Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 155
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
както се казва: къде ми е голямата лъжица? Heart Eyes
И сладкишът и салатата изглеждат фантастично!  bouquet
  Благодаря ти! Grinning

# 181
  • забравих си мисълта...
Тези дни съм почти при дъщеря ми и като се прибера не мога да ви изчета, не мога да се нагледам на красоти и вкусотии.Няма да ви пиша имената, защо не мога да прескоча нито една, всички сте ненадминати кулинарки.

От мен пуешко месо с ориз и чушки,                                         тиквички с много кисело мляко и чесън,                                моцарела

и един сладкиш с круши и сини сливи,

който е за подарък и в бързането забравих да го снимам вкъщи. Снимах go в гаража, та си изцапах ръкава на палтото, но какво да правя, иначе как да ви го покажа.

Lindita, ето тук е рецептата за cаварините. За тях искам да кажа, че аз трябваше да ги направя по-малки, защото като втасаха и се изпекоха станаха много големи и вътре не бяха така добре изпекани или не знам какво точно беше, но според мен трябваше да се по-малки. Едно време си бяха малки общо взето.
Lindita, ти като каза за саралии, се сетих, че преди доста години бях яла саралия в парк хотел "Москва" тогава, сега не знам дали все още се казва така. Не знам дали защото това беше парти на дипломати и ги бяха правили по специална рецепта или просто там така си ги правят, но никога до сега и никъде другаде не съм яла такива саралии. Ще помоля ако някой знае рецепта за тях да ми я сподели. Онези бяха като от тесто с мая. Никога няма да забравя вкуса им!

# 182
Паста (cortecce) със зеленчуци и сос "четири сирена" (от бурканче  Mr. Green ).

# 183
  • София /Абсурдистан
Запис да не ви изпускам от поглед  Simple Smile

# 184
  • Viena
Запис

# 185
И аз да не пропусна!  Mr. Green

# 186
slav4eva,благодаря че се довери на това предложение!Зарадвам ме!

Енаморада,намерих нагледен материал как се прави четворна плетка за козунак
 и тъй като ще дойде времето на козунаците оформяне от  6 части

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 09:19 от nordina

# 187
Добро утро,за закуска тортата с извара на Labrex  ,за която изказвам големи благодарности   bouquet

# 188
# 189
  • София-Младост
От мен една баклава на охлювчета:

# 190
Добро утро,за закуска тортата с извара на Labrex  ,за която изказвам големи благодарности   bouquet

beniii, радвам се, че си я направила и сте я харесали доколкото разбирам. Много обичам извара и често правя разни неща с нея, а тая тортичка ми е любима. А и изварата е доста полезен продукт. Просто у нас като че ли не се използва чак толкова много. Аз я заобичах навремето, когато поживях в Русия, там доста я използват в кулинарията. Ама така се зарадвах на снимката ти, все едно не знам какво съм видяла!  newsm68  bouquet

Ала-Бала, много апетитни охлювчета! Heart Eyes  bouquet

# 191
  • Русе/София

за днес пуешко със зелен боб

# 192
Маме, как печеш тиквата? Пека често, с кората надолу, нагоре, но сладостта все остава в тавата. Искам тиквата да ми е сладка.
Ала-Бала, рецепта за охлювчетата може ли?
labrex, не съм живяла в Русия, но покрай форума и аз заобичах изварата Laughing. Тъкмо ме подсети да си купя и да спретна Наташовите например Laughing.
Аз сготвих мусака с карфиол и пилешко. Ухае супер, но как е вътре, идея нямам. После ще се опитам да щракна.

# 193
   Кремче,очаквам да споделиш за пастата,тъкмо имам и аз едно бурканче с този сос от 4-ри сирена и паста съм си купила.
   Нордина,много ти благодаря,сега ще ги разгледам,дано схвана как се прави,приготвих си и едно шнурче да пробвам междувременно.
   Маме,много вкусна таз тиква изгледяда,аз както не обичам тиква,ти ще ме накараш да проям.

# 194
enamorada ,и аз така тренирах преди време  hahaha получава се ....

Един бърз обяд    фритата с пилешко филе

Ала-Бала,баклавата е супер  Naughty

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 21:25 от nordina

Общи условия

Активация на акаунт