Юлски бебчета - 14

• 25 265
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте отново мацки,

За спящите деца да се включа и аз... Mr. Green
Йоана спи от 22ч до към 07 сутринта /успиваме се двете/, но напоследък /аз мисля , че зъбите я мъчат/ промрънква първо към 02ч. и после към 04ч.Давам и биберон и се унася отново.  Laughing
  После заспива пак и трябва да яде към 09:30ч. принципно , ако е яла в 06:30ч. , но тя си спи до към 10:00ч. и аз я оставям да си спи. Всъщност само веднъж прави някъде 4 часа пауза и това е между ранното сутрешно и второто сутрешно хранене. В другото време е на 3 часови паузи. Peace

През нощта не яде. Така е от както се е родила. Беше на 7 хранения в денощието , а от навършването и на 3 тия месец започна да яде по 6 пъти в денонощие. Така продължава и до сега с 6 кратното ядене. Сама си е направила режима , не съм я насилвала за нищо- Hug
Баткото пък ги пускат в някаква си 1 седмична ваканция... newsm78 Каква е тази схеме на обучение , мислех , че са на два срока като нас и подобни на нашите ваканции. Thinking
Той е повече от радостен , ваканция е това не е шега работа. Peace Party Laughing

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 15:19 от Fortune

# 31
този Бейби Айнщайн е много олигофренски, бе!

Joy Joy Joy Тъй тъй, и като видиш колко ТМ-а има накрая сакън да не им го откраднат  Mr. Green Мерси за идеята за барбароните..

Аз бързам да честитя днешните месечинки, че гледам доста изявени съфорумки имат повод да празнуват!

Та здравейте най-после... Оф имам много за писане... В събота излязохме през деня по работа с таткото и оставих дребосъчка при майка ми - ми то милото се побъркало да реве от мъка. Върнах се само да  я нахраня и пак излезнахме за още час. Като си я взехме цяла вечер ни се смееше с глас и на двамата и подскачаше и се мяташе от радост.
Джиджи, много заразно наистина, и аз сутринта за първи път от раждането си пуснах каланетиката и макар че не я правих много интензивно като за първи път пак се чуствам страхотно  Peace Надявам се да ми помогне и с мигрената, защото снощи пак имах пристъп и повръщах 4 пъти, а от лекари знам, че спорта намалява пристъпите. А за дохранването - нищо де какво толкова. Стига да не ти бърка лактацията... Аз обаче толкова се ужасявам от това изваряване и стерилизиране и приготвяне на млека, че предпочитам да ставам в 2 часа вместо да приготвям мляко...

Аз да похваля нашия татко, след като толкова го оплюх в предната тема - виждат се на хоризонта финансови постъпления, че сега са по-оживени месеци, та евентуално може би ще си купим най-после телевизор, че само това ни липсваше от няколкогодишното устройване, телевизора ни беше по-малък от монитора на компа  Joy Но никога няма пълно щастие - майка ми се намеси много грозно в семейния бюджет - всъщност те моята рода винаги са мислели, че аз вадя всички пари ooooh! Ама то не е за разправяне, че хората ще ни се смеят, само че съм много ядосана. Говорих с нея спокойно и й казах, че й се сърдя, а тя ми каза, че тя ми се сърдела ??!!???!!!

По тоя повод - наистина е трудно отношението с родители и свекъри и свекърви и винаги ще има обидени и разсърдени... Я за кучето, я за детето, я за телевизора... И понеже ние младите като че ли сме по-жалостиви те ни се качват на главите  Crossing Arms Макар че тя сестра ми лъвицата ги оправя добре  Sunglasses

И да се похваля - днес не съм с толкова ката дрехи  Joy И не ми е студено  Joy

Деянова,моята бебка през нощта прави обикновено една 5-часова и една 4-часова пауза, като някой път първо е 4-часовата, друг път 5-часовата, различно.
Уф, Фелисити, много се измъчихте, стискам палци да се оправяте.

Ние и ние пак си покашляхме сутринта.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 15:41 от Emily_

# 32
УРААА на 3-то място съм и печеля фотоапарат Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Благодаря още веднъж, че ме подкрепихте от всички възможни компютри, роднини и приятели Simple Smile

# 33
  • варненка от София
Оф,само запис, че съм едноръка. Невичка ми виси в ръцете.

# 34
УРААА на 3-то място съм и печеля фотоапарат Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Благодаря още веднъж, че ме подкрепихте от всички възможни компютри, роднини и приятели Simple Smile

Ураа newsm44 newsm44 newsm44
ЧЕСТИТООО!!!
Изтървала съм за какво е била надпреварата , но важното  е , че си спечелила фотото.
Да си щракаш на воля ти пожелавам и все положителни емоции да запечатаваш. :
peace:

# 35
Честити месечинки на Катето на Мама Диди, Калоян на Jaana  Heart Eyes, Боряна на Pollina, Валентина на elinka и Александър на Сладък бонбон  Hug
Ние днес също сме месечинковци, цели 4 месеца  Heart Eyes как минава времето само.  Crazy
Днес успях да се доредя до фризьора най сетне, та и аз смених тотално прическовия имидж  Laughing
Мама Диди, това което казваш за Катето и дупето и при нас беше така и за сега помага едиствено едно мазило от аптека правено, пробвахме сумати неща - кремове мноооого, ветреене, но явно не ставаше, ако те интересува мога да споделя  Party
А4, ходихте ли на дермтолог? дасно всичко е ок  Hug
linet, честито! И не забравяй че обеща да научиш някое и друго хоро по случая  Mr. Green
Супер за вчерашната ви спортна забава, искам и аз следващия път като оставя Поли вкъщи Simple Smile
За обличането и ние сме по дебело облечени понякога, но и аз мн обичам да ми е топло и понякога съм с анцуг и пуловер както Emily казва, Поли най често е с анцуг, боди и чорапогащик, а понякога с рокличка, навън сме с грейката космонавт.
Някой питаше за космонавти къде има в София, аз нашата я взех от Fox и съм мн доволна  Peace магазинът го има в Мола и в Сити центъра.

