Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Плато от мариновани чушки с хумус

beniii, кадаифът е фантазия!!! Дай подробности, моля!

# 691
Rumya  радвам се,че кадаифът ти е харесал,написах всичко в моите рецепти в любими.Толкова е лесен,но трябва да се намери хубав кадаиф,аз имах късмет да купя истински,турски. Hug

# 692
Днес отделих доста време за готвене и успях да сътворя тези сърмички  Simple Smile

# 693

Днес направих мъфините на Танита, ще ги опитам довечера, но нямам никакви съмнения, свързани с вкуса им Wink:

Строхотни, така като гледам не е имало проблеми с изваждането от формичките!

И аз ги правих снощи за пореден път!

# 694
Илайда, добре си си поиграла, много са дребни  Peace
Лабрекс, зарази ме и сега ще извадя воденички за утре  Wink
Петя, чудесни мъфини и много интересни  Peace

При нас Кюстендилска кавърма

# 695
  • пак на Рив Гош
Пак вкусни неща тук   bouquet!
Дидибу, и аз се радвам да те видя отново в темата  Grinning
Венета, чудна питка!
Няма да откажа и от пица-мъфините на Пети, воденичките на Лабрекс и пилето на Цецето. За десерт - еклерите на Еси  Laughing
А Надето_сп с тартифлета отпреди няколко страници ме подсети, че не съм правила от миналата година, та днес мушнах необходимото в количката при пазаруването  Laughing

Цеце, за виното за говеждото по бургундски - тя Анук ти е отговорила, ама нали съм Роца Подробната, та и аз да се изкажа  Laughing. Ако искаш да го направиш някой ден (лесно е, впрочем  Wink) - търси леко, не много таниново червено вино (каквито са бургундските червени, обикновено сортът им е Пино Ноар). Няма нужда да инвестираш в мното скъпо - среден клас вино е достатъчен.  Peace

Аз спирам с лекцията и ви показвам днешните манджи (днес тук е почивен ден, та се позавъртях в кухнята):
- американски палачинки (пенкейкс) с лимети и рикота

- тиела (италианска зеленчукова торта) - не знам дали е съвсем италианска рецепта, или е минала покрай италианските - Линдита да каже  Grinning. Но е вкусна :

- нисоазка тарта с лук и аншоа (Писаладиер), която направих с пълнозърнеста кора :

Лека вечер от мен  Grinning

Докато напиша, и Пеп-4о пусна още една вкусотия!

# 696
Лабрекс, зарази ме и сега ще извадя воденички за утре  Wink

При нас Кюстендилска кавърма

пеп-4o, много ги обичам, хич не ми трябва да ги готвя - само сварени са ми достатъчни. Ами докато спретна ориз, лук, гъби и др., половината воденички отидоха.  Embarassed Четох рецептата на кавърмата, не бях чувала и виждала подобна манджа с месо и яйца вътре, особено разбъркани, както пишеш. Ще я пробвам някой път, вкусно звучи и изглежда на снимката ти.   bouquet

# 697
  • София
Страхотни сте всички, чудни неща сте показали! Crazy  bouquet
При нас днес имаше сьомга за обяд и принцески за вечеря.

# 698
Тъкмо щях да питам за сьомгата и ето Гелева я постнала! Wink

Момичета, опитвам се да правя диетата на Дюкан. В нея мазнините от типа на олио и зехтин липсват. Аз сьомга съм приготвяла само панирана.
Та питанката ми е може ли да се пече на скара или във фурната? Какви подправки са подходящи за печена във фурна сьомга?
Въобще-дайте рецепти за приготвяне на сьомга ,при които не използвате мазнина!
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 699
  • София
Сьомгата я правя на грил тиган, само със солчица, черен пипер и мнооого малко зехтин. Става много бързо, вкусно и лесно. Hug Ти може и без зехтин да я направиш, тя си е достатъчно мазна рибка и си пуска собствена мазнинка и няма да залепне. Peace

# 700
  • София
Показвам нашата вечеря, която приготви мъжлето Laughing
Аз участвах в изяждането Grinning
Спагети със зеленчуци и пилешко филе

# 701
Гелева, много благодаря за компетентния отговор!  bouquet
Още утре ще пробвам!

# 702
  • забравих си мисълта...
Pinki_81, благодаря ти много за комплимента, и твоите мъфини са много предизвикателни и сте ги опитаме непременно, мерси за рецептата.
Labrex,  много ти благодаря и на теб, не само за комплимента, но и за линка, питката е по идея от руските страници, към които ти даде линк.
Роца,  и на теб благодаря, твоите произведения също са ме впечатляват всеки път. 

# 703
здравейте на всички, чета ви редовно и редовно готвя от вашите рецепти, но никога не съм снимала  Embarassed. Ето моите първи снимки на пудинговите мъфини (чера детенце имаше имен ден та ги правихме заедно) и хлебчетата за сандвичи, но то стана като питка.

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 09:14 от ice

# 704
Добро утро
Venetta много вкусно изглежда слънчевата ти питка Heart Eyes
beniiiкадаифа ти е  newsm81
Pety пица мъфинките ти ги искам за закуска Blush
и сега от мен вечерята вчера
пиле със зеле по рецептичката на labrex за което и благодаря  bouquet
бъркана пица за милото,че не обича зеленце
и Панадолкото на Селма,но този път нещо не ми стана красив,напука се докато се пече,не се вдигна и какаото ми беше някак много светло и не стана тъмен.Иначе като вкус стана много добре но аз искам и да е красиво Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт