КГО 2008 7-ма част

• 36 581
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Мегче, горкото Цвети  Hug А избиха ли пъпки? като розеола звучи  newsm78

Аз искам да ви почерпя за здравето на Сашо Simple Smile Днес ми одъртява и помъдрява (уж)  Laughing    party023 newsm38 beer3
нямам време да ровя за снимки, и се надявам да ме извините  Embarassed
Днес съм на доктор, да ми видят как се развива хормона, че нали съм с проблеми с щитовидната Simple Smile А трябва да мина и през педи... на Алекс изведнъж и падна гласа и сега тук ми нарежда с един дрезгав глас   ooooh! а сега като и погледнах устата и ми стана лошо... долната й устна е подута и видях бели пъпчици Sad усъмних се за млечница (как успяхме да си я прихванем не знам Sad ), ама това подуване Sad... не ми дава да видя хубаво в устата, та не мога да преценя Sad

Навън какъв сняг заваляяяяя... дано не ми се наложи да се боря с пишман шофьори Sad

АААААААа днес е и Трифон Зарезан... наздраве на празнуващите и уважаващите този празник  cheers Drunk Wine Glass

# 571
А, розеолата я изкарахме като беше на 11 месеца, ама тогава доста по-висока температура имаше.... Според мен е вирусчето само с температурата.... Ще видим...
Весел празник на всички празнуващи днес  cheers Wine Glass

# 572
  • София
Ели, да ти е жив и здрав Сашо! Много да те обича и да те слуша  Hug
Да не би да са и избили афти на Алекс? Храни ли се?
На Рая и беше пламнала цялата уста преди Нова година, нищо не ядеше, и това в комбинация със сополи, температура и разстройство. Пиши после какво е казал лекаря!  Peace

# 573
Нелка доки каза млечница или кандида не-знам-си-каква... не знам защо изключи афти, тя има само на фолната устна няколко  newsm78 Аз я питах, да не би да е лапнала нещо мръзно без да я забележа и от това да е... тя само каза може, ама по-добре мажи с Дактрин, или Дактарин... ужас не мога да помня лекарства...
За пресипналия глас ми даде антиалергичен сироп... каза, че се съмнява да е от меда, които съм й дала, защто аз мед и давам от поне месец и нещо  Rolling Eyes в малки количества разбира се... Но все пак предписа антиалергично, аз мислих, че с Хомеовокс (или нещо такова) ще минем, аз веднъж с него лекувах гласа... ама не би...
А за хапването, тя от известно време насам хич няма апетит, заради събите според мен, които са се подули доста Sad Предполагам сега и заради това  newsm78
А дали да спра да й давам нощното мляко  ooooh! дали трябва да има нещо като диета заради гъбичките  newsm78
Имам някакъв спомен, че говорихме преди, че дадени храни благоприятстват гъбичките ама пуста акъл, никакъв го няма вече Sad
Само кисело мляко може би да давам... или въобще без... съвсем изключих да питам доки...  newsm78

И само да допълня... Нелка много си несериозна, време е да запознаес малката палава Рая с нас... като бременна беше по-сериозна :*
Айде и другите софийски мами да се коригират Simple Smile Трябва да направим една голяма среща на немирници Simple Smile По възможност преди април, че след това сигурно ще потъна в дън земя, а не ми се иска да пропусна Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 18:24 от Elichka_mama

# 574
  • София
Eли, дано да се оправи бързо Алекс! Аз като беше болна давах каквото поиска да яде, но тя не искаше дори и любимите си солети, не съм я слагала на диета, но ти си знаеш най - добре детето.
Наистина съм несериозна и понасям критика. Някои от вас я познават малката хала ама други не са имали тази чест  Laughing Laughing Laughing Трябва да се реванширам, но да се стопли малко времето, че тези студове направо ме смръзяват......а и трябва да е почивен ден, че нали съм работеща мама вече...абе много са ми претенциите май.
Хубава вечер, момичета!

# 575
Здравейте мамчета!Да се запиша и аз като майка вече на двама сина-малкия Емил се роди на 27.01 и вече от няколко дни сме в къщи.И баткото и бебето са много послушни а и таткото да не забравя много помага.Аз още имам болки от операцията и съм малко тромава ама се оправям лека полека.Раната ми този път нещо не е зашита добре и ми създава проблеми  а и корема ми е доста по отпуснат и прави гънка върху раната което също забавя заздравяването и ама това са бели кахъри .Още не мога да осъзная напълно присъствието на малкия той е толкова кротък че почти не се чува а батко му ангажира цялото внимание на аудиторията и го засенчва съвсем.Не бях виждала Момчил 5 дни и повярвайте ми толкова ми се видя пораснал и голям че направо се втрещих-на мама голямото момче толкова ми липсваше че още не мога да го нацелувам и напрегръщам....Поздрави на всички да  сте живи и здрави и направете и своите съкровища каки и батковци!!!

