Юлски бебчета - 14

• 25 328
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Колко Зори-та сме в този форум?  Grinning
Аз знам само,че сме аз и аманита  Laughing

Опс, за теб не знаех  Embarassed  bouquet

Аз знам Аманита и Кукумявчето  Simple Smile

Няма проблеми  Peace-не си длъжна да знаеш всичко  Peace

# 706
  • Варна
за пишките забравих да се похваля че и наща "гордост" вече е в изправност  bowuu Laughing

Аманита ти ме плашиш! на тъмно ли го правихте дребния че се чудиш за червената линия  Mr. Green до колкото разбрах Френулум се казва на латински newsm78 аз го знам като "жилка"  Laughing (  извинявам се за снимката  Blush... айде махнах я че не се знае кой чете  Laughing )
възпалението е край "главичката" , надува се кожичката и се зачервява,и най-често боли като пишкат Sad ако е в гънките между чурката и тестисите или между тестисите и дупето - тогава е подсечено Peace

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 01:15 от Virginity

# 707
Ох, ще падна от смях, Вержи каква пишка си пльоснала  Joy Ама да това зачервеното си е точно там и е нормално  Peace Иначе и двете ми деца са правени на тъмно  Joy
На нашия батко му падна тази вечер първото зъбче. Сега е много горд и чака феята на зъбките да го вземе(зъбчето) и да му остави парички.  Mr. Green

# 708
  • Видин
Вержи, много нагледно обяснение, благодаря  bowuu
Определено е номер 5, явно е подсечено  Peace
Айде, понеже днеска не ми върви...малкия ака в зелено  Confused Писна ми.Вие казвате да не се вглеждам толкова в него, ама това не можах да го пропусна.Може ли да се дължи на зъбки?На всичкото отгоре сега повърна 2 пъти и останах без дрехи  Joy
Евита,  Hug кърмя легнала,злато, иначе нямаше как да издържа вече почти 4 месеца.Ама проблема е като го къпеме и го преобличам.Кофти е, ама търпя  Whistling
Нашето пъпче седи в кутиика от сапун Тео бебе в шкафа със сватбените ни неща - разните му чаши и др глупости  Mr. Green Просто падна точно преди да ни изпишат и само тази кутиика беше налична  ooooh! Мисля си да го метнеме на някое красиво място, още не съм го измислила така че засега чака  Naughty
Съжалявам, че не пиша на всички, изчела съм ви, ама квото се сетих написах.Днеска определено е един лош ден за българската демокрация  Confused
П.П. Радина, честито паднало зъбче! Така ли правела феята  newsm78
Сафо, честит ви пораснал зъб на вас  Joy Да е беличък и здравичък  Hug

# 709
  • София
 hahaha Joy Страхотно обяснение
Аманита,поне веднъж седмично София ака зелено,но никога не се притеснявам.Някой казват от претопляне било,други от настиване,минава си само и не ми пука.Обаче е зелено-кафяво-оранжево,не тъмно зелено.

# 710
Аманитке, отпусни се и спри на истина да се взираш във всяко нещо. Както е писала Марулка имаш едно здраво и хубаво бебе. Относно акането, вероятно си яла нещо и му се отразява, все пак е на кърма само Wink
А за феята така ми казаха, че правела  Mr. Green

# 711
А пък, Калина е имала зелени парченца (вместо бели) в акото без да е болна и грам. Аманитка, по-скоро наблюдавай за слуз или кръв, това са по-сериозните признаци за проблем - разтройство, настинка и пр.

Миме-то, пропуснах да кажа колко се изкефих на клипчето на София с шишето. Супер сладка е... и много напреднала с материала. bowuu

Горката фея на зъбките, вече и в България й се отвори работа. Joy На мен много ми харесва въпросната госп'йца, защото това е чудесен начин да накараш децата да не се плашат от падането на зъбче.

# 712
Виржинити, много нагледно, направо почни да водиш часовете по сексология Joy.
Аманита, Андреа си ака тъмно зелено нон стоп, лекарката ми каза, че е ок, да не се притеснявам, цвета не винаги е показателен за нещо и няма значение на кърма ли или не.
А4, да и аз това си помислих, че даже и тя едвали би родила такава идея, да покривам с маркер Shocked.

# 713
  • София
Миме, гледах клипчето на София, страхотно е! Голяма е сладуранка! Hug
Lusito, добре дошла! За съжаление, не мога нищо да те посъветвам за Пентаксима. Дано всичко е наред при следващото поставяне, аз ми мисля, че трябва да си го поставите и третия, но по-добре се допитай до лекар.  Hug
Приятна вечер и наздраве!  bouquet

# 714
Привет и от мен  Hug
И нас започнаха да ни мъчат зъбките от 4-5 дни.Започна постоянно да си бута ръцете в устичката,всичко,което и дам в ръчичките и .... хайде в устата.Но аз отначало не повярвах,защото е много рано(на мен ми е излезнал първият зъб на 9месеца  Mr. Green),но като видях,че от долу белее и е малко надуто и се убедих.Даже от зъбките взе да връща мляко и така повръща по 5-6пъти на ден.А тази вечер така се одриска  ooooh! ooooh! черапогащника пълен,бодито омазано,панталончето и той  ooooh! ooooh! и даже имаше на памперса чак отвънка,където се залепва...
Мен за зъбите ми казаха-Дентокин.
Иначе,днес трябваше да ни мерят,теглят и слагат втория Пентаксим,но педи каза след 10дни.
Момичета,имам много важен въпрос:
Бяхме в Пловдив на хематолог и тя каза,че фонтанелката ние много малка(колкото 5стотинки) и да следим растежа на главичката.Това нормално лие толкова бързо да се затваря?На вашите бебешоци толкова лие малка?

# 715
  • Видин
О, аз там избягвам да гледам, че ми става лошо  Joy Но определено е по-голяма.Да речем около 2 левчета  newsm78

# 716
Здравейте,момичета!
Честити месечинки,обръщанки,паднали и поникнали зъбчета на всички!  bouquet
Добре дошла на Лусито!При нас,да чукам на дърво,не е имало проблем с Пентаксима,и ние сме били два досега.
Вержи,ако ме види мъжо докато гледам снимката към твойте разяснения,май ще трябва да давам обяснения Joy Joy JoyКво ли ще си помисли?! Joy
Ох,нямам време да пиша повече,Криско е някъв кошмар от 2-3 дена ooooh! а още не мога да открия причината Sad
Айде лека вечер на всички!

П.п. Дарка,какво общо има хематологът с фонтанелата? newsm78Нали е по кръвните болести?

# 717
  • София
Моят за малко за ме види, докато храни бебето,разхождайки се. Добре, че съм бърза, обаче не можах да я разгледам много добре тая снимка, само й метнах един поглед, но после ще се върна пак де Mr. Green

# 718
  • Видин
Моят за малко за ме види, докато храни бебето,разхождайки се. Добре, че съм бърза, обаче не можах да я разгледам много добре тая снимка, само й метнах един поглед, но после ще се върна пак де Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Вержи, Вержи, гледай каквиЗ работи може да станат заради този снимков матрял  Innocent

# 719
за пишките забравих да се похваля че и наща "гордост" вече е в изправност  bowuu Laughing

Вирджи, как го постигнахте със собствени сили или стигнахте до чичо доктор и имаше "клъц"?
Аз засега се боря неуспешно с нашия атрибут, хем не е като да ми е за пръв път ама грам напредък нямам  Rolling Eyes Tired

божккеее тоя пост добре, че е в бг-мама, че в друг форум кой знае как би прозвучал   Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт