Какво ползвате за по-лесно разресване на косата?

• 14 597
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
*Веси*, съименничке, ти явно яко си си скапала косата, то и аз почти я унищожих моята, но все още разни балсами ми помагат. Ако различните балсами за третирана коса не са ти от полза, колкото и зле да ти звучи, но по-добре я скъси малко, колкото да се махне третирания участък Peace

# 16
На мен балсама за коса ми е достатъчен за лесно разресване. Щом няма ефект от него може би трябва да отрежеш малко връхчетата.

# 17
Косата ми е много къдрава и суха. Използвах спрейчетата на Глис позлвах до преди известно време, но почнаха много да ми омазняват косата и затова прецених, че за същите пари мога аз да си направя и пак да получа същия ефект.  Flutter В едно празно шишенце на Глис слагам малко балсам без отмиване, розова вода и кристали.Раздусвам и пръскам.. Според мен се получава същия ефект  Peace

# 18
Ползвам шампоана и балсама на Глис с 19 активни съставки.   Peace

миналата седмица си сложих балсама на влажна коса ПРЕДИ къпането, т.е. преди шампоана, стоях 25-30 мин и после къпане с шамп. получи се невероятен обем!! Пробвай !  Peace
по темата - глисс спрей - мн съм доволна

# 19
И аз съм много доволна от Глис кюр балсам,но и винаги си слагам кристали за коса!!Наистина ефектът е поразителен!

# 20
Аз също ползвам и съм много доволна от Глис кюр !

# 21
А от спрея на Глис колко горе долу се слага, че аз го имам от скоро и още не мога да преценя? За дълга коса, на която е сложена маска с отмиване преди спрея колко пръсвания от него приблизително?

# 22
  • София/Горна Оряховица
А от спрея на Глис колко горе долу се слага, че аз го имам от скоро и още не мога да преценя? За дълга коса, на която е сложена маска с отмиване преди спрея колко пръсвания от него приблизително?

Ами на око - като прецениш, че е попаднал върху цялата коса.
Когато косата ми беше до кръста (сега е педя под раменете) слагах към 7-8 пъти, избягвайки корените. Общо взето от линията на ушите надолу слагах. Сега и 5-6 ми стигат, а понякога и 2-3, само в корените.
Забелязах, че ми се отразява по-добре, когато го сложа на още мокра коса - иначе ако го сложа на суха, все тая дали го има или няма.

# 23
Ползвам един от спрейовете за лесно разресване на Глис, но по-доволна съм от кристалите за коса на Биофарма Peace

# 24

Ами на око - като прецениш, че е попаднал върху цялата коса.
Когато косата ми беше до кръста (сега е педя под раменете) слагах към 7-8 пъти, избягвайки корените. Общо взето от линията на ушите надолу слагах. Сега и 5-6 ми стигат, а понякога и 2-3, само в корените.
Забелязах, че ми се отразява по-добре, когато го сложа на още мокра коса - иначе ако го сложа на суха, все тая дали го има или няма.
Чак сега видях, че си ми отговорила Grinning Мерси  bouquet

# 25
От лизо 2 год. задължително след баня на влажна коса пръскам Обилно с Глис спреи иначе  няма сресване

# 26
балсама на Глис с 19 активни съставки.   Peace
   Peace   

Общи условия

Активация на акаунт