МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 45: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 24 952
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Вече имам идея за нов клип на тема джемилово бутане-дърпане, но се изчерпах откъм музикално оформление. Ако на някой му едва на ум подходяща музика - не от филма, да казва! Ще съм мнооооого благодарна.

Ако видя клипчето, може и да се сетя за нещо подходящо, иначе не. Embarassed

# 361
Егати и първата серия, що път видя днес: Бургас - Варна - София и още не е пристигнала. То с влака да я бяхме пратили по-бързо щеше да стигне.

Сид, ти нали от Варна беше, преди да се преместиш у село?  Mr. Green

# 362
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Не не съм споменавала тук от къде съм. Погледни в профила ми в скайп.Не съм много далече от Варна.

# 363
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Егати и първата серия, що път видя днес: Бургас - Варна - София и още не е пристигнала. То с влака да я бяхме пратили по-бързо щеше да стигне.

Ааа сидова не е ли от софето. newsm78 newsm78 newsm78
мани верно бубе,шемет я хвана серията
ма снощи как хубаво си течеше а глей днес кво става
обаче сега остава да полетиме по влаковете и рейсовете,и си останахме без мъже завинаги Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 364
Ако на някой му едва на ум подходяща музика - не от филма, да казва! Ще съм мнооооого благодарна.

турска ли да бъде или може всякаква

Е, хайде да не си ограничаваме мисълта, важното е да е подходяща. Като ритъм, може и като текст. Например, когато Джемчо страдаше за Ламето, след като го напусна, ползвах Сон Дефа на Исмаил Ик, защото ми хареса като мелодия, а после видях превода и се изумих - песента сякаш е писана точно за изоставения Джеми.  Sad

Ако видя клипчето, може и да се сетя за нещо подходящо, иначе не. Embarassed

За съжаление, мен музиката ме вдъхновява и после ме води при монтажа, така че без нея не мога. В общии линии мисля да е за отношенията на Джемил и Лейла - лоши погледи, бутането от терасата, шамарите, нейното бягство, посрещането на кея нещо такова, не знам още докъде бих стигнала, ще изгледам още няколко епизода. Но определно ще е за Лейла. Стига вече с тази Ламя.

# 365
Я сега ми кажете какви виждате очите на Джеми,с една приятелка дълго време спорихме.

# 366
  • СТАНДАРТНО.
 Кенан към Джавидан:
Ти си Дон Кихот, а аз съм като един Санчо Панса  ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 367
Я сега ми кажете какви виждате очите на Джеми,с една приятелка дълго време спорихме.
На цвят ли? За това може да си спорите без край.  Laughing Laughing Laughing
Вкъщи си имам двама с такива очи - много са особени, цветът непрекъснато се мени от светлината, от настоението, от цялостното състояние на човека. В един момент са бистро сини, после потъмняват, може да станат оловно сиви или да избият на зелено. Променливи са. В първите серии Джем е с ясно сини очи, а в сцената на пейката от 75 епизод са зелено-кафяви. Аз така ги виждам, де.
Даже има една сцена от края - Джем лежи в леглото и мисли за Ламето (след като тя нахълта насила в стаята при него), та тогава са му чисто кафяви. Пак ще погледна, но такъв ми е спомена. Даже си помислих, че това е човек без определен цвят на очите.

# 368
сидче,ти как ги виждаш
за мен бланка е права,
систър е с такива очи
нямат точен цвят за мен

# 369
Много харесвам този тип светли очи - много са живи, много "отворени" - предават, направо издават състоянието на човека. Което е и минус, разбира се.  Друг недостатък е, че са много чувствителни, особено към светлината. Дразнят се от светлината, имам предвид. Нежна работа.
Сладурки, вече наистина си лягам. До утре - бодри и с нови сили!

# 370
сидче,ти как ги виждаш
за мен бланка е права,
систър е с такива очи
нямат точен цвят за мен
И аз така ги виждам зелени,понякога сини,кафяви чак не съм ги виждала,но приятелката ми спореше,че са сини и толкова.И аз познавам много хора с такива очи.И много пъти съм спорила за цвят на очи.

# 371
Маричка, аз записах на дискове целия филм, но това са епизодите, свалени от Замунда в началото и после - от Торентс мастерс. Втори сезон го бива, но първи е отврат. Затова сега се опитваме да си запишем по-добри копия. Форматът е Ави, 15 диска.

Пав, лека!  Hug
Благодaря!  Hug Зна4и ако запиша целият сериал,15 диска да си приготвя.

Ще взема от утре да го играя  Кенанка,е така за спорта да тече диалог.Отивам да гледам негови снимки(със затворена уста)белкем пламне искра Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Малииии,не се вкарвай в такива филми. hahaha

А о4ите на Джем се променят наистина.
Не ме у4удва и моите се променят според състоянието и климата.Варират в разли4ни нюанси.

# 372
Сладурки, вече наистина си лягам. До утре - бодри и с нови сили!

лека бланче Hug Hug Hug Hug Hug

# 373
Оооооо Марица-докторица! Hug Hug Hug Hug
как лекуваш крачето на Джеми?
много бързо го оправяш Joy Joy Joy Joy Joy

# 374
мацки аз си лягам,лека нощ! Hug Hug Hug Hug Hug
сидче,няма да спирам компа,дано потекат нещата по-бързо

Общи условия

Активация на акаунт