КГО 2008 7-ма част

• 36 541
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Ради, честита радост. Здрав и щастлив да е синът ти. На теб желая спокойствие и време за тебе си Simple Smile

# 586
Ради да ти са здрави мъжете и много радости да ти даряват   bouquet Бебо да е все така кротък, да папка и спинка, за да порасте голям мъж. Сега вече започва веселбата - понякога ще ти идва много нанагорно, но преди всичко ще е радост и братска любов  Grinning
Аз се поизгубих, но изкарахме една много тежка серия - ако някой, някога ви каже, че варицелата е безобидна болест не му вярвайте. Веско все още се възстановява, като докторите в 8-ма поликлиника бяха готови да ни изпратят към инфекциозна в сряда с диагноза - пневмония, като усложнение на варицелата. Според нашата педиатърка, ако не бяхме сложили Превенар, положението можеше да е и по-тежко. Та сега единият е на АБ, а другият е с червено гърло и сополи  и двамата са ужасно мрънкави  Crazy Изсипах се ...

# 587
  • на Земята
Ради,честито и от мен!Много семейно щастие ви желая на четиримата!  bouquet

# 588
Ех Радииии  Hug Толкова я чаках тази новина, много се вълнувам... Да са ти живи и здрави мъжете и само радости да ти носят! Да са все така спокойни и послушни!

Напоследък съм станала много чувствителна  ooooh! Видя ли бебе и само дето не реввам  Crazy К'во ми стана?  newsm78

Александра става все по-дива, малко взех да сдавам багажа, а то още не е започнала играта  Whistling Последното е, че вече отваря вратите в нас... всички Sad Та вече не мога да я огранича или да я оставя за секунда сама в хола, където е най-безопасно Sad Най-лошото е че си отваря и вратата към стълбите Sad И няма много страх от тях и застава на ръба на последното стъпало, поне засега не съм я виждала да се пробва да слиза  Shocked Май трябва да я уча да слиза сама по стълбите, за да не стане някой фал Sad

Друго не знам какво да се похваля или оплача  newsm78

# 589
Цял ден днес зяпам столчета за кола, та викам "Я, да пораздвижа темата с една питанка"  Mr. Green Мишето скоро ще стане 9кг. и сме за ново толче за кола. За повечето от вас, предполагам тази покупка вече е направена, предвид, че ние сме от дребните тук. Та да ви питам все пак, на какво се спряхте? Аз май ще взимам нещо 9-36кг.  newsm78
Нашето столче е такова , само е друг цвят води  се 9-25кг. Имаме го от лятото и сме много доволни. Има няколко полулегнали положения.
Аз съм давала леща на супа и на яхния - правени в детската кухня. Иначе зелен боб и грах съм давала в края на лятото-началото на есента. Не сме имали проблеми. Simple Smile
Bebo4ka, нашето столче е http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=22 и го ползваме от около 1 год. Много сме доволни от покупката Simple Smile
облак  Joy Joy Joy Много е точно сравнението показано на снимката   hahaha hahaha hahaha
radkakaka, честито! Да ви е жив и здрав момъка и много да ви радва!

# 590
Честито Radkakaka! Да ви е жив и здрав малкия Емил, много да ви радва и слуша!

Elichka_mama, като прочетох поста ти за стълбите, настръхнах. Моето дете е на възрастта на твоето и вече е със счупено краче, заради падане по стълбите. А баща му втора седмица не може да си намери място след случката. Но както казаха докторите, било е малкия дявол.
Пазете се, особено ти в твоето положение Simple Smile

# 591
Благодаря ви момичета;направо ме разтопихте с тези прекрасни пожелания!Благодаря ;че ви има и дано всеки го стига такова щастие !!

# 592
  • София
Ради, няма да ти се разсърдим и на малко снимки на щастливото семейство  Wink

В края на краищата установи ли се дали децата ни имат право на Пентаксим и пневмококова ваксина по ЗК? Нашата педка ми казва, че е само за деца родени след 2010г., на мен ми се струва малко дискриминационно. А на нас трябва да ни сложат Пентаксима след 1 май (нали не по-рано от 1г. от последния прием). Та ако го отпуснат по ЗК след април ще се вредим, ако имаме право на него.

