Форумски номинации- коментари, свади и скандали

• 57 627
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 30
  • Belgium
Чела съм Гюлфия в Споделете и стилът и на писане се отличава според мен точно с едно особено чувство за хумор, което ми харесва  Laughing

# 31
Да, това потвърждава мойта теория. Може би догодина номинациите трябва да са вътрешносподелетски, вътрешноспамочатски, вътрешнобезгримски и т.н.  Simple Smile

# 32
Всеки може да може да бъде номиниран за плейбой, нали?
Казвах аз, че първо трябва да минат темите кой кого харесва или не харесва и чак после да са номинациите. Laughing

# 33
  • London, baby
Ами Дона, ако не си забелязала миналата година половиният спам на КМ си номинира своите хора.  Явно е ред на споделете сега.  Laughing

# 34
Мислех, че е тъпо, но като прочетох номинациите на Пепеляшка и се разведрих.  Laughing

# 35
Ами Дона, ако не си забелязала миналата година половиният спам на КМ си номинира своите хора.  Явно е ред на споделете сега.  Laughing
Така е, едно време пък имахме Априлки  Laughing

# 36
Айде, честито, имаме бушон в номинациите!
Лу, пронобис не е новак, иначе и аз щях да го накича в оперението.

# 37
  • Belgium
Аз не вярвам да има потребител, който да има поглед над целия форум, няма как да стане.

Съответно всеки номинира потребителите от темите, в които пише или които чете.  Laughing

Босоногата, аз не бях много сигурна новак ли е, не е ли, ако искат нека не го зачитат.

# 38
Мислех, че е тъпо, но като прочетох номинациите на Пепеляшка и се разведрих.  Laughing

Виждаш ли какво правят новите във форума... взимайте пример...

# 39
Гюлфи си заслужава приза (а дано го вземе)Simple Smile

Мисля, че ако номинирам, ще е в 3-4 категории - хумора, липсата, перото и сърцето.
И да, групирането е на лице от доста време насам и е нормално номинираните да са от групата на номиниращия.

# 40
А кой е Радослав от Девин?

# 41
  • Belgium

Очевидно любимия на Пепеляшка  Joy

# 42

Чакай да чекна... излизат ми 23-ма с това име...

# 43
Тръпна да узная!

# 44
Да, това потвърждава мойта теория. Може би догодина номинациите трябва да са вътрешносподелетски, вътрешноспамочатски, вътрешнобезгримски и т.н.  Simple Smile
Peace Peace Peace
И заглавието -Годишни форумски номинации ....би трябвала да е ..Годишни КЛЮ-номинации Peace
..защото не мисля ..че всички потребители на БГ мама ..влизат в клюкарника..повечето представа си нямат ,че има такива номинации Mr. Green

Скука Hug

Общи условия

Активация на акаунт