ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 731
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Plovdiv

Познахте ли го ?
 Аз лично много държа на hahaha  ръцете на един мъж,
 а тези не ми харесват!    Heart Eyes 

# 76
Това Бурак Хаккъ ли е на снимката ? Голям сладур е и той.  Heart Eyes Ей такава снимка да има и Сарухан - по-разглоен, например на плажа или след баня.   love001

# 77
  • Plovdiv

Каката е скрила плътта на нашия Есмерсито
но пък намерих на приятеля му!

# 78
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Галкеее,насалсън ма булкя...?Аз с Алито съм го закъсала сериозно...Тонката си прай пас.. ooooh! ooooh! ooooh!Нищо не казва за Алито....а тя боди и фейс контрол....ще чакам да се изкаже по въпроса пък ще видим... Naughty Naughty NaughtyНа края че го спретнем с една пушка да се гръмне....и без тва е ни жив, ни умрел....ша зема да му помогна на завалията да реши този казус!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 79
Някой беше написал,че Сарухан Хюнел е работил и като манекен.Не могат ли да се намерят снимки от този период от живота му?

# 80
# 81
  • София
Галкеее,насалсън ма булкя...?Аз с Алито съм го закъсала сериозно...Тонката си прай пас.. ooooh! ooooh! ooooh!Нищо не казва за Алито....а тя боди и фейс контрол....ще чакам да се изкаже по въпроса пък ще видим... Naughty Naughty NaughtyНа края че го спретнем с една пушка да се гръмне....и без тва е ни жив, ни умрел....ша зема да му помогна на завалията да реши този казус!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Зузкеее, мараба  bouquet
с тоз Али нема да се опраим с пушка-не го ли видиш, се се стреля, у Мелодията пак се опита да се трепе-ма и там подозирам ще възкръсне Sick Sick
за него требва нещо сигурно и сериозно #2gunfire #2gunfire
аз викам да го задомим за некоя кукувица, та да се кротне и да са и лика прилика  hahaha hahaha

# 82
# 83
Добър вечер дами-Есмерки и Кръстоноски.Гледам за три дни пак сте се развихрили.Мар-томова,и на мен тия ръце не ми харесват.Много гадна му стана ролята на тоя Али,ама аз и без това не го харесвам.
svetlaibobo,добре дошла във форума.
Бризче,прочетох нещо,недей така бе душо,я си стой тука.
Серията ми подейства много лошо.Видях,че на повечето така им е подействала.Между другото няма ли да се намери и нещичко за мен в сценария,ама да е нещо за неталант,готова съм да поднасям кафето и питиетата на сценаристките,режисьорките,артистките........ Хайде лека вечер.

# 84
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Галке, нема управия....имам си костумче, чанта, чепици...викам утре и за палтенце да се огледаш!!!!! hahaha hahaha hahaha
Относно на Алито сватбята....сметам за най подходяща Ясмин...и двамата са куку-руку пък и идат от "Долината на сърбежа"...че си паснат кат плесница у нос....!!!! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Бризче, викам аз да се развихриш и да отразиш снощната акция по спасяването на Есмерсито дето Галка и аз проведохме.Тъй като беше с нас сметам да се изкажеш..Виж Галка как го дигна на крака. Naughty Naughty Naughty Naughty

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 20:10 от zizu_70

# 85
Сарухан сладуран   love001 да, и аз четох някъде и той е бил манекен. Бурак Хаккъ също е манекен, и той е сладур.  Heart Eyes Ако има негови фенки може да направя сайт й за него. Ролята на Али не ме кефи много, но актьора е мн. готин.  Heart Eyes  Относно фенове на ТВ сериали, имам друг сайт направен още от март 2009 г. за др. мой любим ТВ сериал: "1001 Нощи".
Любимите ми сериали са: "Изгубени години" ("Kaybolan Yillar"),  "1001 Нощи" ("Binbir Gece") и "Перла" ("Gümüş").  newsm53

Други сериали не гледам, не са ми интересни.  Naughty

zizu  хахахахахахахаххахааххаааааааааааахахаааа  Joy Joy Joy Joy ти ма разби  Joy

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 19:49 от KrisDiMarYana

# 86
Е-е-е-е пак много облечен!!!Добре,че не рекламира шапки и цайси,че въобще нямаше да  го оценим.

# 87
# 88
  • София

Мар Томова, те тази снимка е трепач  bouquet  bouquet  bouquet

# 89
  • Plovdiv
galia2007 това е любимата ми снимка ! Blush Blush Blush
Гледа ме се право в очите и с тях си говорим !
Няма нужда от думи! Heart Eyes
И на другите  е хубав , но тази си е наистина трепач!

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 19:51 от mar_tomova

Общи условия

Активация на акаунт