# 576
Тъкмо бях тръгнала да пиша, но след последния пост мога само едно да напиша: radkakaka, честито!!!!Да ти е здрав синът и много усмивки да има в семейството ви!

# 577
Честото малко момченце на Ради, божее толкова ми стана мило и се развълнувах. Дано расте здраво, спокойно и радостно дете. А на теб бързо възстановяване  bouquet

# 578
  • София
Честито на radkakaka!! Да сте много здрави и щастливи цялото семейство!!! Че какво по-голямо щастие от две братчета-юначета с толкова малка разлика!  Да ви растат здрави, умни, щастливи и само смях да се чува във вашата къща!  bouquet Hug

# 579
Радкакака, Честито ти момченце! Да са ти живи и здрави! Много радост и късмет  ви желая!
Ей, развълнувах се значи Crazy Тъкмо се чудех дали не си родила и хоп, имаме новина Laughing Все така да са ти кротки дечицата! За теб съм приготвила един

Винаги да ти поднасят цветя, да те уважават и обичат тримата ти мъже!

# 580
  • София
Радка, честита ви втора радост у дома! Бъдете много щастливи цялото семейство, малкият да расте здраво и весело дете и да те радва много! Сега на ръце ще те носят мъжете у вас  Wink Бързо възстановяване!

# 581
Днес специално бях решила да погледа темата, за да видя какво става с радкакака и веднага на нейния пост попаднах.

Мила, Честито малко съкровище!  Hug Hug Hug Нека и двете ти дечица да растат здрави, послушни и да бъдат добри хора! Много се радвам за вас и ви пожелава голямо семейно щастие!

Еличка
, аз мазах Мишето с Дактарин след като я бяха заразили с млечица в родилното. Да знаеш, че тия гъбички са много упорити. Писала съм и преди, но пак ще припомня - дори след като видимо гъбичките изчезнат, те пак са си там известно време. Затова трябва да продължаваш да я мажеш поне 5 дни след като вече не виждаш гъбичките. Освен това виждам, че още я кърмиш, което означава, че трябва да мажеш и гърдите си. В противен случай ще лекуваш устичката й, а като я кърмиш пак ще й предадеш млечицата.  Peace

Кажи сега как си, как се чувстваш? Не съм чела отдавна назад темите и не знам кога ти е терминът, бебо мъж ли ще е или девойка. Надявам се да си добре и всичко да мине безпроблемно като дойде време бебо да се показва на бял свят. Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 16:22 от Severinka

# 582
  • София
Радиии, така се развълнувах! Да ти е жив и здрав Емил, да расте умно и щастливо дете! Много целувки и бързо възстановяване ти желая!  Hug
Еличкаааа, ти си следващата!  Wink
Хубав уикенд, момичета!

# 583
Ради, чеситоооооо! Ей, прекрасна новина.. то май вече не е новина, ама сега виждам. Емил е прекрасно име, много ми харесава! Дано се възтановиш по-бързо, че сигурно не е лесно с двама малки калпазани. Да сте много здрави и щастливи заедно! Hug

# 584
  • София
Здравейте мамчета!Да се запиша и аз като майка вече на двама сина-малкия Емил се роди на 27.01 и вече от няколко дни сме в къщи.И баткото и бебето са много послушни а и таткото да не забравя много помага.Аз още имам болки от операцията и съм малко тромава ама се оправям лека полека.Раната ми този път нещо не е зашита добре и ми създава проблеми  а и корема ми е доста по отпуснат и прави гънка върху раната което също забавя заздравяването и ама това са бели кахъри .Още не мога да осъзная напълно присъствието на малкия той е толкова кротък че почти не се чува а батко му ангажира цялото внимание на аудиторията и го засенчва съвсем.Не бях виждала Момчил 5 дни и повярвайте ми толкова ми се видя пораснал и голям че направо се втрещих-на мама голямото момче толкова ми липсваше че още не мога да го нацелувам и напрегръщам....Поздрави на всички да  сте живи и здрави и направете и своите съкровища каки и батковци!!!

ЧЕСТИТО РАДИ!

newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 16:38 от shivani

Общи условия

Активация на акаунт