Форумски номинации- коментари, свади и скандали

• 57 616
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 15
Скука!

# 16
Малините не са ли създадени, за да се изхвърля баласта в тях? Сега какво стана, живеем заради малините.  Grinning

# 17
Не ми се номинира.
Все едни и същи лица се спрягат, с малки изключения.
Нови пък ми е трудно да предложа, понеже пиша основно в отчетни теми и нямам поглед върху огромна част от потребителите.
За малините предполагам, че отново няма да има изненади.

Кейси, събрахме ли се за каре-белот? Simple Smile

# 18
Мда...началото на края. Апатия, умора, липса на страсти, амбиции и изяви. Няма с кого да се напсува човек даже....Вече нищо не е като едно време, нали, муахах?

# 19
Малините не са ли създадени, за да се изхвърля баласта в тях? Сега какво стана, живеем заради малините.  Grinning
Е, не непременно  Simple Smile Отрицателни категории има и тук, но са прекалено общи и клиширани. А в Малините можеш да уважиш някого с измислена лично за него номинация, бутик  Simple Smile

# 20
Вече нищо не е като едно време, нали, муахах?
Да, липсва стария дух не само в отчетните теми,
но и в целия форум....Носталгията по миналото
е факт.....

# 21
А в Малините можеш да уважиш някого с измислена лично за него номинация, бутик  Simple Smile
Ами дано да мога да измисля нещо остроумно до тогава, защото наистина ми се иска сякаш да номинирам хора, които харесвам, но така по категории едно, че не мога да ги впиша и друго че по подразбиране се спрягат едни и същи лица.Догодина може би направо служебно ще се присъждат "титлите".  Laughing

# 22
Е да де, Дона. Под баласт в случая разбирам натрупаното напрежение в номинациите.

# 23
Умрех от смех да видя номинирана за чувство за хумор Рокси, недоумех да видя себе си в няква там произволно избрана категория.
Може и да гласувам тия дни, ама пак никовете на дърти кучки ми идват наум..  newsm78 тия младите, липсва им нещо някак си..    Wink

# 24
А в Малините можеш да уважиш някого с измислена лично за него номинация, бутик  Simple Smile
Ами дано да мога да измисля нещо остроумно до тогава, защото наистина ми се иска сякаш да номинирам хора, които харесвам, но така по категории едно, че не мога да ги впиша и друго че по подразбиране се спрягат едни и същи лица.
Да, може пък да се попромени регламента на Малините, така че номинациите да не са непременно гадни, и да не се подлагат на гласуване. Просто алтернатива на официалните номинации да бъдат, що не.

# 25
Не знам защо, но тази година номинациите са ми пълна скука. То даже и "огледалото" го няма. Mr. Green
Няма екшън, няма тръпка. От старите - все едни и същи имена се спрягат, а от новите - ми те са толкова много и никой който да изпъква (поне в моите очи).  Tired
Следващите номинации (ако въобще има такива), трябва да бъдат с тотално нова концепция, щото тази се изтърка.

# 26
Чувството за хумор явно  е понятие което не може да бъде строго дефинирано. Така, като гледам, Гюлфия ще грабне приза..
Ееех, сопрано!

# 27
Така, като гледам, Гюлфия ще грабне приза.

Боже, този ник сефте го чувам - ориентирайте ме къде пише потребителката, че да се хумористично самоинформирам?

# 28
НЕ знам, честно да ти кажа. ПО едно време пишеше в СПоделете и в клуба без грим.

# 29
Аз съм я чела единствено в Споделете, но наистина има свежест в нея.

Общи условия

Активация на акаунт