КГО 2008 7-ма част

• 36 525
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Честит имен ден на всички празнуващи! Бъдете живи и здрави!

# 91
Честит рожден ден на малката Ева, на патерици, да бъде все така усмихната и красива, да радва много мама и тати и всички около нея.... Чакаме снимки от вас.
Честит имен ден и на всички, които празнуват днес, от здраве да не се отървете Simple Smile
Цвети от няколко дни се пуска и си прави обиколки на апартамента самичка, много е сладка, как се клатушка като пате.... другата седмица ще правя прощъпулник сигурно..... Иначе тази седмица бяхме на консултация - 8.100 кг и 72 см.... Финни мадами ще си бъдем, явно... Това е от нас за сега Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 18:16 от Megche

# 92
  • Lovech
Така, първо Честит имен ден на всички момичета, момчета и техните родители! Да е здраво името Ви!
Пускам и тук албума със снимки от общия рожден ден, защото не знам другата тема дали всички я четат. Ето, заповядайте http://plaki5.snimka.bg/children/obsht-rojden-den-oktomvriyicheta.440866

# 93
 Честит имен ден на двете сладки Мишета и на Ачи,и на всички които празнуват днес   bouquet!
 Ренка и на теб честит имен ден и хиляди благодарности за страхотното тържество което организира за децата ни  Hug!

# 94
Аз пропуснах общото РД, мойто Царче е в период на върло зъбоникнене с всичките му екстри. Имаме Изрична забрана да го водим на места с много деца.
Днес имам рожден ден, черпя ви по едно виртуално сокче Mr. Green Майтап бе, по еднп питие, какавото си решите smile3510
Честит рожден ден на всички малчовци, които съм пропуснала  bouquet

# 95
  • Велико Търново
 newsm59 Честит рожден ден, Bebo4ka   bigdance2

# 96
Честит Рожден Ден на bebo4ka

# 97
  • София
Бебоче, честит рожден ден!!!
Бъди здрава, усмихната и щастлива майка и жена!
smile3525

Имам си 2 любими снимки от общия рожден ден - едната е общата ни снимка с нас и децата, а  другата където Влади се гушка в батко Кирчо. Wink

# 98
 Ето ме и мен! Голяма лудница ми беше тия дни. Благодаря ви на всички за милите думи! Hug
Бебоче, честит рожден ден, бъди много щастлива и здрава!

Честито със закъснение и на именниците от вчера!

Ще кача снимки от Рд-то на Ева по-късно, че все не ми остава време... Много добре си изкарахме, мисля че детето разбра че има празник. Големи сладурковци са ни децата, ей! Колко са пораснали и софиските малчовци, направо не мога да ги позная!

# 99
Здравейте, мили дами Hug
Включвам се да споделя за общия рожден ден: На мен лично много ми хареса, всички дечора са най- сладките октомврийчета, много са пораснали и сладури големи.
Приемете моето лично извинение за пакостите дето Танко направи.
А снимките са страхотниииииииииииииииии.
Много мъчно ми стана, че повечето не дойдоха. Скорошно напълно оздравяване на малките сладуру

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 12:54 от galinaig

# 100
  • София
Благодаря на всички за пожеланията  Simple Smile

Шики, радвам се, че сте се забавлявали на празника. И после да ми разправя някой, че дете на 1г. нищо не разбира от рожден ден. Чакаме с нетърпение снимките!

У нас е весело. Мишето много се забавлява с баба си, играят по цял ден. А аз...  Whistling Голям кеф!
От време на време Мишето се сеща за баща си, даже преди малко на сън бълнуваше "тата, тата". Много й липсва явно.
От два дни, когато играем на криеница и питам "къде е Мишето", тя се крие и съвсем ясно и отчетливо ми отговаря "няма ме". Направо се пукам от смях, защото звучи като анимационен герой с това детско гласче.  Laughing
Днес май няма  да излизаме.

# 101
Здравейте момичета! Благодаря за поздравите за именния ден на Ачи! Ние нещо започваме да кашляме и не сме весели! При първа възможност ще кача снимки от рождения ден!

# 102
  Бебоче,честит рожден ден newsm51!Желая ти от всичко по много,но най-вече много щастие!
  Аз съм се поуляла със снимките,но най-накрая успях да ги кача.Който има време нека се занимава
 http://sunnygatsovska.snimka.bg/friends/rojden-den-na-oktomvriyichetata.440929

# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт