Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Роца, моля за рецептата на италианаската зеленчукова торта!
Аз тъкмо стигнах до фотоапарата и той взе че се развали. Laughing Ето от мен една телефонна снимка от снощната ни вечеря – пържени кюфтенца и задушени зеленчуци:

# 721
alximika,благодаря ти за милите думи!Само да знаеш,колко са ми приятни!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За тестеното ще ти препоръчам Тутманик на Пети.Лесен е,икономичен и става на конци.

Виж и оригиналната рецепта на Пети,има я в линка. Peace
  Успех! Hug

# 722
Селма мерси  bouquet
Запретвам ръкави Grinning

# 723
Ох, вчера ме нямаше и чак сега успях да ви изчета,  толкова много вкусотии сте  показали, че няма да изброявам поименно за да не пропусна някой.
Само са кажа, че питката на Дес изглежда страхотно.
Алхимика, няма отмятане, ей сега мятам още една доза донати, акоиска да идва да вземе, аз съм съвсем сериозна. Ако искаш ще ти дам адреса на лични, с удоволствие ще направя една доза повече  Hug
Аз вдруги ден заминавам за Монако, така че утре ще е готварска офанзива вкъщи, кака иска да и занеса от всичко - мъфини, сладкиши, кексчета, донати. А за мъжа и солени неща ... така че утре ми е ден за готвене.
С вчерашното меню ще се отчета следобед, че то не остана време сега, трябва да ходя на работа   bouquet
Лек ден на всички и да сътворите прекрасни и вкусни ястия  Heart Eyes

# 724
И аз да кажа ох, всичко изглежда невероятно вкусно. Просто не мога да насмогна с рецептите, а само двама ядем у дома. Хладилника вече се е заредил за една седмица напред. Явно трябва да се канят гости по често  newsm78
Ето и нещо от мен

Забравих да кажа, че това е Пияната монахиня Wink

# 725
  • Пазарджик/Лондон
Anuck , как се нарича тази вкуснотия Heart Eyes?А рецепта може ли Praynig?Редактирам се, вече си написала как се казва, молбата ми за рецептата си е в сила обаче Hug.

# 726
Anuck , как се нарича тази вкуснотия Heart Eyes?А рецепта може ли Praynig?Редактирам се, вече си написала как се казва, молбата ми за рецептата си е в сила обаче Hug.
Аелис, нямай грижи! Това е http://kulinarnimisli.wordpress.com/рецептата.

# 727
Nordina, много ти благодаря, радвам се че съм полезна , пък макар и на шепа хора. Надявам се наистина да има полза от тези статии. И да добавя, че бих отговорила на всеки въпрос, свързан с фотографирането на храна.

В тази връзка искам да споделя, че откакто пиша в тази тема, се забелязва много голяма промяна в публикуваните снимки. Все повече стават красивите аранжировки, хубавите подредби, изящни съдове и да не забравяме и самите ястия! Вече почти не се срещат случайни "щрак", каквито имаше в началото, на мушамата и сред  тенджерите  Joy. Това говори много за добрия вкус на съвременните дами, не искам да казвам "домакини", защото според мен всяка от нас, която губи време да си снима ястията, не е просто домакиня.

newsm51 за всички вас!

# 728
Аз мисля, че трябва да се отвори цяла тема, за това как да снимаме храната, защото това си е голямо предизвикателство. Нещата понякога не са толков прости колкото изглеждат, особенно със снимането на храната.  Wink

# 729
Да Ви почерпя с токущо опечена баница

# 730

Мммммммммммммммерси!!!!Че вкусно!!! Hug Heart Eyes

# 731
Аме колко много вкусни неща.... Исками се от всичко да опитам  Embarassed

От мен едно лесно Катино мезе по рецепта от Банско и един бърз Пай с кайси … 87;от  Hug

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 16:40 от zaika baika

# 732
Луис, права си, наистина всички се стараят да направят красиви снимки, което е чудесно. Твоите снимки винаги са прекрасни. Аз точно от тях се вдъхнових, не че моите стават хубави като твоите и на Танита например, но то си зависи и от фотоапарата.  Но наистина поднесена храна в красива снимка е в пъти по-съблазнителна. А да се снима красиво храната е наистина цяло изкуство както каза Анук.
Бении, искам и аааааз, страхотно изглежда баничката. С готови кори ли бе или са домашни ? Тук не се намират кори по магазините и трябва самада си ги точа. Ако са домашни - може ли рецептата

# 733

И аз черпя - следобедно кафенце с ябълков сладкиш. Grinning

# 734

Мммммммммммммммерси!!!!Че вкусно!!! Hug Heart Eyes
Бени,страхотна баничка си спретнала. labrex ,така ме изкушаваш с този ябъков сладкиш,ама не ме бива в печенето на такива сладкиши хич.................. Sad

Общи условия

Активация на акаунт