МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 45: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 24 772
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • СТАНДАРТНО.
 Привет, момичета!  Hug Hug Hug Hug
Днес временцето беше чудно и с децата прекарахме следобеда навън. Да ви се оплача, че то няма май на кого друг - от снощи забелязах, че гърдите ми са станали като бузите на алкохолик - целите са покрити с напукани капиляри Crazy. Та се чудя дали не е вследствие на четиридневната висока температура, съчетана с кърменето  Thinking

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 20:44 от късметчето

# 601
Късметче,не е от високата температура.

# 602
 ЛЕКА НОЩ мили дами!Жалко,че днес не бяхте в нястроение за  lalalala Надявам се утре да заформим конушмак  Grinning
 B l a n c a ,geradost и всички борци срещу знайни и незнайни болести ,оздравявайте по-скоро,че ни липсвате  doctor

# 603
Здравейтеее, милички!  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Гледам днес няма много движение в темата. Но и то времето едно хубавоо, как да се застоиш вкъщи.

Болните оздравяхте ли? Бланка, как е, вече ставаш ли или още си като размазана?
Късметче, да не са стрии, мила? На линии ли са или точки?

Лакунке, от снощи си ги натворила пак едни сладурски.  Heart Eyes Много кефят момичетата от ФБР, но много секси, бе джанъм. Ако така се разхождат из село...лоша работа, ние хептем няма да можем да се вредим.  Mr. Green

Гери, не се давай, чакаме те, че ни липсваш!  Hug

# 604
  • СТАНДАРТНО.
buba_bs, не са стрии, точно капиляри са си. Гърдите ми изглеждат зачервени от тях, но като се вгледаш, се вижда, че са напукани капиляри. И то само около ареалите (ако така се казва де, тъй и не научих точно как се наричат Mr. Green), но на доста голям участък. Сега като се замисля, мое и бебето да дърпа вече по-яко, знам ли  newsm78.
С баткото не си спомням да ми се е случвало подобно нещо, но аз него го кърмих само 3 месеца.
 Стига съм ви занимавала с моите ц..и  Mr. Green. Квото и да е, дано не се задълбочи.
azzazzella лека нощ и сладки сънища  Hug Hug Hug!

# 605
Вчера влезнах за малко в темата.Четох че са писали за нас в някой вестник но не разбрах кой и какво са писали. newsm78

# 606
  • СТАНДАРТНО.
най-много да дойде с багер на село за да го изтрие от лицето на земята.
поствам карето от вестника за да не си го купувате излишно hahaha hahaha hahaha hahaha

НАРОДНА ЛЮБОВ

БГ фенка свари ДЖЕМИЛОВА ГРОЗДАНКА

Актьорът Игит Йозшенер вдъхнови българска фенка на сериала "Мелодията на сърцето" и тя сътвори ракия на името на героя му -Джемил.Нашето момиче,което се представя с псевдонима lacunababe във форум,посветен на сапунката,"произведе" Джемилова гроздова.
На луксозната бутилка грее образът на Игит.

Това е публикувано във в-к ШОУ emely

# 607
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Нямахме ток в село Люлин ooooh! ooooh! ooooh!
Извинете ме за отсъствието.А можеше да видя на късметова ц.ц.те Laughing
късмет май малчо е доста силен в папането,да ти е жив и здрав!Ще ти мине миличко Hug
питай някоя по-възрастна дама,може да каже от кво е.Лооовяяя те Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 608
тук съм  Whistling

# 609
 smile3501 Браво Лакунче!Станала си известна Blush

# 610
# 611
Ооооо мацки,здравейте! Hug Hug Hug
емели,благодаря ти за поздравленията Embarassedнещо около Езел?
синеочаа това за днес  Hug Hug Hug

# 612
# 613
малкия иска да гледа филм на компа,тоест съм изгонена Mr. Green
лека нощ на всички! Hug Hug Hug Hug
късмет,оправяй се! Heart Eyes
сидова много ми липсваше днес! Hug

# 614

синеочаааа,знаееееш нааалииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия