Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 173
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • сред люляците

Благодаря! Ето рецептата, цитирам автора:

Селска пърленка  

/Рецептата е на ilrai от форума на Гответе с мен/

Благодаря, че си се доверила на моята рецепта   bouquet

# 121
@ИВКА@ охххх ........тези фунийкиииии.......... eat .
Обяснете моля ви (за тези , които нямат формички), как точно става завиването на тестото, че нещо не разбрах . И какви са тези капачки от кис. мляко - фолио ли ; или какпачки от буркани  newsm78  Embarassed .
@ИВКА@ кажи и колко излизат като бройка фунийките;  и остава ли от крема ............. че да знам колко да направя.
чакам отговор, че ги имам и продуктите..........и да се развихрям  Mr. Green

ако някоя друга мама знае да казва  Praynig

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 11:34 от iucka

# 122
Вечерята от вчера

сръбска наденица с пържени картофки, доматки и чеснов сос

# 123
@ИВКА@ охххх ........тези фунийкиииии.......... eat .
Обяснете моля ви (за тези , които нямат формички), как точно става завиването на тестото, че нещо не разбрах . И какви са тези капачки от кис. мляко - фолио ли ; или какпачки от буркани  newsm78  Embarassed .
@ИВКА@ кажи и колко излизат като бройка фунийките;  и остава ли от крема ............. че да знам колко да направя.
чакам отговор, че ги имам и продуктите..........и да се развихрям  Mr. Green

ако някоя друга мама знае да казва  Praynig
    Наистина не съм се изразила правилно-от фолиото си правя формички,не ги мажа с нищо а направо навивам лентичките разточено тесто.http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.picvalley.net/u … 26sa%3DX%26um%3D1От тази доза излизат доста като брой(50-60),колкото до крема понякога ми остава,друг път не ми достига зависи колко тънко съм разточила тестото(то и от това зависи бройката).Когато не ми достигне крема си прибирам останалите фунийки в плик и след няколко дена си доправям кремче и ги пълня.

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 12:31 от @ИВКА@

# 124
Много съжалявам, но ще се запиша само.... без фотоси Embarassed....апаратчето ми не е в мен.....но искам да ви се наслаждавам на творенията..... Peace

# 125
Девета страница  #Crazy #Crazy #Crazy  и как да ви прочета сега  newsm78

Пепика,благодаря за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet

Представям си колко е вкусно отново......у дома ...... няколко сладости за внучката .....

Ванилени бисквити с круши  

Соленки със сирене  

Меденки със стафиди и джинджифил

Двуцветни сладки

и от същото тесто

Бисквити

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 04:51 от nordina

# 126
Моят обяд днес е салата с риба тон

гледах снимките ви и огладнях рано -рано  Laughing

# 127
  nordina,може ли плетката на преплетените бисквитки?
   Момичета много ви благодаря за хубавите думи към мен и моята тортичка(ако ви е харесалa,мислите ли,че би било добре да я пусна в отделна тема,за да я видят повече хора и да си я спретнат,че наистина вкусна се получи,а е и лесна).

# 128
  • Бургас

Бях ви обещала парченце от торта Рафаело, заповядайте :

Много нежна и вкусна торта, благодарности на Наталина за рецептата  bouquet  bouquet  bouquet!

Може ли линк за рецептата на тортичката!
Изглежда страхотна!

# 129
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Ау, nordina, страхотни бисквитки   bouquet Може ли рецептата за ванилените бисквити с круши   Praynig

И много други вкусотийки видях, браво на всички   bouquet

От мен само едно Лимоново сладко на nadja_sp

# 130
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally

Много нежна и вкусна торта, благодарности на Наталина за рецептата  bouquet  bouquet  bouquet!

Изглежда страхотна!

karzz, ето - Торта Рафаело

# 131
  • Бургас

Изглежда страхотна!

karzz, ето - Торта Рафаело
Благодаря много!   bouquet

# 132
Ох,с това лимоново сладко сериозно ме изкушавате...

nordina ,    smile3501     ако пуснеш и рецептите....

от мен торта

пикантни питки на/Vens от    Gotvetesmen/

# 133
Много съжалявам, но ще се запиша само.... без фотоси Embarassed....апаратчето ми не е в мен.....но искам да ви се наслаждавам на творенията..... Peace

berina, хубаво, че се появи, много искам да ти благодаря за рецептите на вкусните бюреци. Ако има още някоя разновидност, която съм пропуснала, сложи линк в темата, моля те. Съжалявам, че нямам снимки, все ги правя не вкъщи, но следващия път ще снимам, където и да съм.  chef  bouquet

# 134
Здравейте скъпи мами,обръщам се към вас за помощ /тук,защото според мен това е най-четения подфорум/.
Снощи,обещах да направя на синчето ми сладкиша "негърско дупе"/заглавието,за него е страшно привлекателно и си умира от смях/ , но днес ,ровейки се из рецептите ми /всичките почти,свалени оттук,за което мн.мн. ви благодаря bowuu  bouquet/,установих,че нямам рецептата... Rolling Eyes
 PraynigМоля ви ,дайте ми линк към нея Praynig
На всички желая приятен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт