Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 104
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
varabel много вкусно ти изглежда салатата от червено цвекло Simple Smile сподели моля те варено ли е преди това или е сурово Praynig

Дядо Хаджия радвам се че се завърна,търсих те преди две теми Simple Smile и реших че си в labrex на вечеря на свещи  Mr. Green че нещо такова уговаряхте преди време си спомням.Иначе и в къщи можеш да заповядаш само че у дома преобладава вегетарянската кухня,е има и мръвки от време на време че половинката ще загине без тях Mr. GreenХубава вечер мили кулинарки и кулинари  bouquet

# 301
  • София

Пак и отново тук е мноооого вкусно!
Трети ден вече съм с грип, но трябва да се готви......
За днес картофените кошнички на Йоли

и макарони на фурна

# 302
  • София
дядо хаджия , много хубав изглежда кекса, ще ми дадеш ли линк към рецептата?

Моля заповядейте !

Дядо Хаджия радвам се че се завърна,търсих те преди две теми Simple Smile и реших че си в labrex на вечеря на свещи  Mr. Green че нещо такова уговаряхте преди време си спомням.Иначе и в къщи можеш да заповядаш само че у дома преобладава вегетарянската кухня,е има и мръвки от време на време че половинката ще загине без тях Mr. GreenХубава вечер мили кулинарки и кулинари  bouquet

Ами по принцип при нас от Еньовден до Димитровден сме в така наречената кулинарна ваканция. Демек я салатка, я тараторче, я нещо бързо, я пък докато сме на почивка други ти готвят.

Та нали сега ваканцията свърши и вече се развихрям.

Сега във фурната е рибата със зеленчуците в плик - любимо ядене на внучката. Тоя път сложих и нарязани пресни домати та съм любопитен как ще се развие ситуацията.

А иначе много си падам по вегетариански ястия приготвени с любов  - страхотни са.

P.S: Лабрекс, ама верно ли че на вечеря със свещи си ме канила. Туууу как съм го изпуснал това бе.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 19:33 от дядо хаджия

# 303
Рени55,много интересни кошнички Grinning Ще дадеш ли линк към рецептата?Моля! Praynig

# 304
Бре, днес разглеждах новите публикации в темата, а сега още 5 нови страници  Crazy. Давайте все така момичета.
Ето нашата вечеря - пуешко месо с картофи и праз в плик:

И отново содена питка, че ми хареса онази вечер:

# 305
P.S: Лабрекс, ама верно ли че на вечеря със свещи си ме канила. Туууу как съм го изпуснал това бе.

Дядо хаджия, то и аз вече не помня, от ЕГН-то ще да е, ама щом Bergkristall казва, трябва да е било така newsm78. Ама и ти си крив, като не посещаваш редовно темата, ей така, и да те поканят някъде, ще го пропуснеш. Joy

Следобедната закуска Бобат, правя го за пръв път, бива, бързо се прави и е доста вкусно. От кухнята на руските германци е, които го занесли в Германия, след като се завърнали от Русия. Ама че дълги обяснения, но заради чудноватото име. Което пък на азерски означавало "хорошо". Верно е хорошо. Heart Eyes От нетърпение го нарязах направо вряло. Grinning

# 306
Цитат
А иначе много си падам по вегетариански ястия приготвени с любов  - страхотни са.
Aaaa,аз всичко правя с много любов,иначе не се и захващам Flutter
От мен леща с много джинджифил Crazy за мен

И леща със салам за половинката

# 307
  • В сърцето на живота!
Много вкусотии пак Crazy
От мен месеница.

# 308
  • София

Селма, с удоволствие - заповядай http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,3096.msg101551.html#msg101551
Аз ги правих в гювечетата за да са по-големи, като за едно хранене.....

Лабрекс, много ми хареса Бобата..... Надявам се, че ще го пуснеш в твоята тема !

# 309
  • Mонтана
  руло с бисквити закуска.
това е от вчера,вече го няма Simple Smile

# 310
  • Пазарджик/Лондон
 labrex , много вкусно изглежда тази закуска, и аз ще чакам за рецепта Heart Eyes.То аз като прочета " бързо и вкусно" и съм първа кипра Flutter.

# 311
  • София
От мен едно кексче с ябълки, круши и канела. Simple Smile

# 312
Лабрекс, много ми хареса Бобата..... Надявам се, че ще го пуснеш в твоята тема !

labrex , много вкусно изглежда тази закуска, и аз ще чакам за рецепта Heart Eyes.То аз като прочета " бързо и вкусно" и съм първа кипра Flutter.

Момичета, написах рецептата - бобат. За вкусно-вкусно е, не е сложно, не се меси. Искаше ми се да го пробвам поне още веднъж, обикновено така правя, но този път пиша направо по ваше желание. Рени, сега му се чудя дали няма да стане и на мъфинки с по парче наденица в средата newsm78. Grinning

# 313
Леле, какви вкусотии пак сте направили!
От мен нещо семпло, че ме барна грипа. Както се майтапи мъжа ми-с тоя пилешки и свински грип и луда крава ни остава само рибата безопасно месце  Grinning Grinning
Рибена чорба от скумрия, действа като елексир:

# 314
  • област Софийска
Отчет от мен за днес
баница
малки питчици
кекс

Общи условия

Активация на акаунт