Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 439
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Малеее, всички татковци с мустаци JoyТатко ми един път си обръсна мустака и не можахме да го познаем вкъщи hahaha

Пепеник, наистина трябва да се гордееш с момичето, че днешните  деца са...нямам думи Crossing Arms

За ваксините, какво искате да кажете че след Пентаксим не е хубаво да се сложи Превенар-че не разбрах нещо...

# 526
Вики, доколкото зная, не е много хубаво, да се съчетават пентксим и превенар(знам, че много хора го правят де) Ако ползваш превенар, слагаш полио и дтк. Така е по-редно.

# 527
Здравейте, лел колко сте писали   Rolling Eyes
Нинче, аз също гледах филма, но вече бях сложила ваксината и ме връхлетя някакво чувство на вина (въпрелки че незнам дали е напълно основателно   newsm78)
Пепениче, честито на малката госпожица! Дано да ти поднася все повече такива приятни изненади  Peace
Крисси, невероятно сладко елфче!!!  Heart Eyes
За обличането,  нявън сме с пола+чорапогащник (не от най-плътните поне засега), или панталон с чорапки. При по-хладно време и чорапогащник под панталона. Отгоре е с тънка блузка и боди с къс, или с дълъг ръкав. Над блузката жилетка или, ако е по-студено яке. За космонавта - яке + гащеризон, още не съм й ги обличала, чакам да стане по-студено и като завали сняг да ходим да се пързаляме по Беклемето Wink Обикновено отдолу й слагам по-плътен чорапогащник и боди с дълъг ръкав + блузка (но все пак това е за Беклемето, където темп. са по-ниски, отколкото в града). Вкъщи сме по боди с къс ръкав, тънка блузка и панталонче + чорапки, поняйога вместо блузка върху бодито само елече Simple Smile Оххх  ooooh! , стана много дълго дано сте ме разбрали...
П.С. Пък моят татко няма мустаци  Rolling Eyes

# 528
  • Бургас
Пепениче браво на твоята не само красива,но и умна щерка  bouquet
Все с успехи да продължава по пътя си.
[П.С. Пък моят татко няма мустаци  Rolling Eyes

И моя няма  hahaha

Ниелче във ФейсБук също го има клипчето на Никата Peace
и пак там играем Фермата Laughing
Ей сЯ ходих да копам и да садя Joy

ПС Ако я видите нашта Ниелка к'ви яки снимки
е качила във ФейсБук ще ви падне шапката

# 529

smile3521

# 530

smile3521
Flutter

Дени, в никакъв случай не чувствай вина, ама в никакъв. Едни да се обвиняваме сами себе си, че сме ваксинирали и какво, аджеба, може да стане.Други  да се обвиняваме , че не сме и какво пак може да стане.  Така ще откачим. Всеки решава за себе си и ...действа, пък Бог да пази децата ни. Hug

# 531
Пепеник, браво на момичето.
Моят татко също е с мустаци-преди беше бяла коса и черен мустак и приятелките ми му все го бъзикаха какво си боядисва-косата или мустака. Сега вече и мустака му взе да побелява ама още много има да гони за да стигне косата-тя е почнала да му побелява когато е бил на 13 години. Гледам че големият ми син има няколко бели косъма и се чудя дали няма да прилича на него

# 532
Пепеник, браво на момичето.
Моят татко също е с мустаци-преди беше бяла коса и черен мустак и приятелките ми му все го бъзикаха какво си боядисва-косата или мустака.
Laughing

И моят мъж е прошарен.(пу-пу много са секси така Flutter)
За сина ти, нищо чудно, често е генетично. Ще ти е много сладък. Дано поне не побелее рано-рано от някоя ....фльорца. Crazy

# 533
pepenik,  smile3501 на дъщеричката. Нека продължава да те радва с успехи занапред.
Днес бихме ваксината на Алекс, много се чудих и премислях, и след семеен съвет с таткото решихме да я ударим. А и честно казано май зачестиха случайте на морбили ... newsm78.

# 534
Момичета, засрамихте ме Embarassed
Благодаря bouquet

# 535
Брат ми е 82 набор. Те не бяха ваксинирани за заушка и почти всички се разболях включително и той-бил е поне на три години, защото сестра ми вече беше родена. След редица случаи в цялата страна възстановиха имунизацията. Така че преди да я бия въобще не се замислих. Мецана ме замисли след това заради онези пилешки истории. Еден мой познат привърженик на хомеопатията ми сподели следното- преди няколко години в метро пуснали американски пилета сравнително евтини. Майка редовно купува на дъщеричката си от тях и и прави пюрета, супички. На 11 месеца на детето започват да му растат гърдички и има менструация-оправя го хомеопатична лекарка-слава богу пилешките хормони се изчистват но това няма нищо общо с ваксините. Просто оттогава внимавам с пилешките продукти защото са пълни с хормони.

# 536
Щях да пиша нещичко,ама се отплеснх,докато ви прочета,че освен килца и акъла май ми липсва Laughing Mr. Green hahaha
Пепениче,браво на теб.Завидях ти....Дано и нашите дечица станат умнички и добри,че като знам какви л@йна са сегашните инейджъри лошо ми става.Да нацелуваш Калина-малина от нас и да я поздравиш....
О.К.засрамих се,преди рожденния си ден няма да обличам на щерката космонафта,освен ако не стане -20 Naughty
Айде,лека ви нощ.
П.П.Неди е много пекана фермерка,как копа и сее само,чак си я представих със забрадка и мотика Peace Hug

# 537
Е сега вече ме пратихте директно във фейса.
Дано ви намеря, и Ниелче пусни и тук някоя снимка.

# 538
Добро утро момичета.
Днес тук май няма да вали и замислям да сме навън, че вчера издивяхме вътре  Laughing Чакам момата да се наспи и да видим дали ще ядем  newsm78

# 539
Интересно ми стана как я е оправила хомеопатичката - спря й менструацията ли Wink
Не само хормони, антибиотици също. Ама пък предпочитам пилешко пред свинско Tired Е, телешкото е най-добрия вариант , ама ние нямаме културата да го ядем, не ни е в навиците.
Морбили винаги е имало,то е добре да се изкара в ранна детска възраст.

Ми да, полиото почти беше изчезнало, когато е възобновено с масовата ваксинация (не помня годината Embarassed) Смъртността от морбили е 0.3 на 100 000. (това, ако не се лъжа прави 3-ма души на 330 000) А всичко идва от усложнения. То и от проста кашлица си отиваме....
Съвсем скоро в една от ваксините беше открит маймунски вирус (има много инфо в нета) ,точно защото при микроскопските изследвания на ваксините не може да се обхване всичко, тъй като човек не познава огромна част от животинските болести.

Но това няма значение. Важното е да ЗНАЕМ какво правим или не правим с децата си. Аз на юнашко доверие никой не приемам, защото от годините си се уверих, че съм срещала проста ромка (на пръв поглед) много по-мъдра от мен, или пък професор от университета, който..... за нищо не става.....

Общи условия

Активация на акаунт