# 593
  • София
Марианка, страхотна идея  Hug Ради, пусни малко снимчици, моля, да ви се порадваме.  Hug
Манана, дано бързо се оправят малките мъжлета  Peace
Мони, така ми стана жал за детенцето!  Sad Стискам палци и то да се оправи бързо и  да нямате вече такива произшествия.
Аз малко по малко взех да влизам в час с работата в офиса и се организирам вече доста по - добре. Намирам време даже за малки женски радости.......

# 594
Здравейте, момичета! Днес навън е пълен ужас с този сняг. Излязох с малката с количката, за да вземем детската кухня и заседнахме в снежните преспи  ooooh! Няма кой да я почисти тая София ...
Моята дъщеря колкото повече расте, толкова по-трудно се оправям с нея. И как се сърди само ...
Да не говорим, че от около седмица взе да се буди нощно време и ако не я вземем при нас плаче. Не знам защо така, но се надявам скоро да мине този период.
Ето малко снимки на Мишето от един наскоро минал рожден ден:

http://picasaweb.google.bg/severina.mitsova/012010#5431370266407752418

Манана
, дано скоро да се оправят малчуганите  Praynig

# 595
Сев, Мишето е голяма бонбонка Simple Smile да я нацелуваш от мен Simple Smile
Аз забравих да ти отговоря на въпроса  Embarassed Очаква се да имаме момченце около Великден Simple Smile

Ради, и аз искам да видя снимки на щастливото ви семейство

Нелка, браво на теб, не съм се съмнявала ти си борбена мама Simple Smile

Мони много лошо това, което се е случило, горкото детенце с гипс толкова малко Sad Но наистина по-добре, че не е станало нещо по-сериозно Sad
Аз след като прочетох поста ти хванах малката и на стълбите... показах й от горе до долу как да слезне и след това я оставих горе на площадката, а аз няколко стълби по-надолу Simple Smile И малката слезна съвсем самичка до долу Simple Smile Много съм щастлива, а и е предпазлива.

Иначе да се похваля за друго, днес Алекс ми позволи да й измия зъбите Simple Smile Отваряше си устата и се зъбеше, за да й измия хубаво предните зъбчета Simple Smile Явно постоянното ми повтаряне "Мама си мие зъбите, за да са здрави и бели", "Виж мама как си мие зъбките"... и още глупости от сорта и тя накрая ми даде Simple Smile
Та днес ни е много успешен ден Simple Smile

# 596
Здравейтее  bouquet

Вмъквам се само да честитя хубавата новина на Радкакака! Да ти е все така спокойно и кротко детенцето, да сте здрави всички и щастливи! Въоръжи се с търпение и любов, предстоят ви най-хубавите мигове заедно! Страхотно име сте избрали... въобще и двете ти момчета носят много красиви мъжки имена  Heart Eyes

Момичета... целувам ви всички!

# 597
  • София
Уау, Мишето каква е бонбониера, пораснала и още по - сладка е станала! Сев, да я нацелуваш!  Hug
Еличка, абе не съм ама ти благодаря за комплимента  Hug

# 598
  • София
Мами от ВАРНА,
моля ви, ако можете - присъствайте и заведете и други хора!

На 11.02.2010г. от 16:30 до 18:30 ч. пред Областна управа - Варна,
която се намира на ул.Преслав 26,
 ще се проведе ПРОТЕСТ под надслов:

„Чиста земя! Здрава храна! България свободна от ГМО!

Организатори на протеста са  ОЦОСУР, Инициативен комитет на родители и граждани – Варна,
потребители на форум „БГ-мама" и активни граждани.

Елате с нас, за да изразим заедно гражданската си позиция!

Peace

# 599
Ради, честито!Много се радвам!Уж, често ви чета, този път пропуснах и какво да видя родила си!Желая ви много щастие и сили да се справяш с двете ти съкровища.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт