Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 117
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Привет, неуморни! Отново страхотни неща сте сготвили! Hug

Аз за обяд спретнах набързо

Паприкаш с кисело зеле и наденички

Хубав ден!  bouquet

# 271
  • Brussels
Момичета, много ви благодаря за комплиментите, толкова сте мили!  bouquet  bouquet  bouquet
Ето рецептата за Холандски сладкиш. Много е лесен и вкусен.

# 272
кладница,задушена в масло

# 273
  • София
Значи аз имам едно сериозно предложение, което поставям на обсъждане.

Нали качвате снимките с вкусотиите и отдолу пишете следното:

"За дегустация от ... часа до .... часа на адрес:

......
...... "

Разбира се дегустацията от моя страна е срещу заплащане !  smile3521

# 274
Значи аз имам едно сериозно предложение, което поставям на обсъждане.

Нали качвате снимките с вкусотиите и отдолу пишете следното:

"За дегустация от ... часа до .... часа на адрес:
......
...... "
Разбира се дегустацията от моя страна е срещу заплащане !  smile3521

Малеее, ми такива, като мен, дето искат да дегустират всичко, де що го има по снимките, кво правят? newsm78 И не разбрах, дядо хаджия, ти ли плащаш, че дегустираш, или на теб ти плащат да дегустираш newsm78 Ако е първия вариант - разорих се, че и мъжо............Ама, ако е втория, направо ставам професионалист! Joy

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 14:16 от labrex

# 275
  • Бургас
Аз влизам да похваля голите сърмички на labrex. Станаха чудни в тенджерка под налягане. Добавих допълнително едно цяло яйце и малко галета към сместа, защото стана малко по-течна. Снимки - няма. Рискувах да бъда изядена аз!  Mr. Green Подозирам, че следващият път ще нарежа лозови листа във водата за по-автентичен "сърмичков" вкус  Mr. Green
дядо хаджия    hahaha  , включете ме, моля ви към работната ви групичка. Без пари ще работя!  hahaha

# 276
О,и аз се включвам безплатно към дегустаторките.
Едно ястие от предната семица,пропуснала съм да го покажа,затова днес,а беше толкова вкусно.Свински късчета със зеле в юрганче

# 277
Аз влизам да похваля голите сърмички на labrex. Станаха чудни в тенджерка под налягане. Добавих допълнително едно цяло яйце и малко галета към сместа, защото стана малко по-течна. Снимки - няма. Рискувах да бъда изядена аз!  Mr. Green Подозирам, че следващият път ще нарежа лозови листа във водата за по-автентичен "сърмичков" вкус  Mr. Green
дядо хаджия    hahaha  , включете ме, моля ви към работната ви групичка. Без пари ще работя!  hahaha

Браво на тебе, I r r a!   chef  bouquet Аз не си ги представях в тенджера под налягане, но освен да пробвам, сигурно и по-бързо ще станат. Хубава идейка ми даваш! Hug

# 278
  • София
И не разбрах, дядо хаджия, ти ли плащаш, че дегустираш, или на теб ти плащат да дегустираш ...

Аз си плащам бе ! Коректно и възпитано на цени по договаряне !  newsm03

# 279
И не разбрах, дядо хаджия, ти ли плащаш, че дегустираш, или на теб ти плащат да дегустираш ...

Аз си плащам бе ! Коректно и възпитано на цени по договаряне !  newsm03

Тюх, аз пък реших, че зарязвам и професия и всичко и се впускам в ново професионално поприще........ама, не било каквото ми се е сторило. Embarassed

# 280
Аз ще дегустирам без заплащане...    Mr. Green   наред!

Селма,питката ти е страхотна!Една такава завъртяна,пухкава...
Пепчо,а твоето "зелено " месце...направо нямам думи.Днес нямах време да обядвам /след малко отивам.../ ,и така ми се прияде...

Едни Macaroons ми се мернаха някъде...ама хич не спрях поглед,че ...днес нямам време да ги правя.  Mr. Green

От мен
две салати с Лоло роса
   с домати и кълнове от броколи

и

с домати,краставици,лук и магданоз

Пица с аншоа,чушки и пармезан

Телешко печено с гарнитура -чушки,моркови и царевица

и един ябълков сладкиш с бисквити

Отивам пак да мъча торта...

# 281
  • София
червено цвекло с чесън, сух копър, черен пипер, орехи, слънчогледови семки, оцет и олио

запеканка от картофи, пушени бузи и кашкавал

свинско с домати, чушки, моркови, гъби и гарнитура пюре от леща с мого чесън.

варени червено цвекло картофи грах със заквасена сметана, кисело мляко, орехи и слънчогледови семки

салата от зеле с доматен сок

Извинете ме за многото неща показани наведнъж, но чак сега смогнах да се запиша.

# 282
  • Torino,IT
Леле, на търговия го обърнахме и тук Joy Joy
Краси, много си готвила #Crazy, това всичкото само за днес ли го сътвори, браво на теб, а тази салата лоло роса каква е на вкус, питам защото и тук я има, а никога не съм я опитвала, имам вече опит с горчиви салата, та затова питам
О, и Верабел и тя се забравила ooooh! Hugбраво, браво  bouquet

От мен за обед едни много пикатни спагети, взривих се направо hahaha Joy

Приятен следобед   bouquet

# 283
  • ГОре на черешата...
Хи-хи, Дядо Хаджи, освен ако се придвижваш със скорстта на светлината - тогава може да остане нещичко за дегустиране Laughing.
Ей на, две огромни тави щрудел направих, децата излапаха топло-топло по едно парче и нали петък, мъжо се завърна по-рано - докато приспивам малкия като подпочнал тавата, добре че заспа бързо малкия, че го отсвирих Twisted Evil...

Красимира, телешкото не става ли сухо Rolling Eyes? Събирам мнения, че ми преливат фризерите от телешко и вече се чудя как ще го готвя newsm78...

# 284
При нас бобец и пица.

Общи условия

Активация на акаунт