Форумски номинации- коментари, свади и скандали

• 57 813
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 095
Ох, колко много съм изпуснала. Ми така е, като не чета.
Ще гласувам за МАЙките, пък. И аз съм МАЙка. Все пак. От преди две години, но МАЙка.

Очаквах тортени и дюканки да се юрнат към банда на годината, а то... майки... извинявам се, МАЙки.

# 1 096
P.S. NinoTino, постингът ми по-назад изобщо не беше адресиран към Вас, за какво се трогвате?

A, реших, че се опитвате да ме сравнявате с Господ, което дори иронично би било твърде пресилено. Но съм се заблудила, щом не е било към мен. Простете.

Очаквах тортени и дюканки да се юрнат към банда на годината, а то... майки... извинявам се, МАЙки.

Друго си е бой с торти или вАрени яйца и трици, а то - обстрел с памперси...пълни.

# 1 097
Аз обещах, че ще броя, ако поне една моя категория влезе. Няма да се отметна сега, лош пиар е за предстоящото гласуване, все пак.

# 1 098
А в главичките на всички
хвъркат бръмбари и птички!
Тихичко жужат -
номинации творят!
От бръмченето там вътре,
пълна бърканица стана.
Още малко ще се скубят,
брех, че работа голяма!
Сякаш много важно туй е
ти да бъдеш номиниран!
Не е ясно за чий х*й е,
но е важно, тъй разбирам!
И е престижно, вероятно
да си в тоз луксозен списък,
за егото ти необятно
по последен моден писък! bowuu

# 1 099
  • София
Аз мисля да учредим награден фонд.
Иначе за "Сталину и за родину" не е мотивиращо докрай.

# 1 100
P.P.S. Наистина ли е късно за рефреш на номинациите? Че тез нещо умрЕха...

Никога не е късно за това. Все си мисля обаче, че на номинациите им трябва изцяло нова концепция.

П.П. И си държа на ''Златно огледало за хубост'' - категория мъже. Много добре ще им се получи на мъжете. Laughing

# 1 101
  • при Arctic Monkeys
извинявам се много, като стана въпрос за плейбои, какво всъщност се случи със Сопрано и Селтакис и къде изчезна онова момче Борис? благодаря предварително   bouquet

# 1 102
Сопрано е самобаннат, Борис е баннат, но ми се струва че духът му броди из форума...

# 1 103
извинявам се много, като стана въпрос за плейбои, какво всъщност се случи със Сопрано и Селтакис и къде изчезна онова момче Борис? благодаря предварително   bouquet
Сопрано се предаде без бой таз година. Имахме лична среща и... казахме си думи тежки.
Той ми вика:
-Фиат, и таз година ше ме изберат, шото съм стара номенклатура ей...
Аз:
- Ако и таз година зарад теб не ме изберат - ше те набия с ръце, че поне да ми олекне малко от малко.
Той:
- Е, не се изнервяй де, аз ще те подкрепя, ама искам да се коалираме...

Тааа, явно надуши "вятъра на промяната" и взе, че духна.. .шот аз му казах, че с номенклатури коалиция не правя.
Не, че нещо, ама той е у Сф и само на неговия пилон ше танцуват ССФ-тата от догодина, а аз яак ше съм капо!
А Борис... той все е в "Б" група.

# 1 104
Селтакис е във Виена. Трябва да се е върнал, ще раздава подаръци. Според някои форомки, той е пепеляжкааа...

# 1 105
  • София
Според статистиката на форума съотношението на мъже към жени е 1:24,7. Ако правилно съм пресметнала, това прави 4495 мъже барабар със Знаток. Ако ще дефилират един по един по без бански и по без вечерен тоалет, конкурсът ще откара до Осми март.

# 1 106
Селтакис е във Виена. Трябва да се е върнал, ще раздава подаръци. Според някои форомки, той е пепеляжкааа...
пoдаръци, друг път
чакам си черното 'Жони от миналата година

# 1 107
Ако това на аватара е фиатаджията и още си я има тая коса, ще гласувам за него, ако има мъжко златно огледало.

# 1 108
пoдаръци, друг път

Някои от вас са мноо зле, заклевам се

# 1 109
пoдаръци, друг път

Някои от вас са мноо зле, заклевам се
вярно си е, как може да бъркат Марадона със Селтакис

Общи условия

Активация на акаунт