Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 114
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • забравих си мисълта...
С тази Сиренова каша събудихте голяма носталгия в мен и покрай нея се сетих и за още една, която майка ми правеше като бях много малка, а именно празова каша. Тъй като имам доста праз реших да направя една, не стана на вид като тази на майка ми, но ни се услади, особено като се прибави и малко оцет или лимонов сок в нея става много вкусна.

Днес нямах ориз, затова направих мляко с фино фиде и канела, става на вкус много подобно на сутляш. На нас ни е много вкусно и понякога се появява на масата.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 17:22 от Venetta

# 346
И втората доза мъфини те са със шоколад и орехи

# 347
  • София
MG18 ,може ли рецептата за мъфините.Изглеждат страхотно Peace

# 348
  • София
И днес се отчитам само със закуска, че сме все по гостита и има кой да ни храни, та не се налага да готвя  Mr. Green

Пържени филийки "Бедният рицар"  

Лоис,  #Crazy
Обожавам задушени зеленчуци с Холандез, особено броколи и аспержи. Ще ме вкараш в гряй, ей  Naughty Пилето ти въобще няма да го коментирам.......

Антонина, ти пък днес ме настрои носталгично с твоя салам - сетих се за сладкия салам на баба ми, лека й пръст. Тя го проваше с обикновени бисквити и разтопен локум. И майка ми има страхотен специалитет, но нейният е с чаени бисквити, масло, орехи, яйца и коняк  Crazy Скоро ще взема да ги спретна.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 16:43 от Цецето

# 349
И днес се отчитам само със закуска, че сме все по гостита и има кой да ни храни, та не се налага да готвя  Mr. Green

Ееех, роди ме мамо с късмет...........Ама филийките колко апетитно изглеждат! Heart Eyes  bouquet

Аз пък готвих - супа топчета, направо супа кИфтета стана, ама нищо, вкусна е.

Една вкусотия - бюрекът на Берина със сос от кисело мляко, ама страшно съм я залюбила Embarassed  bouquet

И много безотпадна технология на тоя бюрек, остана ми от заливката и реших, че няма да я хвърлям (тоя път попаднах на някакви никакви кори, не кръгли, а четвъртити, изкарах 6 бюречета), та набърках заливката с брашно и малко сода и станаха превъзходни бухтички. И аз правя подобни с кисело мляко, яйца, сода, но ми стават някак по-твърди, а тези се получиха меки и въздушни. Ще правя вече и бухти със съставките на заливката.  bouquet

# 350
Толкова бързо се изпълва темата,че вече трудно намирам откъде не съм гледала вкусотийките,които сте направили  Hug

Лелеее......labrex,много вкусно и вас  Naughty

Руло от мляно месо и картофи 

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 17:50 от nordina

# 351
 labrex , отново много вкусно  smile3544
От вчера преглъщам по твоите красоти.

# 352
Лелеее Лабрекс чак на мен ми се приядоха да знаеш.....супер са..... Shocked Crazy

# 353
  • Русе/София

продово изкушение ,мисля,че беше на Leo Embarassed

парче от него
супа топчета,а агнешкото още се пече

# 354
MG18,и от мен комплименти за мъфините!Имат вълшебен вид!
Лабрекс,бюрека е  newsm10

# 355
Лелеее......labrex,много вкусно и вас  Naughty

labrex , отново много вкусно  smile3544
От вчера преглъщам по твоите красоти.

Лелеее Лабрекс чак на мен ми се приядоха да знаеш.....супер са..... Shocked Crazy

Благодаря, момичета, ама то тук пълно с вкусотии, човек гледа, гледа, преглъща, пък вземе та спретне нещо. Бюрекът наистина е много вкусен, освен дето изглежда страшно вкусно. Берина, ще взема да си го забраня в скоро време. Grinning Днес се чудех дали да не сложа чесън и в каймата, пък се отказах. Надявам се,  да не дойде в повече с тоя в млякото.

MG18, превъзходни мъфинки!  chef  bouquet

# 356
  • област Софийска
Нямам думи за вашите вкуснотии и няма и да изброявам, защото няма как да ви изброя всичките  smile3501 smile3501 smile3501
Днес от мен
картофена супичка
пиле в плик, което така хубаво се опече, че само като го пипнеш и се разпада
след вчера и днес също поредна доза чудесни, мекички, топящи се в устата питки

# 357
♥♥рина, страхотни питки Blush
По коя рецепта ги прави?

# 358
Лелееее, потекоха ми лигите! Страхотни сте всички  smile3501 smile3501 smile3501

# 359
  • област Софийска
По рецепта на Марабу от Гответесмен
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,283.msg7900.html#msg7900 - питки за обяд
Невероятни са просто! Моите не са толкова красиви на вид, но на вкус... нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт