Любители на кучета-10

• 78 589
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Малко Сладко Коте, браво. Мисля, че всичко ще  наред нататък. Ориентирай се за клубните изисквания за заплождане. Почти съм сигурна, че ще се разгони 2 месеца по-рано от очакваното.
RS, колкото повече се суетиш около храненето на Айк, той толкова повече няма да яде. Излишното вглеждане и добавките към храната ще ти изядат главата.
mariyka, пази я минимум 2 седмици. Аз винаги съм нащрек по 4, въпреки, че се понаучих да предугаждам разгонките.

# 121
Малко сладко коте, браво! Grinning Дано всичко да е наред оттук нататък!

RS, не му се втелявай толкова на храненето. Разбирам те, в началото и аз бях така.  Crazy
arcana, сигурно си забравила какво ми каза, като питах дали да не му променя разпределението на количествата храна, защото сутрин ядеше съвсем малко или никак, а вечер излапваше всичко като невидял. Писа ми: "Ако го промениш, дреб може да реши, че ще яде по друга схема. Той трябва да се съобразява с твоите правила, а не ти с неговите."  bouquet
Нищо няма да му стане на кучето, ако пропусне едно хранене. Оставяш 15 минути храната, ако не яде - прибираш и на следващото хранене.

Пипинка, хубаво е ,че детенце вече свиква. Simple Smile
За зелето - внимавай с количествата - нашия глезльо много го харесваше и доста лакомо гризкаше, обаче един ден повърна сериозно и оттогава не сме му давали. Може би дразни стомаха, не знам, но не ми се рискува.

Това куче ще ме побърка. Тази седмица два пъти хукна след други кучета по време на сутрешната разходка - командата Ела тук! не я е усвоил още както трябва. Като няма никой наоколо, е без грешка, но като се появи дразнител, става сложно. Не ми е за друго, ами изтичаха на улицата и се притеснявам да не се случи нещастие, въпреки че го разхождам много рано сутрин и няма почти никакво движение. Затова засега с мен се разхожда само на повод - толкова адреналин ми стига на този етап. Rolling Eyes

# 122
  • София
Малко Сладко Коте, браво. Мисля, че всичко ще  наред нататък. Ориентирай се за клубните изисквания за заплождане. Почти съм сигурна, че ще се разгони 2 месеца по-рано от очакваното.
Аз не знам кога да очаквам да се разгони... досега само веднъж се е разгонвала и беше юли-август, т.е. 8-9 месец, кога да го чакам сега това разгонване?
Да знае някой къде се правят очни изследвания, за дисплазията вече знам.
Благодаря момичета, вече втори ден пием антибиотик, бихме и втората доза ализин и Бела е по-жизнена определено. И се оказа, че все пак ще ходим на тези прословути изложби, много ще се радвам да се запозная с вас!

# 123
 Организация за защита на бездомните животни в Бургас търси доброволци. Ако имате желание да се присъедините пишете на e-mail-а на организацията novonachalo_@abv.bg - всеки човек и всяка идея са важни за организацията.

# 124
Коте , чакай гости 2 пъти в годината  Wink

# 125
  • София
За хъскито не е точно така, те не се разгонват на 6 месеца, някои се разгонват през период от година, други - 8 месеца, общо взето е малко като им скимне Wink

# 126
то и на RS е булдог
Странно нашия Йода яде по всяко време и всичко (вкл.лимон и лук)
RS какви гранули даваш ? Да не са стари (ако са са едни тъмни и сухи ) ?
По спомени мисля , че на малко куче се даваха 140гр гранули на ден , разделено на 4 пъти . Ние го хранехме до година с Роял Канин за средни породи кучета
Не му се вайкай много , фр.булдог не трябва да е дебел , а мускулест .

Това за колко малко куче е? Нашата е на 6 месеца и яде горе-долу толкова, но на две хранения.

# 127
.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 08:37 от daila777

# 128
Здравейте каква порода е това куче.. Thinking

http://www.zoolubimci.com/images/dogs/dogs-3.jpg

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 08:35 от daila777

# 129
  • сусурлево
то и на RS е булдог
Странно нашия Йода яде по всяко време и всичко (вкл.лимон и лук)
RS какви гранули даваш ? Да не са стари (ако са са едни тъмни и сухи ) ?
По спомени мисля , че на малко куче се даваха 140гр гранули на ден , разделено на 4 пъти . Ние го хранехме до година с Роял Канин за средни породи кучета
Не му се вайкай много , фр.булдог не трябва да е дебел , а мускулест .

Това за колко малко куче е? Нашата е на 6 месеца и яде горе-долу толкова, но на две хранения.
Имаше си схема на самата храна - до еди колко си месеца това количество на 4 пъти , после на 3 и т.н  За дребни и средни породи това е количеството и когато кучето порасне, но нашия сега яде много повече и доста по -евтина храна и само един път на ден , но изразходва много енергия и не е дебел .

Роман яде пък орехи , снощи изяде много към 6 и сутирнта видях ,че е повръщал , но едно зеленикаво само като сок без храна  Sick Дали е от орехите ?  Дали е настинал? неиска да си влиза в къщата и спи на цимента , но едва ли му е студено сега е сменил козината и е като мечка и винаги като си вкарам ръката в козината е много топъл.

# 130
Ясно значи  Hug Ние сме с ПроПлан на две хранения, но обича и човешка храна и мисля едното хранене да е различно от гранули.

# 131
  • сусурлево

Джак Ръсел Териер ако не се лъжа
Много енергично и забавно куче

# 132
  • сусурлево
Ясно значи  Hug Ние сме с ПроПлан на две хранения, но обича и човешка храна и мисля едното хранене да е различно от гранули.
Както го научиш , но с гранули е по - лесно и чисто

# 133

Джак Ръсел Териер ако не се лъжа
Много енергично и забавно куче
Благодаря ти   bouquet

# 134
  • Cофия
Аз нали до сега все кучета на двора съм гледала, и големи мечоци, не съм им си втелясвала толкова. Обаче тая гнида малка ми е все пред очите, все до мене и гледам постоянно какво става.  Другата седмица пак сме на обезпаразитяване и доктора ще каже дали е ок, или аз си внушавам нещо  Crazy
Забравих да ви кажа, че открих оня магазин в Хаджи Димитър, но не можах да взема нищо, защото хората затваряха. В събота работи до 1 .
Иначе имаше много неща -  храни, играчки, лиготиики, много работи.  Peace тия дни пак ще ходя, и ще докладвам Hug

Общи условия

Активация на акаунт