Любители на кучета-10

• 79 542
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • Cофия
Йода е страхотен  Hug Колко килограма е? Какъв е як....супер направо  Heart Eyes
Аз да се похваля - днес Айк се събуди с едно изправено ухо  Crazy Много е смешен -  едно право и едно клепнало  Mr. Green
А това е от неделя - голяма борба беше  hahaha
Двамата ми любими мъже в схватка за едно.......плюшено пате

# 331
Здравейте.Нямам време да чета всичко и понеже чукча- писател, пиша. Тази година Дядо Коледа май заформя домашен любимец за подарък. Везните клонят към куче за мойте тийнейджъри, дето ни врънкат открай време за това. Уморихме рибки, хамстер... Аз от дете не съм отглеждала куче. А в апартамент- никога.
Та за кураж, дайте идея - малко ли, по-голямо ли, мъжко ли , женско ли. Абе, нещо сладко и лесно за гледане,без много белички, че нямаме човек постоянно в къщи.
 newsm78  animal037 nuts

# 332
Та за кураж, дайте идея - малко ли, по-голямо ли, мъжко ли , женско ли. Абе, нещо сладко и лесно за гледане,без много белички, че нямаме човек постоянно в къщи.
 newsm78  animal037 nuts

Всичко зависи от това колко време можете да отделите за кучето, колко място имате в дома си и какъв тип куче харесвате.

Това за белите от сега го забрави, особено като са малки неминуемо ще се случват  Grinning. Щом нямате много време, то тогава ти препоръчвам да помислите за по-голямо куче, не бебе.

Има и друго. Казваш за тинейджъри. Замислила ли си се какво ще стане с кучето когато те тръгнат по университети, квартири и тям подобни?

Първо помисли дали ТИ си съгласна да гледаш куче защото накрая то може да остане в твоя дом  bowuu

# 333
Момичета,нуждая се от помощта ви!На моето Чао Чао му доиде мено паузата на 6 месеца.Нормално ли е това и колко време продължава, а и през какъв период се повтаря отново?Благодаря ви!

# 334
  • Варна
Момичета,нуждая се от помощта ви!На моето Чао Чао му доиде мено паузата на 6 месеца.Нормално ли е това и колко време продължава, а и през какъв период се повтаря отново?Благодаря ви!

Менструацията ли имаш предвид?! Абсурд е на 6 мес. да й е дошла менопаузата... Thinking

# 335
Да менструация .Ина мен ми се вида рано.

# 336
Да менструация .И на мен ми се вида рано.Извиняваите за глупоста,която писах-мено пауза!

# 337
  • София
Това не е менструация. Не бъркайте кучета с хора. При хората това е периода, в който е (почти) невъзможно зачеването, докато при кучето разгонването е периода, в който е възможно зачеването Wink
Винаги ми е било много смешно като някой каже "На кучето ми му дойде", или "Тя е в цикъл"... Това са си направо противоположни неща Mr. Green
Напълно нормално е на 6 месеца да се разгони за пръв път, май само при северните породи разгонването е по-нарядко и по-късно от обичайното.

# 338
  • Пловдив
Нормално е и на моето куче първото разгонване беше на 6м, обикновенно е два пъти годишно, рано е, но както при хората е различно така и за кучетата Peace
сунгурларска, ако искате да имате куче, което не прави бели си вземете над 1год, с вече изградени навици, за съжаление често такива дори се подаряват по кучешките форуми, разбира се това трябва да стане с ясното съзнание, че ще живее с вас поне 10год! Не угаждай на децата, защото те искат, но отговорността и грижите ще са твои Peace

# 339
violenza,извинявай, че те притеснявам,но колко време трае  и ползваш ли нещо да не цапате?Благодаря ти! 

# 340
  • Пловдив
violenza,извинявай, че те притеснявам,но колко време трае  и ползваш ли нещо да не цапате?Благодаря ти! 
При нас беше 1мес, възможно най-дългото разгонване Mr. Green
Ползвахме специални гащи със сменящи се превръзки, има ги по зоо магазините, струваха около 15лв Peace
Има кучета обаче, на които им минава за две седмици и им тече много малко, ние бяхме другата крайност, но за щастие вече е кастрирана и няма да имаме този проблем   Grinning

# 341
Благодаря,kiara и violenza .Наясно сме , че ще е  с нас основно.

Защо "за съжаление често такива дори се подаряват по кучешките форуми", за съжаление е , че на 1 година вече не ги искат? Ако ми дадете линк към такива форуми, ще съм благодарна. Hug

# 342
Защото хората решават, че вече не могат или не искат да се занимават с куче. Подаряването е по-добър вариант от това да го пуснат на улицата. В нашия квартал има една много красива бигълка, която е изхвърлена от някого, по-добре да бяха потърсили осиновители, все някой щеше да се намери.
Иначе и аз се присъединявам към препоръката за куче на около 1 година, за да прескочите периода на денонощното пишкане вкъщи и извеждането по 5-6 пъти.
Също така помислете какво куче искате - по-живо или по-мързеливичко. И след това се спрете на породата.

# 343
  • Пловдив
Давам  Hug
http://obiavi.bansko.net/%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0 … D1%83%D1%87%D0%B5
http://forum.dog.bg/-t30234.html
http://oferti.zoomania.org/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8/%D0%B2 … %B8.html?Itemid=0
http://www.bezdom.info/index.php?option=com_adsmanager&page= … 869&Itemid=55
трябва често да проверяваш, скоро подаряваха и лабрадор на 1.5 и кокерче, ако намеря обявите ще ти ги пусна Peace

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 09:40 от violenza

# 344
Молба към живеещите в районите
БУЛ. ХРИСТО БОТЕВ - БУЛ. СЛИВНИЦА - ОПЪЛЧЕНСКА И ЗОНА Б 18 - БИЛА ОПЪЛЧЕНСКА - БУЛ. Т. АЛЕКСАНДРОВ - УЛ. ПИРОТСКА - ПАЗАРА КИРКОВ - ЛЪВОВ МОСТ

Във вторник е загубен женски доберман! Моля, ако сте я прибрали или имате информация за нея, потърсете контакт със стопаните!
Темата на Кора:
http://forum.dog.bg/ec-t30246.html

Общи условия

Активация на акаунт