Какво ползвате за по-лесно разресване на косата?

• 14 595
  • 26
  •   1
Отговори
Здравейте,красиви мами !

Имам един спешен въпрос.Какво ползвате за да разресвате по - лесно косата си?
Боядисвам се и доста си изсуших косата за съжаление.Слагам редовно балсам на косата,правя и маски,но нищо не помага.Голямо дърпане пада всеки ден за да я среша.
Може ли малко съвети?!
Благодаря предварително !

# 1
Ето от тази маска съм страшно доволна   Косата ми е суха и третирана и ако не ползвам маската почти невъзможно ми е да се среша без да се оскубя. Прави косата много лесна за разресване, гладка мека (но не перушинеста!), блестяща, приглажда и омекотява сухата и твърда коса. А този серум за изтощени краища ползвам след къпане на влажна коса. Той е нещо като кристали като консистенция, целта му е да предпазва от заплитане, също дава блясък и прави косата като коприна просто Миришат невероятно!

# 2
2-3 капки бадемово масло смесени с балсама или маската

# 3
Аз слагам кристали, балсам без отмиване на шварцкопф, и на пантен спрей.  Rolling Eyes
Иначе няма начин и при мен, макар да не се боядисвам вече. Балсама и маската задължително, няма начин просто без тях.

# 4
  • Бургас
Здравейте !Аз си купувам само шампоани и балсами съответно само за суха коса а също така използвам и кристали ,с леноно семе са много хубави ,поне на мен ми действат добре.Има доста но от тях съм най доволна.

# 5
Аз ползвам след измиване кристалите на Ducray моите са за много суха и увредена коса ...страхотни са  много съм доволна newsm44

# 6
При мене помагат само маските на Loreal Proffesional и подстригване на крайчетата през 2 месеца
И това ми улеснява разресването води се термично олио

# 7
Хубава четка с естествен косъм и Кристали.

# 8
Хубава четка с естествен косъм и Кристали.

В този ред на мисли, добавям и гребен с широки зъбци Peace

# 9
  • София/Горна Оряховица

Това, кръгла четка и такава с естествен косъм.
Имам много хвърчаща коса, склонна към накъсване, цъфтене и изтощена в краищата. Каквито и маски да съм ползвала - косата ми става прекалено мазна след това, но никога и възстановена. А след три-четири ползвания на спрея изглежда доста по-добре. За цената му си върши прекрасна работа (6-7 лева е)

Другото, което ми се отразява добре, е долният спрей - косата ми става мекичка и блестяща. Но пък няма никакъв възтсановителен ефект, по-скоро ползвам спрея като имам повод.

# 10
глис кюр

# 11
Подкрепям и аз за спрейчетата Глис! Ползвам сега течната коприна и забелязвам, че много лесно се реше косата с него. Не омазнява допълнително косата струва ми се, не отежнява. Но досега съм го ползвала едва 2 пъти и не мога категорично да кажа дали изцяло ми харесва. Друго спрейче за лесно разресване, което е страхотно,хидратира косъма а и дава невероятен блясък наистина е това на Loreal professionnel 

# 12
Подкрепям и аз за спрейчетата Глис! Ползвам сега течната коприна и забелязвам, че много лесно се реше косата с него. Не омазнява допълнително косата струва ми се, не отежнява. Но досега съм го ползвала едва 2 пъти и не мога категорично да кажа дали изцяло ми харесва. Друго спрейче за лесно разресване, което е страхотно,хидратира косъма а и дава невероятен блясък наистина е това на Loreal professionnel 

А на каква цена е горе долу ?

# 13
Ох, това не мога да кажа със сигурност, тъй като са ме пръскали с него във фризьорските салони като са ме правели, не съм си го купувала все още. Но съдейки по цената му в златаната рибка (23лв) http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=95&products_id=386   във фриз. салони би трябвало да е към 28лв вероятно Rolling Eyes

# 14
Ползвам шампоана и балсама на Глис с 19 активни съставки.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт