Юлски бебчета - 14

• 25 329
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Добър ден!

Честит имен ден на всички!     bouquet

Пожелавам много късмет и щастие и много здраве,за да им се радвате винаги!

amanita ,качих на Кирил снимки на посочената стр.,но не се виждат като на другите бебоци.Направи ми впечатление,че има и др. такива снимки.Дали са качени правилно?  Confused
Благодаря за закуската.Мъжо се олиза доста.Сега ще ядем пържени филии!

# 586
Аманитка, така си хапвам, че съм качила още 3 кила  ooooh! Като имаш предвид, че аз не съм фен на торти и шоколади, сладкото идва от соковете и плодовете. Иначе си хапвам манджи наобяд и някакъв аламинут на вечеря. Някой път замезвам между яденетата също...
А не съм се върнала към судокрем щото тия другите ми се намираха, единия подарък - другия - купен от мен. Между другото бочкото засега оправи работата - при това за един ден. Яд ме е, че крем дето струва 4 пъти повече от другите се изложи така, та затуй се оплаквам, да не пострадат и други. Иначе през бремеността ползвах мустелата за стрии - нямам нито една. И то мустелата ми я подариха приятели с дете на 3 годинки като казаха, че това е било единственото, от което са останали доволни преди като са ползвали памперси  ooooh!
Юлско бебе, нееее, не си ги подбирай думите, толкова цветно и интересно пишеш  Twisted Evil

Честит имен ден на именниците!
Честити месечинки!!!!!!!

# 587
Влизам само набързо да почерпя, че нашият татко e именик, честит имен ден на всички бебчета, които имат първи повод и на техните мами, татковци и така до десето коляно Laughing. Весело празнуване, аз тичам навън, че не искам да изпускам и минута от това хубаво време Hug.
ЕмилиHug.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 18:23 от Julsko bebe

# 588
  • Варна
Кукумявче, пробвала ли си компресия на гърдата?
Може пък проблема да не е в малкото кърма, а че бебенце не може да суче достатъчно ефективно, за да стимулира?
Ето линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=3683
Консултирала ли си се с някой от Кърмаческия?

Аманита, и Дидито е така напоследък - яде 5 минути, после почва да ме зяпа и да ми се хили. След десетина минути се сеща, че е още гладна Simple Smile

Дано всички болни дечица бързо да се оправят!

Честит имен ден на всички малки (и големи Simple Smile) Мишки!

# 589
Честит Имен Ден на всички именници! Винаги пожелавам най-вече здраве, защото няма нищо по-важно от това.

# 590
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ!!! А аз да питам тези който са пращали снимки за предния колаж да пращат ли нови по актуални или не защото нещо съм пропуснала.
Карелиа79 каде се изгуби ще идваш ли насам

# 591
  • Видин
Деянова, снимките са качени, не се притеснявай! И каква усмивка имате само  Heart Eyes
Емили, днес по-добре ли си?
Кейт  Hug
Бобито, нека Ели да каже как й е най-удобно  Peace
Аз да поръчкам малко - хайде народееееееее!!! Който разбира, тук се спира!Краен срок за пращане на снимки - петък 13-и  Joy

# 592
  • София
пак ли в същия албум да качваме снимките за колажа newsm78
Честит имен ден на празнуващите smile3525
Честити месечинки на днешните бебоци newsm51

# 593
И аз не разбрах трябва ли нови снимки или само тези които не са качили преди снимки само те да качват?

Аманитка, по-добре съм, явно е хронична умора обаче  Tired

# 594
Честит имен ден на всички  bouquet
Честито и на всички месечинки  bouquet
Дано  оздравеят малките съкровища по-бързо Hug
Аз не съм много добре вдигам кръвно и ми е много лошо и затова не пиша ,но ви чета. Sad

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 19:22 от mikivl

# 595
МикиВЛ-от къде това кръвно-по време на бременността имаше ли;ядосваш ли се;хронично ли е

# 596
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес!   и Честити месечинки на порасналите бебоци!

Кукумявче, а защо не пробваш да кърмиш и от двете гърди на едно кърмене? Аз така процедирам, хем бебока ще е по-нахранен, хем стимулираш и двете на по-кратки интервали. Не се отказвай, всичко ще се оправи  Hug
Мама Барба, благодаря ти много! Единия файл нещо не мога да го отворя  Cry
Ем, почивай си повече (лесно е да се каже де). Ти нон стоп си на педала, как няма да се изтощи организма ти  Heart Eyes

# 597
Момичета, помня че наскоро Върджинити беше пуснала кратък преглед на изпитани неща при зъбоникнете (различни медикаменти и хоемопатия), ако някой е копирал нейния пост, моля да ми пусне инфото, надали ще имам време да търся назад из темите, дори не помня в коя тема го беше писала...

П.П. намерих го, извинете Embarassed

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 16:49 от .:.Stef.:.

# 598
Честит имен ден на всички Мишета, Мишовци и Миленки и въобще на всички празнуващи днес!!!
Да са здрави и да радват мама и тати!!!

Честити месечинки на днешните ни рожденници!!!

Не сме ви забравили, дори не спирам да ви чета, но докато понеча да се включа и хоп още 3-4 странички с мнения....  Mr. Green
Ето малко снимки от днешния прекрасен ден и от нас.

Линет - шегувкаш се ти с мойто тортоядене, ама това е само защото не знаеш колко са неустоими Марулкините произведения  Flutter. То е невъзможно да се опише  Hug
Драга разсмя ме с пресираните супички  Mr. Green Joy Свекър ти има огрооомен късмет, ако не е наясно можеш да му кажеш, ако му се бях паднала аз за снаха вече щеше да се е изнесъл някъде към Сибир или пък на Карибите  Mr. Green Twisted Evil
Как мина днешната спортна среща?
Много  Hug Hug Hug от нас засега и след малко пак ще се опитам да се включа  Party Flutter

# 599
  • София
Честито на всички именници днес!!!
Веднага се сещам за Мишетата на Сафо и Куки!!!Да са ви живи и здрави!!!
И аз да почерпя за два броя мишки вкъщи - каката и татко ми:

отивам да си отрежа пак торта Mr. Greenвсъщност иаме две торти

Общи условия

Активация на акаунт