. Почти без почивка ми виси по гърдите. Божеее, пък аз си мислех, че ще се отбиваме по малко. Няма да е сега. Мернах, че за ядене си бърборите. Моята мома май си пада по силните вкусове - обожава маслини, кисело зеле, риба. Салами, зрънчовци и др.готови храни не й давам не от вманиачаване, ами и аз като Капучинка се притеснявам, че опита ли - няма отърване, щото са си вкусни. Ще започне да посяга и да си иска редовно, а може ли все да й отказвам, абсурд, голямо дете е и разбира. Няма да правим драматични сцени, я. И тъй като се насища от малки количества храна ще си пълни коремчето с боклуците за сметка на истинската храна. Та затова не ги опитваме, не я лишавам от нещо незаменимо, ще стигнем и до тях все някога
.Честит сладък Емчо на Ради и съпруга й! Сигурна съм, че сте ужасно щастливи с двойно повече детски глъч у дома.
Отивам да гледам снимки на пораснали сладурчета.
. Не съм съгласна категорично навръстния детски организъм да бъде заливан с оцветители, ароматизатори, консерванти, емулгатори, набухватели и една камара други не съвсем ясни ми съставки!
ние наблегнахме на оцета
Но все пак казвам доколкото мога правя
) спрямо активния кърмачески период.