Форумски номинации- коментари, свади и скандали

• 57 610
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1
Абе, Банда на годината що няма, заради новата адресна регистрация на Споделете ли  Simple Smile

# 2
  • София
Тази година нещо не ми се гласува  Tired
а и номинациите са все едни и същи и
леко взех да се отегчавам вече  ooooh!
Дори моите отговори ще са същите както
в последните 2 години. Единствено имам
да добавя име в категорията "Новак на годината"
и то защото съм пристрастна  Rolling Eyes

# 3
Доне, сигурно. Заслужен резил има, за сметка на това.
МНого постни ноиминациите, май всички сме отегчени вече, и отегчителни де.

# 4
Коментар: Не са ми интересни. Засега.  Mr. Green

# 5
Наблюдавам голям отлив.

# 6
Едно, че ние сме отегчени/ - ителни, друго, че повечето номинации са по "резервати" - хора, които си пишат основно в Споделете, Спамо-чата или някъде другаде и на мен поне не са ми познати като творчество.

# 7
  • София
Едно, че ние сме отегчени/ - ителни, друго, че повечето номинации са по "резервати" - хора, които си пишат основно в Споделете, Спамо-чата или някъде другаде и на мен поне не са ми познати като творчество.

Peace

Колкото и да сме добри - няма как да огреем навсякъде  Thinking

# 8
  • London, baby
 Тъй като всички сме отегчени от таз годишните номинации (а те едва днес започнаха) аз предлагам ново гласуване за номинации.  Laughing Това едва ли ще стане, но да си кажа мнението поне тук.

# 9
Абе споко, Малини се задават  Grinning

# 10
Малините сигурно ще оцелеят, но номинациите предвиждам, че другата година може да липсват. Или по-другата.

# 11
  • London, baby
А, Кло не думай! Някой форумци цяла година се пънат да се видят на номинации.

# 12
  • Belgium
И аз май съм на мнението на Клото, че догодина може и да няма номинации  Laughing

# 13
Не може, а  е по- добре да няма Mr. Green

# 14
  • София
Аз тъкмо се зарекох тази година да ги следя, че досега все пропускам, но...влязох 1-2 пъти в темата и...ми не мога да разбера какво й е забавното и защо се прави всяка година Rolling Eyes Така че това е моят коментар - скучно и безсмислено. Не че не съм участвала някога си в подобен род "състезания". Но тогава имаше смисъл, имаше идея за популяризиране, имаше чар и беше забавно. Не знам, може и да съм остаряла Laughing, но за поредна година няма да участвам в гласуването и въобще в цялата работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт