КГО 2008 7-ма част

• 36 525
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Ooooo гледам си лентичката и съм преполовила бременността  newsm44 newsm68... А как лъже, че мога да пийна някоя и друга маргаритааа... по скоро още си го мисля джинчето, дето със Сиска го бленувахме  Laughing
Ради, как си ти? Не си писала от доста време  Hug

И едно предложение да си организираме коледно парти, да компенсираме РД-то, което някои изпуснахме Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 13:59 от Elichka_mama

# 106
  • София
Хахаха, Ели, ще дойде и твоето време все някога, спокойно  Hug

Сега по същество: Денислав е на антибиотици от днес, 6 дни се борихме, ама явно няма да се оправи така Sad Педиатърката ни изписа най-лекия възможен АБ, но все пак.... хич не ми се щеше, ама няма друг начин Sad Има страшно гадни секрети в гърлото и едва диша горкия, да не говорим че вече от седмица не съм спала, защото нощем е най-зле положението Sad  Човека през деня си отспива стабилно, ама моята работа няма кой да я свърши за жалост  Tired
Оплаках се  Laughing

Отивам да гледам снимки от общия р.д.

# 107
  • софия
Сисилия, какъв АБ ви изписаха? Понеже и ние минахме през това преди месец ми е интересно кои АБ-ци се третират като леки, доколкото може да има такива.

# 108
  • София
Сисилия, какъв АБ ви изписаха? Понеже и ние минахме през това преди месец ми е интересно кои АБ-ци се третират като леки, доколкото може да има такива.

Суметролим - по 10мл на 12 часа.

# 109
  • София
Суметролим доколкото знам е някогашния бисептол. Наистина не е от тежките лекарства.
Бързо оздравяване на Дени. Hug

# 110
  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444867.0  който си хареса нещо да поръчва  Hug!
 Силве,дано се оправи сладкото момченце  Hug!

# 111
  • София
Гледах снимките от общия рожден ден, всички сладурковци толкова са пораснали Hugи са истинска радост за очите....
Ние не можахме да сме част от празника, но Рая се разболя и нямаше как.....все още пие антибиотик. Вирусна инфекция и цялата уста и беше с афти, спря да се храни, около седмица пиеше само по малко мляко, избиха и още 2 зъба в същото време и положението не беше никак розово. Вече нещата вървят на подобрение.
Друго ново при нас е, че след Нова година се връщам на работа на нова длъжност и в нов отдел. За Рая ще търся гледачка поне до септември докато тръгне на ясла. Ако някоя от вас може да ми препоръча жена за детегледачка, моля да ми драсне едно ЛС.

# 112
Привет, скъпи! След дълго заточение в изолатора (разбирай при свекърите) се завърнахме с Мира. Дидо докара у дома некъв вирус, не знам АH1N1 или друг, няма и значение......и ние избягахме. Той го изкара на крака и въпреки това си е вирусоносител, а на мен ми изглежда рано да тествам имунната система на малката  Naughty. Затова си поживяхме на село, полудувахме и се прибрахме. Отивам да ви чета и после ще се включа.

# 113
Ееееее, страхотни снимки Party! Оплакнах оченца, сладури и сладурки! А бяха едни точки и запетайки тез деца, беееее Crazy
Кристофер, как си? Дано всичко е наред при вас Rolling Eyes Драсни два реда... ако искаш разбира се.
Да се оправят всички болни дечица... и то бързо Naughty Стига вече са боледували!!! Душици мамини Hug

# 114
Здравейте момичета! Съни, страхотни снимки! Нашия татко нещо се е изложил повечето са размазани, но ще се постарая да кача по-добрите. Ние сме с ужасна кашлица. Такова чудо не е кашлял - направо кошмар! Момичета, ако може качете ми на първа стр. снимчица и датата на раждане - 11.10. Отива, че направо се дави Sad

# 115
Съни, страхотни са ти снимките, аз много обичам, когато някой така се поулива със снимковия материал   bouquet Много настроение има в тия снимки, страхотно сте изкарали...
Алис, добре дошла, радвам се, че баткото вече е добре  Hug
Болните бързо да оздравяват Peace

# 116
Здравейте мами ,
разглеждах снимките - страхотни са малките дечица , палави и усмихнати , то това и се иска . Стана мъчно , че ние не се включихме , но другия път ще да е .
Май доста дечица са болни , много лошо , но дано бързо се оправят . Ние перкахме няколко настинки , но слава бог до АБ , досега не сме стигали . Та моя опит е редовно почистване на носа  с физ.р-р .поне 5 пъти на ден и след това изсмукване на сополите със помпичка , много ефективно се оказва , защото секретите не натичат към гърлото и дето спи добре и бактериите или вирусите не стигат до гърлото съответно и дробовете . Още при първата настинка купихме инхалатор и поставям физ.р-р и правя инхалации пак 4-5 пъти , процедурите са много   #Cussing out , но ефект има  Mr. Green  , ако се правят редовно и се започнат навреме . Педката (хомеопат и противник на агресивните лекарства ) последния път ни изписа и сребърна вода за нослето и билкови сиропи - имуностимулант и за кашлица и така се справихме . Дано да съм била полезна и децата да се оправят бързо ! Heart Eyes

# 117
Включвам се да успокоя Силвето, че АБ не са толкова страшни, аз самата са изпила огромни количества като малка. Понеже вечно бях болна с пневмонии и бронхити, даже тия които ги пиех през устата не ми действаха и ме бухаха с инжекции всяка зима. Ей ме на, жива съм въпреки килограмите антибиотици изпити през крехката ми възраст, въпреки органик-вилидж храната дет' съм я яла и уж правилното късно захранване, което майка ми е осъществила върху моята натура. Като станах на 7 години обаче спрях да се разболявам. От тогава не съм вдигала температура, вече 23 години Flutter
В крайна сметка АБ са създадени, за да спасят човешки животи и са много ефикасни, така че когато детето не може да се пребори с инфекцията е нормално да приема такива. Лекарите вече не изписват  за щяло и нещяло АБ слава богу. Така че Силве, споко, случва се. Дано е по рядко.
Благодаря на всички за пожеланията за РД-то  bouquet
ТРикси, надявам се, че новата длъжност е по - висока Grinning
Мойто Царче не ще да яде, хубаво, че има банани, та основно с тях се гощаваме Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 14:11 от Bebo4ka

# 118
Момичета, ако може качете ми на първа стр. снимчица и датата на раждане - 11.10.
Енигма, записах те на първа страница, но  колажа мисля, че Капучинката го беше правила Thinking  Като се разпише ще оправим работата Laughing Бързо оздравяване на малчо! Praynig

# 119
Отбивам се да почерпя за именния ден на Виктор,оказа се,че има имен ден.

Хапвайте смело,няма никакви калории  Wink

Общи условия

Активация на акаунт