ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 614
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Chili -пращай го имам две големи каки ще го гледаме и цял ден.

# 676
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чили, телепортирай търтейчето към София...аз го зимам и за утре та да гледаш сериите напред!!!!  Naughty Naughty Naughty hahaha hahaha hahaha
Галке, сега прегледах репортажа на Сару у Бейрут....ама много хрисими тия фенки там....добре , че са арабки.....що не сбърка да дойде у БГ па да го питам тогава...и полицията нема да го отърве!!!! Ще му скъсаме шортите..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 677
Момичета да сте живи и здрави, че ви има. Дайте малко ББКажете Есмер ще се ожени ли за Мелек. Не ми стана ясно Езел и Али женени ли са. Кога ще научи Есмел, че сина е негов.

Ох аз май всичко искам да знам .

ББ Няма да се ожени за Мелек.46 серия оригинал,при нас сигурно ще е 47 ще разбере за детето,но ще заподозре май по-рано ,Али и Езел не са женени,просто На Али така му се иска,ама накрая ще се откаже,но това е чак след 5 серии май.

Между другото има ли кой да пусне следващата тема.Нали Анубис беше написала,че заминава,та затова питам.

# 678
Vili Hug Ай туй е Саруханска солидарност Joy Аспарухово...това не е ли Варна Thinking Душааа ти си на обратната страна на картата, язе съм у Столицата (кой дявол ме доведе....ама...) А и незнаеш у какво приключение се вкарваш Sunglassesе

Зизке..... казвай на кой трамвай да го качвам ти че го чакаш на крайната спирка Joy Няма страшно никой няма да го 'земе...да не е луд да си вкара таралеж у гащите Joy

# 679
Чили това е село Аспарухово на около 90 км.от Варна.Обади се на Супер-Есмер,може да го телепортира до нас Joy

# 680
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Vili Hug Ай туй е Саруханска солидарност Joy Аспарухово...това не е ли Варна Thinking Душааа ти си на обратната страна на картата, язе съм у Столицата (кой дявол ме доведе....ама...) А и незнаеш у какво приключение се вкарваш Sunglassesе

Зизке..... казвай на кой трамвай да го качвам ти че го чакаш на крайната спирка Joy Няма страшно никой няма да го 'земе...да не е луд да си вкара таралеж у гащите Joy
Качвай го у некой транспорт за Надежда.....само кажи у кой ,я че си го приберем...!!!! baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral hahaha hahaha hahaha

# 681
  • Plovdiv
Добро утро и добър ден , Саруханкииииии!

Ето ма и мен!                                                 Майнички -утре в 11ч.

# 682
  • Plovdiv

Вече влизам във форма и ще помагам с каквото мога! 
                     Обадиха се две кандидат - баби за мисията ни!
                             Представям ги за кастинга.

# 683
  • Plovdiv

На Али съм намерила специална цигулка!
Да я грабва и да оставя Езел на Есмер!

# 684
Ох, mar_tomova, ама как ме разхили рано сутрин! Рано за мен, щот късно легнах и късно станах Grinning. Пусни линк, моля те, откъде ги вземаш тия смешки, страхотни са!  bouquet

# 685
Добро утро и добър ден , Саруханкииииии!

Ето ма и мен!                                                 Майнички -утре в 11ч.

mar_tomova smile3525 знаех че си чаровна мацка.

# 686
  • Plovdiv
Ох, mar_tomova, ама как ме разхили рано сутрин!
 Рано за мен, щот късно легнах и късно станах Grinning.
 Пусни линк, моля те, откъде ги вземаш тия смешки, страхотни са!
 bouquet

Тайна майна!  Heart Eyes Кафе и мекици давам , линк не! Joy Joy Joy
Защото просто нямам - търся и намирам тук-там!

# 687
Днес съм наумила баклавичка да правя че само на мекици не става.Макар че заради кръвното ми препоръчаха отслабване-ама кой ги слуша.

# 688
Ох изгледах и вчерашната серия.
Моля некой да затрие Али - няма такъв плазмодии просто. Ега ти  слабохарактерното и егоистично човече. Не стига че си разбиха живота и двамата зарад' него, ами и имА наглостта да и държи сметка дали щяла да се вижда с Есмер или не. Ама и тя патка....ако бях аз такъв шамар щях да му зашия, че мустаците му щяха да окапят.Келш с келеш #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ау много се ядосах #Cussing out
А Мелек....съжалявам я горката....тя е просто заместител...нищо лошо не прави (все още) и не мога да я плюя....ама и т'ва време идва.
Освен това да отбележа...видяхме пъп!!! bowuu Или поне малко около него....да ни е честито  bouquet bowuu

И ся к'во цял уикенд ше се ядосвам зарад' Али....не мога да намеря епитет...толко' съм бясна #Cussing outCrossing Arms
Отивам да си търся ТВ сага да се успокоя и после ще ви препиша дословно статията, щото извинете ма преразказите не ми стигат Crossing Arms

# 689
Привет на всички и весел уикенд!!!!
Мила ЗИЗУ  намекна нещо за някакъв нов герой , който още не се е появил , ама миличка няма така да се измъкнеш-подразни любопитството ни и толкоз  Rolling Eyes , я бързо дай по-подробно инфо с ББ newsm17

Общи условия

Активация на акаунт