Вие защо мислите,че ГМО досега не е имало в БГ...или ако не е точно ГМО то тези доматки и несезонни зеленчуци за БГ и целия Балкански полуостров как всъщност стават такива ярко червени, с правилна форма и никакъв вкус...
С това кой ще се бори-вие ли пак?
Пак скачаш с рогите..
Една птичка или две пролет не правят, нали така?!
.............................
Ако приемат внасянето на ГМО депутатите, ще станем първата страна-членка на ЕС, в която ще се правят "тестове на наш гръб". НЕ може да се проследят всички последствия, а ползи аз не виждам.. Говорите за БИО производство, но каквото и производство да има в близост до тези ГМО насъждения..то няма как да е БИО. Не могат да се проследят "хубавите" и "лошите" продукти... Производството на бабите на село, които продават по сергиите кого ще нахранят първо?? Нас, децата ни.. ?? А след време, тези деца като са вече големи.. пазили сме ги, подбирали сме им храната..те дали ще имат този избор, който ние в момента.. ??? За нашите внуци?? Това променяне на гените, с цел за съвършен продукт.. няма да казвам нищо повече, ето още един линк за информация! - http://vbox7.com/play:67a583f3

Такова крепящо столче е идеален вариант за мен и него. Тъкмо хубавко да го овържа да не мърда наникъде.
Деа и Дени са на инхалации с Вентолин а аз съм на АБ заради зъб
Меко казано съм бясна! Говорим за БГ производство.
!
. Усъмних се аз и веднага като се прибрахме я проверих.... Три дни поддържаше 37.5 - 38.6, но днес вече не е вдигала... Други симптоми нямаше, нито гърло, нито сополи или кашлици... Дано това да му беше на вируса. Пуснахме й една кръвна захар, заради водата, която толкова много започна да пие, но всичко е наред...