# 36
Линет, честито, обещай сега че ша дойдеш на пловдивска среща и ша ни снимаш с него.   bouquet

# 37
  • София
Линет, ха сега вече честито и благодаря за почерпката, многооо обичам шампанско.
Аз забравих да напиша преди, че купих два космонавта на беболинка от Вис виталис. Много са хубави и дебелички и двата единия е шушлеков, другия плюшен, супер са и беболинка се чувства много добре в тях. Покупката им беше точно в десятката този път, не като с якето което е супер готино, но си го гледам само в шкафа, защото едвам я напъхвам в него, а като го направя и после се наложи (при нас много често) да я извадя от количката и то почва да й се качва нагоре докато й се увие като шал около врата и надолу гола.

# 38
иии забравих да честитя месечинките на бебчовците и бебките днес  Embarassed Да са все ухилени и доволни!

Честит апарат и на Линет! Страхотни спомени да събереш с него!   Heart Eyes

Моят младеж заспива вечер към 21-21,30, събужда се към 3-4, му давам бибата и към 5-5,30 хапва. После поспиваме до към 8.

Fortune, и нашите първокласници (в Бг) имат ваканция скоро - от четвъртък до понеделник (5.11-9.11). И аз много се учудих, като чух. И интересното е, че тази ваканция е само за първи клас Rolling Eyes

# 39
  • София
Благодаря ви момичета. Няма страшно ще се оправи мъника, само да разберем какво му е. Мисля (надявам се) нищо сериозно  Laughing
Джиджи, взела си правилно решение  Hug Толкова неща си пробвала и нищо не е проработило, разбира се че няма да си държиш детенцето гладно. А за упреците мисля, че никой няма право нищо да ти каже, все пак ти си човека, който решава как да си гледа детето и ти знаеш кое е най-добре за нея  Hug Hug
Ем  Hug, така е то с тез бебоци. Едни ги мъчи хрема, други кашлица, трети не знам какво..всички сме на едно дередже  Wink
Линет, честито. И нии пуснахме гласче за теб. Много се радвам, че си спечелила. 
Сандра, много благодарности за темичката   bouquet
Стеф, Аманита, къде се загубихте днес?
За спането: ние тъкмо бяхме влязли в график - заспиване към 23 до към 6/7 и ето на от 3-4 вечери се буди през 3 часа и все иска да яде  Cry

# 40
  • Canada
Здравейте момичета,
Деянова, незнам дали искаш отговор и от нас - бебчетата с колики... newsm78 Много е различно, но като цяло се буди поне 3-4 пъти и то ако не пропускам постоянно да му пъхам бибата в устата - иначе въобще няма заспиване...
Фелисити, Нико също има хрема и кашлица от около 2 седмици. Водих го на педка и тя каза че му няма нищо. Тъй като аз настоявах че искам да ми предпише лекарства, тъй като тогава Кари беше болна и си мислех че му е прехвърлила нещо, тя ми изписа. Купила съм ги но и до момента не съм му ги давала, а само му промивам нослето със Стеримар. На моменти хърка много и кашля много, в други обаче - не. Дори понякога си мисля че заради нолето не спи, но пък има момнти в които спи  няколко часа без да мръдне... Така че това е за момента моето решение. Докато не видя някакво влошаване - не давам лекарства... Надявам се поста ми да ти е от полза.
Тан, кофти че и при вас се върнаха. Нико също нямаше около 2 седмици, но после... ooooh! Даже незнам как да ти ги опиша. Сега са денонощно, с малки прекъсвания, които обаче нямат определено време. Може да ги има, може и да ги няма. Първите дни и нощи след като се върнаха коликите, беше кошмар. Не спеше повечеот половин час без прекъсване за гънене, пръцкане и ревове. Снощи спа (слава богу) 5 часа. Имат пикови моменти понякое време сутрин, по някое време в късния следобед и през нощта - около 4-4.30 часа.  Сега обаче пръцка значително по-малко. Но за сметка на това не се успокоява и в мен. Продължава да спи много неспокойно - върти си главичката наляво-надясно, свива крачетата, като го държа се гъне назад все едно прави мост и т.н. И това е въпреки Ентерокинда...

# 41
  • Велико Търново
Сандра, мерси за темата. Имам гости и после ще пиша Simple Smile

# 42
  • Видин
  bouquet
Фелисити, тук съм, но не ми се пише  Tired Дано разрешите проблема по-скоро и стискам палци Hug

# 43
  • София
Здравейте мами,
Честита месечинка на порасналите бебоци!
Линет, честит фотоапарат, да правиш страхотни снимки на малката ти принцеса с него.
По отношение на спането, малечка заспива вечер към 21 часа и се буди сутрин в 5,30 - 6,00 ч. за папкане. След това успявам да я приспя чак след второто хранене, някъде към 9,00 ч. Денем спи за по 20-30 минути, иска да си играем и си будува.
Поздравления за спортната среща! Само така да продължавате и да знаете, че е заразно. Само да има и кой да гледа бебка, за да спортувам.  Laughing
Усмихнат ден и хубава седмица!

# 44
Фелисити, тук съм, но не ми се пише  Tired Дано разрешите проблема по-скоро и стискам палци Hug
И аз тъй Confused Hug

Общи условия

Активация на акаунт