Любители на кучета-10

• 78 571
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Коте, много неприятно е това с Бела, аз съм за кастрация, защото предпазва от много други проблеми, нашата госпожица я кастрирахме, стискам палци  вземете правилното решение  Hug

http://forum.dog.bg/-t29840.html
Това са Бети,Лети и Сузана...Строежа до нас скоро ще стане.Не ми се отговаря на  инвазията гадни въпроси каков ще стане с тях после.. Социализирани са,  искат игра,храна и добрина.Толкоз.
Ох дано някой ги хареса, че нищо добро не ги чака на улицата Tired
Вижте какви рецепти с отрови си разменят наши съфорумки: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438327.105

# 91
  • София
Галя, видях червеникави следи по чаршафите (нали си спи при мен милата муцунка) снощи, споменах на майка ми, и после реших да погледна под опашката. Там ме чакаше огромна изненада - отцеждаше се червеникаво-кафява течност в същия момент.
Сутринта ме събуди с повръщане, малшанс да е изяла някакъв боклук, повърна само жълта течност с пяна. По мнение на първия вет., от токсините в гнойта повръща. Ближе се там, и те отиват директно в стомахчето.
Лекарите - двама. Единия е за кастрация, не съм много сигурна в него обаче. Втория - има шанс с хормоналното лечение, при задължително заплождане на следващото разгонване.
Слава богу, хващаме я съвсем в началото, ехографията показа, че матката все още не е пълна с гной. Чакаме кръвните изследвания и започваме хормонално лечение. Спряхме се на него, въпреки че е по-скъпо и несигурно.
Стискайте ни палци, имаме нужда от голям късмет в момента (а аз и от успокоителни, но това е друга тема Laughing ). Бела иначе се чувства добре, търчи като отвързана, беснее, нищо не показва, че нещо не е наред, освен повръщането и изтечението, а, и засилена жажда. Цялата е подстригана (за взимането на кръв, ехографията) и набодена, но поне е жизнена.

# 92
Коте ,  Hug стискам палци , ще се моля лечението да е успешно ! Praynig Praynig Praynig И аз бих дала шанса , преди да се реша на операция ! Дано Бела  се повлияе бързо и добре от хормоналната терапия! Praynig

# 93
violenza, повечето просто си пишат. Така се чувстват по-участващи в обществения живот. В едно съм убедена, народа подлудява с всеки изминал ден все повече и повече Sad

# 94
Коте, успех!

Аз лично съм за кастрация, но вие си решавате.
Бързо възстановяване  Hug

# 95
Малко Сладко Коте, съжалявам за диагнозата! Не се отчайвай! Имате шанс за лечение!Бела е чистопородна, нали?
Препаратът (ако става въпрос за Ализин) е доста скъп, НО е ефикасен! Ползвла съм го. Бих обмислила лечение, съчетано с широкоспектърен антибиотик, ако положението не се е влошило през нощта.
ДЕЙСТВАЙ ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО, каквото и да решиш! Състоянието и се променя за часове. Нямате време за губне!
Успех!

# 96
Малко коте-стискам палци за Бела.Жена да не си.
Добре дошли на новите попълнения.
galia69 -като чета ,че на 5 месеца е 1,200 и чак не мога да си го представя.Моя юнак на 5 месеца е 30 кг Rolling Eyes Joy

# 97
Коте,успех!
Бързо възстановяване на Бела  Hug

# 98
  • Варна
Едно голямо здравейте и от мене,И аз в новата темичка и много благодаря на erota че е включила и нашия малък бандит в колажа който е направила,  bouquet,Въпреки че съм закъсняла искам да честитя на рожденничката Бела да е най вече здрава и ще се  Praynig  да се оправи бързо и да ви радва дълги години,galia69 бебетата са станали страхотни моми и на килограми са финни ,Много са сладички Нашия е 2700кг, и сега ще стане на 5 мес,Чудя се до кое време ще расте лакомника да ми е жив и здрав,elndim хинчета са страхотни като ги гледам и ми става мъчно за нашата Линда ,Тя си почина от старост милата и то когато бяхме на почивка с мъжа ми и дъщеря ми.Все още си припомняме спомени с нея,Много е обичлива тази порода,Да са ти живи и здрави,Поздрави на всики от нас с .А това е любимата му играчка,Децата се шегуват че била жена му,защото без нея не ляга,

# 99
  • София
Лекарите - двама. Единия е за кастрация, не съм много сигурна в него обаче. Втория - има шанс с хормоналното лечение, при задължително заплождане на следващото разгонване.

Лично аз съм за кастрацията, както каза violenza, предпазва и от други проблеми. Освен това, заплождането може да се окаже и неуспешно, с последвала псевдобременност, псевдораждане, отделяне на мляко, мастит и т.н., което може още повече да влоши положението.

Но каквото и да решите, стискам палци да се оправите бързо  Hug

# 100
Да се запиша и аз в новата тема. Ерота, благодаря ти!  bouquet

Коте, дано вземете най-доброто решение и да се оправи Бела! Praynig

Прекрасни снимки на прекрасни кучовци! Heart Eyes

Татянка-бърборанка, наистина тоя малък сладур ще стане голям дзвер. Нашето диване от същата порода, което скоро стана на годинка, уж на моменти се кротва, после щурее като за световно и така на приливи и отливи. Във всеки случай трябва здрава ръка и сериозно обучение за германеца, както и много занимания и движение, защото иначе става интересно. Crazy

Хубав ден на всички ви желая!  bouquet

# 101
  • София

Лично аз съм за кастрацията, както каза violenza, предпазва и от други проблеми. Освен това, заплождането може да се окаже и неуспешно, с последвала псевдобременност, псевдораждане, отделяне на мляко, мастит и т.н., което може още повече да влоши положението.

Но каквото и да решите, стискам палци да се оправите бързо  Hug
Jarrita, знам за тези рискове, но нещо не ми дава просто да я кастрирам. Въпреки че не исках кученца от нея. Засега сме се спрели на лечението с Ализин, утре го започваме в съчетание със Synolox на таблетки. Досега бяхме на същия антибиотик, но инжективен, съчетан с някаква поддържаща терапия - неутрализатор на токсините, вчера и Деган за повръщането, днес просто нещо за засилване (не запомних какво). Изтечението почти изчезна, госпожицата е малко по-унила, но вет. каза, че няма проблем, нормално е при нейното състояние.
Благодаря на всички ви! Hug

# 102
Коте , дано бързо ти се оправи Бела  Hug Стискай зъби и се бори за нея .
Съчувствам ти ... Боксерът на мъжа ми умря от нещо на матката ... но беше на 10 г. ...а и тогава не бяхме женени и не бях близо до кучето ...

Ето ви моята пораснала Ева - снимка на кучешко блаженство-

Изумява ме колко е умно това куче  Rolling Eyes Разбира команди вече , носи топка и 90 % е научена да ходи по нужда навън . Много е готина и любвеобилна , но ще стане звяр  Rolling Eyes много злобее и хапе и дърпа ... Има фетиш към хавлиени кърпи  Laughing Види ли кърпа откача просто и започва война .

# 103
Малко Сладко Коте  дано да е успешно лечението на Бела и бързо да оздравее красавицата .Стискаме палци . Praynig
Pipinka много е сладка малката Ева а дума да не става че ще става звяр нали още е бебе ще и минат мераците да хапе като порасне .Да и нацелуваш розовото тумбаче .

# 104
Здравейте  чета ви с интерес и ето че реших да се включа  bouquet
Ето го и моят пораснал -НОКС на 1г.3мес.
http://daila777.snimka.bg/animals/a1.440950.15841357

Общи условия

Активация на акаунт