Юлски бебчета - 14

• 25 328
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Елиии, да ти е жива и здрава Мишето!!!
Само хубави емоции да ти носи!!!

това с малките буквички не трябваше да го пишеш, отивам и аз да ошушквам хладилника, като няма торта каквото има - пак ми развалихте диетата, тъкмо почнах днес сутринта  Wink Crazy Flutter Crossing Arms Wink Mr. Green

# 601
Честит имен ден,
но днес също празнуват и Габковците и Габита, така че честито и на тях.
Аз не успях днес за спортната среща, някаква хрема ме е подготнила, много тъпо, ем цяла седмица не съм се срещала с хора, ем сме на топло в къщи и ем хрема.... пих осцилококцинум и се закрепих.
Аз се оплаквах, че Бени пищи след като се нахрани, а сега става по-лошо, пищи и не иска да суче? Това нормално ли е? Дали не е някой зъб и при нас? Много е нервна и ако не спинка, писка доста силно и то не на щастие ... ще видим какво е ... Simple Smile
Айде отивам да готвя рибка с пържени картофки (за да расте умно детенцето)

# 602
amanitaHug
Как ги качвате тия виртуални бонбони и закуски (може някой да ми обясни на ЛС.Полезно ще е  Joy) и....не знам,ама стига толкова,че лошо.Все ми се яде...

bouquet

# 603

Аз се оплаквах, че Бени пищи след като се нахрани, а сега става по-лошо, пищи и не иска да суче? Това нормално ли е? Дали не е някой зъб и при нас? Много е нервна и ако не спинка, писка доста силно и то не на щастие ... ще видим какво е ... Simple Smile

linet и ние сме така, понякога налита да ме хапе и мен или си хапе ръцете ooooh! Tired

# 604
Честииит имен ден на всички именитковци, със здраве да си носят имената  bouquet

Ние днес разнообразихме със спортна среща nuts nuts nutsnuts nuts nuts, пот се лееше по земята, страшно беше. Ама да знаете, на Джиджи много вяра да й нямате, защото като ни кажеше : Последно..., то си беше последно бавно и после започваше бързата част, аз така забелязах Mr. Green
Голямото ни каке беше с мен на срещата, подскача и то горкото, повреди се нещо, защото като се върнахме на бегом отърча на магазина за продукти и сега торта прави.  Shocked

# 605
  • Варна
Кайо се обръща вече и по корем и по гръб, когато му кефне естествено Mr. Green но понеже се учиха с баща си и сега като легна до него протяга ръцете да ме хване за пръстите и да се търкаля  Laughing
а определено го мъчат зъбите - много се плюнчи,не спи спокойно през деня,ако е вкъщи,проплаква,пропищява насън. дъвче всичко което му падне и се мръщи и ръмжи  Rolling Eyes
хубаво че не са избили че ми стиска зърната с голото менгеме - ползва ме за чесалка #Crazy

и щях да забравя големия бонус - "говори" с пълна уста  Heart Eyes Laughing както си суче,се обръща към лицето ми и започва да ми гука с половин уста,без да пуска цицата, голяма е скица  Mr. Green

# 606

linet и ние сме така, понякога налита да ме хапе и мен или си хапе ръцете ooooh! Tired

Момичета,може да ви е намаляла кърмата.  newsm78 Кирил когато го вдигнех да орига след храна,той плачеше.Аз си мислех,че го боли корема,ама не...просто ми беше вече малко кърмата.

# 607
Деянова, ние одавна сме с добавка  Tired, не ще да е от това newsm78

# 608
  • Варна
когато е свършила кърмата суче суче,дърпа цицата,блъска,разтяга я и се сърди,пуска,проплаква и пак засуква. пробвайте да дадете и другата гърда,ако си суче от нея значи трябва да си увеличите кърмата,ако не ще - или е кърмаческа стачка, или са зъби  Wink
в такъв случай знаете лекарството - в полусън  Peace

*между другото сега покрай наще зъби сме в същото положение ooooh! понеже суче по-често,да се успокоява, не се задържа много течност в мене,а забравям да пия и да ям...а и кой ли ме оставя  Tired и се налага честичко да предлагам и двете гърди

# 609
Хай и от мен!
Честито на всички празнуващи днес!

quote author=.:.Stef.:. link=topic=441874.msg13026580#msg13026580 date=1257515920]
Ако бебетата пишеха по форуми… какви ли биха били заглавията ?

“Да смучем едновременно цица и палец - максимализъм?”

Стеф, е това Божидар се опитва от няколко дни да го направи.

[/quote]

Аааа, а Моника пък вчера успя. Joy
Стеф, и аз се бях замислила за този пост на Вирджинити, щом си го намерила ще го пуснеш ли пак, сигурно има и други изпуснали.
А4 също за някакво немско чудо беше казала, което също пропуснах да запиша.
Линет, Моника в момента същите ги върши newsm78 Понякога ми се струва, че се нервира, когато иска да заспи, а не успява, но сега - голяма драма...
Ето ни и нас на 4 месеца
http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-4-ri-meseca.435155.15815979

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 18:30 от инкс

# 610
Цитирам Върджи:

Пансорал  е хомеопатично ако не се лъжа, на базата на екстракт от лайка, и няма ограничение за прилагането му, но няма и кой знае какъв ефект.
Дентинокс - това при нас имаше голям ефект, но съдържа Тинктура от лайка ,ментол и Лидокаин и затова се слага 2-3 пъти дневно, предимно преди сън, затова хубаво е да се комбинира с някое от другите.

сега гледам че новата мода е
Дентокинд - хомеопатично с Belladonna ,Chamomilla ,Ferrum phosphoricum , максимум 6 таблетки дневно, много помагало но не съм го пробвала.

другите варианти са сиропчетата : Панадол,Калпол, Нурофен, освен да се пият също може да си топнете пръста и да намажете венеца  Peace

Честити месечинки, рожденни дни и именни   bouquet

# 611
Osanit-немски,хомеопатични кристали,лайка

# 612
  • USA
Здравейте,момичета.
Честити именници,да са живи и здрави.

Благодаря ви за отговорите относно дъждобрана и фотоапарата,а също така за комплиментите за Стейси. Hug

Фортун,много се моля да са се объркали там. PraynigТи защо не се позаинтересуваш дали наистина така се е случило при раждането.

Стеф,засега вече нямаме проблеми със заспиването, е, не сме идеални както някои бебчетa,както си гледат и да заспят,но явно си ми е такова детето,много живо newsm32.Само със спането нещо не е както трябва,но като гледам хората какви проблеми имат,чак се чудя как може да се оплаквам от нещо такова. ooooh!

кукумявка, за измиване на бебчето потърси из аптеките на Eucerin "Aquaphor",аз съм доволна от него,педиатърката ми го препоръча,но това, което ползвам Aveeno,не съм сигурна дали го има,става въпрос за лосиона,тук всяка майка с бебе ми го препоръчваше,но аз не слушах като мислех,че Мустелата като доста по-скъпа е и по-добра. ooooh!

Julski bebe, твоя свекър дали наистина е тилкова прост или се прави на шут  #Crazy.струва ми се,че го прави нарочно,поне по твоите разкази, а и честно да ти кажа все съм виждала просто хора,ама чак толкова,не съм.

Днес времето беше разкошно-21 градуса. Grinning

Аманита,през деня обличам Стейси както мен,а вечер и на мен ми е трудно,защото аз се завивам с юрган на 20 градуса, но нея не,а е само с чувалче,а то не може да се сравни с юрган и затова и слагам боди с късо ръкавче,гащеризонче и чувал.Така мисля,че и е добре, макар че ръчичките и са студени малко.Сега прочетох,че Габко е леден,което означава че трябва още нещо да му сложиш,например нагоре два ката,а надолу един + чувалче.

Момичета,давате ли на бебетата си да дъвчат играчките,защото,аз ако и я дам,и се раздразват венците и почва да реве  Cry.

За увеличаване на кърмата сурови ядки ли трябваше да се яде или може и да са печени.На мен пък гърдите са ми все меки и все си мисля,че ми намаля кърмата.Преди като си спомня щяха да се пръснат,а сега  Crossing Arms.

*Роси*, не сме правили погача, с тези колики само погача ми липсваше.

Мама Барба,добре е че си се оправила,че аз първия път се бях здраво шашнала.А за Стейси,вече не плаче ,както преди,а за усмивките-никак не и се свидят,все е ухилена.Даже като имаше колики,като и слагах сешоара на коремчето малко се успокояваше и веднага се ухилваше.

Кеит,вчера беше 12 градуса, и бях Стейси беше с боди,рокля без ръкав,клин и отгоре тънка пелена, а навън нямаше нито една мама с бебе.Днес 21 градуса,пълно с майки,и децата с шапки,навлечени все едно е адски студ.Само да отбележа,че бяха руснаци и поляци,едва ли американец ще си увие така детето.Според мен,най-добре е като ти си облечена,и може да добавиш една тънка пелена. Peace

Вече забравих питах ли, не питах ли,вярно ли е че от гелчетата ,венците изтръпват и бебетата не могат да се хранят?

lilcho13,преди и чистех ушенцата всеки ден, а сега само когато видя че са мръсни и, когато и мия главичката.

флеур_лилия,дано вече да нямате проблеми Praynig.

Emily, а оставяш ли я за 15 мин. на ден без памперс,това на нас много ни помага.

Това ми е поста от вчера,но не можах да вляза да го публикувам.

# 613
Ааааа Медула, не така, последното си е последното но последно осем, после се почва по четири Mr. Green Искам да похваля всички спротни мами и една спротна кака БЯХТЕ СТРАХОТНИ!!! Медула, вашата как май въглехидратния глад след тренировка я е подгонил Wink
Вержи, просто си го представих Кайо с големите сини очи и гъсти мигли как гука с полу уста Laughing
Инск, много е пораснала моника!
Маймун, сурови ядки за кърма Peace

# 614
  • Видин
Линет, всъщност Габриел празнува 2 или 3 именни дни  Mr. Green
Но най-официален имен ден има на 26 март - ден след Благовещение, защото Архангел Гавриил е съобщил на Пресветата Дева, че тя ще роди Исус  Peace
Ама така е - някои си нямат имен ден, други имат по 2-3  Joy Почерпете се и за наше здраве в такъв случай!
Не пускам неща за папкане с цел, не с половинка  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт