ЮЛСКА мама Ива октомврийско бебе има! (тема 133)

• 26 207
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Евридика, мнооооого се радвам за теб Party Hug. Честито и лека бременност!
Дуци, като писа Ра за потретването веднага се сетих за вашия гаф. Но до 17-ти ще сме изписали темата, та трябва някоя друга да се включи с + Simple Smile

# 91
  • Варна
Ехаааа, честито Евридика Simple Smile Лека и безаварийна Simple Smile

Имате ли идея какво е времето в Анталия по НГ?

# 92
  • София
Миленче  Hug   bouquet Най-накрая и ти се похвали! Чувството ти не лъже, ура! Лека и щастлива бременност. Аз обаче залагам, че ще си имате второ момченце, сори Mr. Green Нямам търпение да впиша термините на тебе и на Катчето  Party

Оле, честит празник! Да си много усмихната, все така ведра и никога да не губиш прекрасното си чувство за хумор! Любов и здраве!

МамоИви, радвам се, че е само вирус - ще го преборите!

Коя ли ще е третата мама за седмицата, Сакси казвате?  hahaha А в края на месеца ще стискаме дружно палци на Десита!

# 93
Евридика страхотна новина! Лека бременност, бързо раждане и здраво бебче ти желая! Юлче, нали?

Оле честит рожден ден! Много щастие, любов, късмет и разбирателство ти желая!  

Мая, честит празник на мъжа ти!  

Мерилу честит нов дом нека е изпълнен с топлина и честито християнче!

Честити ходещи крачета на Ивето!

Страхотно сте си изкарали на Баня, а юлчетата са много пораснали. Чудесни снимки!

Лек път на Дени и да няма никакви притеснения  Hug

Болните да оздравяват бързо  Praynig

# 94
Влизам да ви проверя как сте,какво правите и  Shocked чудесна новина.Честито на Евридика! Лека и безпроблемна бременост,на финала здраво бебче!Аз пък си мисля със залозите на бебетата от кой пол ще са по-късно да почнем newsm53 .Стискам палци на тези,които искат бебчета скоро да се похвалят.Ще чакам с неприкрито любопитство коя ще е следващата.
Каките ми са значително по-добре.Ама и как няма да са като изпиха един тон лекарства.
Имам си "скъпа" гостенка и сега ще отивам да готвя,че не ме оставя на мира smile3514 ,нали сина и ще си идва след малко да му е готово яденето.

# 95
НБМ, може да видиш тази тема, аз прегледах всичко из форума за грип и свински такъв, но като цяло няма много практични и конкретни съвети  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441594.msg12973207#msg12973207

# 96
Много благодаря на всички за пожеланията!  Hug
Сама си изчислих термина за 9ти юли. В нашата поликлиника пък в лабораторията не правели кръвни тестове за бременност, виж ги ти! И сега се параноясах нещо и си купих още два теста, от различни марки, за да си (само)потвърдя бременността.  Crazy

Пожелавам и аз от сърце на всички бебеискащи и бебеправещи скоро да се похвалят!  Hug

# 97
Евридик@, Ч-Е-С-Т-И-Т-О   bouquet Моя разбойник се роди на 9-ти юли  Heart Eyes

# 98
и мойта маймуна е на 9-ти.
Дуци, като писах за трета, бях забравила, че беше споделяла за пропуск. Значи няма да си ти. Аз на 17-ти преди 2г. вече драйфах и посрещах рожден ден с много дискомфорт и 2-седм. закъснение.

# 99
Малко интересна информация за свинския грип и как да се предпазим от него:
http://www.-spam078-/?p=444
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=34005&p=159 … B8%D0%BF#p1596183

# 100
  • София
Ехааааа, бебевалеж Joy Евридика, честитооооо Hug Лека и хубава бременност, а следващия юли - корделка Hug

Моят имунитет окончателно се срина. Имам 8 херпеса, ОСЕМ хепреса!!! #Crazy Иде ми да си отскубна долната устна, така болиии и сърбииии Cry Мъж ми пък се върна от работа с треска и разстройство. Е, официално вече ми писна Crossing Arms Урочаса ли ни някой, що ли Rolling Eyes

# 101

Имате ли идея какво е времето в Анталия по НГ?
Ами аз съм тук вече 6 години и все по Нова година е най-студено-през деня около 7 градуса мисля че става,ама пък понякога има и доста топли дни де-около 15 градуса през декември и януари.

# 102
Белинда, тамян, светена вода нещо? Саменто купи ли си?

# 103
  • Sofia
Леле Белинда, най мразя херпесите като избият  Confused
И аз съм редовна с тях.
Взе ли си ацикловир?

Киса, Дещо, благодаря ви за полезната информация. Ние вкъщи вече ползваме клеева тинктура, ще започна да правя и разтвора за нослето. За детето ще добавя Имунокинд, витамин С и Осцилоскопциум веднъж седмично.

# 104
  • София
Бе аз се пошегувах за урочасването, нали знаеш, че не вярвам в такива неща. Саменто кога точно да купя, имам ли време аз въобще да се погледна Tired Днес, като заведох Ники на детска, докато оправя вкъщи, сготвих, направих една баница за закуска да имат, разходих Борис 2 часа навън да поиграе на въздух и то дойде време да взимам Ники Confused Бе много тегава работата нещо, трябва да се стегна, щото хич не се харесвам такава...Щом и испанската почивка не свърши работа, не е добре положението Sick
НБМ, не си взех, защото ми помага само в самото начало, преди да избият, а аз още сутринта се събудих като грозде в устата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт