Любители на кучета-10

• 78 584
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Малко Сладко Коте, дано да е успешно лечението на Бела!  Praynig Според мен сте се спрели на по-добрия вариант, винаги съм приемала кастрацията като крайна мярка. Peace

Pipinka
, много е пораснала Ева!

Днес Пепси се осмели да извърви сама 2 м. навън! Голямо постижение! Grinning

# 106
Здравейте  чета ви с интерес и ето че реших да се включа  bouquet
Ето го и моят пораснал -НОКС на 1г.3мес.
http://daila777.snimka.bg/animals/a1.440950.15841357

Леле каква сърничка си имате  Heart Eyes

chockolina, честити ви първи 2 м.  Hug Скоро ще се оплакваш че не можеш да я прибереш  Grinning

# 107
Здравейте, момичета!
Ерота, благодаря, че сме включени в колажа, много е хубав Grinning
Като прочета теми като "как да се пазим от кучетата" и настръхвам цялата, в стрес съм някой луд да не реши да трови кучетата в квартала и само в устата на малката гледам... Добре, че не съм чула за агресивни външни кучета до блока. Има опасни кучета, както има и опасни хора и процентно вторите са много повече, обаче .. Именно определени хора крадат всеки ден, за да живеем в мизерия и да няма прилични зелени площи ни за деца, ни за кучета... много е жалко.
Аз в последните дни съм в огромен стрес, заради кучана. Само в лапичките я гледам дали е наред, само се чудя жизнена ли е достатъчно, игрива ли е достатъчно..В ужас съм, че може да има проблеми със ставите, много бързо израсна, много е висока, понякога ми се струва нестабилна със задните крачета, след игра вечер е много изморена, вкъщи спи през повечето време, имам чувството, че силичките й отиват за игра навън. Ще ходим тази седмица на консултация, дали наистина трябва да се притеснявам... Още няма 4 месеца красавицата, а аз вече съм в постоянен стрес, а точно от това ме беше страх.

# 108
Alexiana, мъничето има ли признаци на болка, неудобство, нещо? Ако смяташ, че се преуморява, намали напрежението и игрите навън, преумората, особено системна е опасна. Голдъните са предразположени към ставни проблеми, но не значи, че ще имат такива. Не се втелясвай много!  Wink Хвърляй си шапката, че спи вкъщи! Иначе ще руши ... Не мисля, че имаш повод за притеснение.
Що се отнся до "как да се опазим от кучетата", ми аз съм писала наскоро в подобна тема. Идеята беше как да се опазим от глутница или подобно. Писах по 2 прчини: Първо, защото има начин и без отрови и простотии, и Второ, защото няколко дни преди това ми налетяха кучета.
В клюкарника преди време едни китни майки си разменяха идеи и рецепти за отрови. Питай ме какви родители са това. Абе чудо!
Pipinka, ти ли имаше грижи с кмуникацията детенце - кученце? Как се развиват нещата?
Малко Сладко Коте, сложихте ли първата доза? Как е дребната днес?

# 109
Pipinka, ти ли имаше грижи с кмуникацията детенце - кученце? Как се развиват нещата?

Аз , да . Още си имаме грижи , но вече стопяваме ледовете , лека полека ... Просто нашият син е и малко по - лигав отколкото трябва и не искаше кучето в началото . Сега вече уж и се радва . Днес и купихме каишка и той с голяма гордост я разхожда ... Ще свикне , къде ще ходи .
Не съм вярвала , че има дете , което да не иска куче  Confused А тя е толкова сладко и добро кученце .
На няма и три месеца и я научихме да ходи по нужда навън .

# 110
  • София
arcana , сложихме я днес, госпожицата ми се струва по-жизнена, има апетит (слава богу), но пие огромни количества вода. Знам че е нормално, но все пак...
От днес сме на 21 дни антибиотик, Аугментин ни изписаха. Отслабнала е с 2 кг., преди по-малко от 2 седмици беше 18. Навън си е жизнена и игрива, вкъщи само се забелязва разликата.
А на изложбите няма да ходим, или поне не като изложители, подстригана е и сигурно ще я дисквалифицират.
Pipinka , ще свикне, важното е да карате постепенно. То и баба ми уж не обичаше кучета и я беше страх, ама Бела я заобича за 1 ден точно. Mr. Green

# 111
  • Cофия
Имам въпрос - Айк няма апетит, не иска да яде.
Трябва да изяжда около 160-180гр гранули на ден, а едва ги докарваме до 100.
И то с кисело мляко ги бъркам, с бульони, филе му режа в гранулите и какво ли не  Sad  Притеснявам се, че сега расте и  тази храна не му е достатъчна. Въпреки, че е 3кг и 300гр, точно в нормите си е, ама все пак  Rolling Eyes

# 112
Ами освен да ви донеса Ева да му направи показно как се изяждат 200 гр. за 3 секунди  Crazy hahaha
Много е лакомо това куче нашето ... просто само за ядене мисли . Който не е виждал как яде булдог много ще се смее  Laughing
Онази вечер хапна и прясно зеленце ...

О , сега видях, че и ние сме включени в колажа - благодаря   bouquet

# 113
  • Варна
RS, според мен изобщо не му засичай кога и колко яде. Куче е, все пак - когао огладнее, ще яде. Peace

# 114
  • сусурлево
то и на RS е булдог
Странно нашия Йода яде по всяко време и всичко (вкл.лимон и лук)
RS какви гранули даваш ? Да не са стари (ако са са едни тъмни и сухи ) ?
По спомени мисля , че на малко куче се даваха 140гр гранули на ден , разделено на 4 пъти . Ние го хранехме до година с Роял Канин за средни породи кучета
Не му се вайкай много , фр.булдог не трябва да е дебел , а мускулест .

# 115
  • София
Коте, знам, че наистина ви е тежко, но дано всичко се развие по най-благоприятния начин! Стискам палци! Peace
Моята "маймуна"  е в положение вече около две седмици. Уж все я следя, но така и не можах да позная кога точно се е разгонила, дори капка кръв не съм намерила по двора - явно е голяма чистофайница. Днес видях, че вече не е толкова подута, но колко още ще трябва да я вардя? Дайте малко инфо, моля! Старецът /11.5год./ още проявява интерес и мисля, че е нормално, но вече ме хващат лудите от дебнене и връзване.

# 116
Аз пък се притеснявам,че мойта пикла яде страшно много ooooh!По една голяма тенджера манджа на ден,демек 4 пъти по една купа никак не малка CrazyИ все е гладна и като види някой да яде и започва да припада чак Mr. GreenА е слабичка ,ама много дръпна напоследък на височина и не се спират с детето по цял ден е луда борба,вече ще ме побъркат тотално Mr. Green

# 117
  • Cофия
то и на RS е булдог
Странно нашия Йода яде по всяко време и всичко (вкл.лимон и лук)
RS какви гранули даваш ? Да не са стари (ако са са едни тъмни и сухи ) ?
По спомени мисля , че на малко куче се даваха 140гр гранули на ден , разделено на 4 пъти . Ние го хранехме до година с Роял Канин за средни породи кучета
Не му се вайкай много , фр.булдог не трябва да е дебел , а мускулест .

Сега с Хилс го храня, трябва да яде 160 грама според възрастта си.
Днес прояде в интерес на истината  Grinning и се поуспокоих малко.

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 21:13 от RS

# 118
  • София
mariyka , пази я, докато спре да "мирише" на мъжките, т.е. докато спрат да проявяват интерес. За най-сигурно Simple Smile

# 119
mariyka , около 2 седмици трябва да си на штрек  Peace

RS , не винаги на кучетата им се яде, както и при хората, оставяй го сам да си преценява колко да изяжда. Ако го глезиш така и се опитваш да му угаждаш ще стане ужасно претенциозен и тогава ще се чудиш от къде ти е дошло  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт