Хомеопатична гледна точка

• 15 721
  • 124
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен.
Аз благодаря на всички за написаното. Признавам, че като повечето майки ужасно се страхувам от всякакви усложнения и фатални последствия.
Aleksander, аз също моля, ако имате информация за хомеопат в Габрово или наоколо, да ми дадете информация.
Благодаря отново и ще се старя да спазвам дадените препоръки. Миналата Коледа големият ми син се разболя. Т не се повлияваше от нищо (опитвахме се да я свалим). В края на втория ден той просто скочи от леглото като нов, все едно нищо му е нямало допреди 10 минути. Затова съм абсолютно съгласна с твърденията, че Т има своите защитни механизми.
Ще Ви чета и ще съм благодарна ако ми отговорите
 Hug

# 76
  • София - Варна - Бургас
Здравейте и от мен.
Аз благодаря на всички за написаното. Признавам, че като повечето майки ужасно се страхувам от всякакви усложнения и фатални последствия.
Aleksander, аз също моля, ако имате информация за хомеопат в Габрово или наоколо, да ми дадете информация.
Благодаря отново и ще се старя да спазвам дадените препоръки. Миналата Коледа големият ми син се разболя. Т не се повлияваше от нищо (опитвахме се да я свалим). В края на втория ден той просто скочи от леглото като нов, все едно нищо му е нямало допреди 10 минути. Затова съм абсолютно съгласна с твърденията, че Т има своите защитни механизми.
Ще Ви чета и ще съм благодарна ако ми отговорите
 Hug

Ето един прекрасен пример, за това което се опитвам да обясня вече 5 страници!  Peace

За съжаление, аз лично не знам в Габрово да има хомеопат, не-боаронец.

# 77
  • София - Варна - Бургас
Само за статистиката, според мен, все още преобладават случаите на щам "Уисконсин" - с най-изявен симптом - силно дразнеща и много продължителна ларингеална кашлица.

# 78
  • Пловдив
Мисис М, гледам че в "Регистър на дипломираните хомеопати" на Хомеохелп има посочен хомеопат за Севлиево.

http://homeohelp.eu/index.php?option=com_sobi2&Itemid=87

Поразпитай за отзиви за посочения хомеопат, може да е "читав".  Wink

# 79
Бенджи2710, Благодаря, ще проверя

# 80
Само за статистиката, според мен, все още преобладават случаите на щам "Уисконсин" - с най-изявен симптом - силно дразнеща и много продължителна ларингеална кашлица.
мдааа-в къщи го преминахме вси4ки преди месец-и само за статистиката-тези,които сме на хомеопатия се излекувахме само с нея по-бързо от тези,които нямаха избор и пиха антибиотик 5 дни CrazyУРА ЗА ХОМЕОПАТИЯТА!!! Hug(само дето пак трябваше да лъжа педито,4е дъщеря ми си е изпила антибиотика и затова гърдите й са 4исти  Wink)

# 81
Моите деца кашляха 20-тина дни миналия месец. Аз пък не лекувах с нищо, по- различно от инхалацията и плодовете.

# 82
Здравейте, Александър!
Синът ми се лекува с хомеопатия от 2 години, имахме атопичен дерматит и астма, засега се справихме с дерматита , но все още от всяка хрема почти прави бронхит , който овладяваме с хомеопатия.
След всичко ,което прочетох за новия грип съм в паника как да го предпазя , защото при него и най-малкият вирус предизвиква хрипове в дробчетата ,а с новия просто не знам!
Към момента давам клеева тинктура 5 капки сутрин / на 5г е/, комбинирани витамини /отказва да яде плодове и зеленчуци/, сусамов тахан с мед по 1чаена лъжичка и 10 капки Цитросепт вечер, с какво друго мога да подсиля организма му ? Да давам ли профилактично Осцилококциум?
Всяко заболяване протича при нас по различен начин, понякога за 5 дни ,друг път за 10дни , как сега да преценя дали лечението върви в правилната посока и е улучено точното лекарство , без да излагам на риск детето си при един толкова бързо протичащ вирус?
В хода на хомеопатичното ни лечение започна да получава и ларингиални спазми, засега леки , но не мога да преценя това признак за добър хода на лечението ли е, или да го тълкувам като връщане назад т.е че хомеопата ни не е улучил точното лекарство?

# 83
Детето ми (1г. и 3м.) е болно от грип, имах намерение да го водя при хомеопат, но се разболя преди това. Заведох я при педиатърката и тя ни изписа хомеопатични лекарства. Мога ли да разчитам, че може да оздравее само с тях? Досега не е боледувала и не съм я лекувала с друго.

# 84
  • София - Варна - Бургас
gala66
Цитат
Здравейте, Александър!
Синът ми се лекува с хомеопатия от 2 години, имахме атопичен дерматит и астма, засега се справихме с дерматита , но все още от всяка хрема почти прави бронхит , който овладяваме с хомеопатия...
  ...В хода на хомеопатичното ни лечение започна да получава и ларингиални спазми, засега леки , но не мога да преценя това признак за добър хода на лечението ли е, или да го тълкувам като връщане назад т.е че хомеопата ни не е улучил точното лекарство?

Знаете че не се бъркам в работата на колеги.
... това че е излекуван дерматита е добре,
"...но все още от всяка хрема почти прави бронхит...""     - е обезпокоително!

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 19:56 от Aleksander

# 85
  • София - Варна - Бургас
Детето ми (1г. и 3м.) е болно от грип, имах намерение да го водя при хомеопат, но се разболя преди това. Заведох я при педиатърката и тя ни изписа хомеопатични лекарства. Мога ли да разчитам, че може да оздравее само с тях? Досега не е боледувала и не съм я лекувала с друго.

Какви хо л-ва и по каква схема?

# 86
  • Варна
Alexander може ли да ми препоръчате  на лични хомеопат за Варна?Ще ви бъда благодарна.

# 87
Здравейте Александър!
Да попитам , от хомеопатична гледна точка как се процедира при деца, коита рядко вдигат температура. Това проблем ли е ,защото доколкото разбирам температурата донякаде памага на организма да се справи с болестта. Като пример ще дам дъщеря ми ,която прекара пневмония преди няколко дни със слаба темп( 37,3) и лека кашлица,  без хрипове и каквито и да е други симптоми. Сега и синът ми има всички сиптоми на грипа ( отпадналост, болки в тялото ,лека кашлица) , темп му е 37,5 от три дни и това много ме притеснява. Винаги ме е било страх от високите градуси ,но и ниските такива знам ,че не са безобидни.

# 88
  • София - Варна - Бургас
Alexander може ли да ми препоръчате  на лични хомеопат за Варна?Ще ви бъда благодарна.

Изпратих Ви. Успех!   Hug

# 89
  • София
Нека с гордост се добавя към малоумните родители, които дори НЕ МЕРЯТ температурата на горящите си деца!  bowuu

Изяжте ме, детето ми е на 3 години и познава само хомеопатично лечение. И не ми казвайте, че явно не е заболявало - най-сериозната ни победа беше рота вирус с усложнение пневмония.

ПП. Гърч получават деца ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ към гърчове - да припомним, че гърч се получава и по време на спадането на Т!

Общи условия

Активация на акаунт