ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 688
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ако може и аз да се хакна в дебата.... бих казала, че VAT  не съществува от как утрепаха оня черноочкия и им гепиха документацията.Сега дори и да му помагат останалите смотаняци начело с Мурат , то тва е просто на приятелски начала.Пък то и една помощ....мани - мани.......
Човека го пребиха, мъчиха а никой не си мръдна пръста да му помогне.... Thinking Thinking ThinkingВсе едно тоя Есмр никога не са го познавали.....голем смех.... hahaha hahaha hahaha
Друга глупост-- уж щеха да го убиват ......нашия си тръгна се едно е ходил едва ли не на кафенце там..... #Crazy #Crazy #Crazy....ама иначе от лапите на българина нема кой да се измъкне....хахахаха,само Кръстоносеца...!!!!Божеее, Аблата е спала на течение... ooooh! ooooh! ooooh!

# 121
Бризче...отново блесна и ме тупна у земята!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз не се сърдим да знайш.... Hug Hug Hug
Следи тукя кво става  и чакаме новите творения....се пак си главен сценарист бе джанъм.... Naughty Naughty Naughty

# 122
# 123
Някой беше поискал линк към днешната серия:
http://www.lapache.info/index.php?page=torrent-details&id=3c … c3c5dd6fb3d24b453

Виждам,че обсъждате сценария.Започна да куца още от 34 серия.И на мене взе да ми доскучава и продължавам да го гледам само заради Есмер.
Бризче ,и мен ме разби,и на теб и на другите поетеси - БРАВО,СТРАХОТНИ СТЕ.Това е човек да си има талант.Завиждам вече дами/благородно/,продължавайте в същия дух.

# 124
Исках да напиша нещо с ББ ,но незнам дали ще се получи ,а исках малко дебат за стъкларя

# 125
Ха-ха, това последното произведение е голям смях, особено за лейката и линейката.

Като махнем, че сценария доста издиша на места, на мен ми е чудно, как 2 жени, могат да наблъскат толкова жестокост в един сериал. Ако не се лъжа, сценаристите са хората, които измислят сюжета и решават какво ще се случва. Ми то не бяха отвличания, изнасилвания, дрогирания, побои, убийства на деца и възрастни, изгубени бебета и чудеса. Тия двете май не са много у ред. Кво щеше да е хубаво, ако бяха наблегнали на любовта поне в 50% от т. нар. батални сцени.

Да кажа аз, като главна героиня, че нямам против Алито да участва в сериала, но след обстойна хигиенизация и ако му бъде забранено да се хили и реве. Просто може да седи някъде и да хубавее безмълвно, както на моделските му снимки.

Исках да напиша нещо с ББ ,но незнам дали ще се получи ,а исках малко дебат за стъкларя

Ми пробвай де.

# 126
едно сладурче

# 127
  • София
Изгледахме пак серия- съмнителна
и ето ви я- нова въпросителна?
След толкова мъчения и бой,
как хукна бърже нашия герой?

И ако това за зрителите си е тайна,
за нашата дружина- тя е -знайна!
Че снощи ходихме на акция спасителна
и стигнахме до дупка отвратителна,
където полумъртвият ни Есмерито,
душа береше, страдаше прикрито!

И тук се изявихме всички,
щото ний есмерки сме -душички!

Галка-нашата- терапия приложи
/и Зизу- душата- грижички положи/
и масаж- сърдечен- цял реанимист
трябва да спасиме нашия артист.

-Хайде, Зизу, давай мила,
дишане "уста в уста"
-Чекай, за това ми требе сила,
нема да си го спестя!

После взехме го в линейката
да не вземе някой да му цепне лейката

че за серията здрав и нов
трябваше за днес да е готов!

Затова видяхте го напет,
нищо, че си беше малко блед!

Бризче, ашколсун newsm20 newsm20
умрех от смях rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Зизке, тва за ват-голема тъпня излезе-и аз туй викам-Наш Есмер сам самичък си остана, Мурат и другия отново заспаха зимен сън smile3524 Sleeping  sleepuu
а нашичкия как влезна у тъста Winkтъй си отиде Wink
Аблата не само е спала на течение, ми май се е била отдала вече на политическите си страсти и е проспала логическите моменти на сценария #Cussing out #Cussing out

# 128
Нека преди да ви пожелая лека нощ да метна един комплимент -
Много ми хареса от днешната серия погледът на Есмер на края - съчетаващ едновременно и омраза и любов (поне аз и двете успях да видя едновременно) .
Бризче,браво ! Имаш една баклава от мене !
Дамите от спасителния отряд - добре че сте били на мястото на събитията,че  друг Есмер = провал на филма!
Сценариите чакаме .... времето ни притиска, докат заснемем всяка сцена по 10 дубала и докато ги сглобим .... и туко виж наследникът им се явил на кастинг !

# 129
  • София

и аз викам да пробваш, ако не стане пиши го в жълто или розово, най не личи Peace
Велеска, и аз се чудя-да беха мъже сценаристи, иди дойди, ми тез женуря newsm78 newsm78
което ме навежда на други еретични мисли Mr. Green Mr. Green Mr. Green

и аз си мислех че Али става за сцени дето не говори, не играе ни ядосан, че не го докарва, не реве, не се хили и не се радва.
най-добре да си играе манекен, тогава е пич Mr. Green

ох, не мога да гледам в лапачето, немам рейтинг #Cussing out #Cussing out
требва ми само в Бокса Praynig Praynig

# 130
# 131
Велеске, Аблите яко ги е бил тока.....имало е високо напрежение.... #Crazy #Crazy : макcrazyeyes:
Алито да го вкючиме .....он си е там, ама много инвестиции требе да се фърлат....то стоматолози, фризьори, перачки, телячки....мани .....големи маки!!!!! #Crazy #Crazy #CrazyЧе станеме разногледи от КЕШ
Галке, така си е .....кат се замислиш оно вече клони към научна фантастика ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 132
  • Plovdiv
Айде да ви метна едно клипче за Алито !
Само някой да не ме  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

http://vbox7.com/play:b0e0721b

# 133
аз пък се и чудя какво му харесаха на Бурак като актьор , та решиха и в Мелодията да го хакнат   

Чета  коментара и си мисля, че някои се изказват крайно заслепени от даден актьор.Не оспорвам играта на Сарухан, но е несериозно да се каже ,че Бурак Хаккъ е слаб актьор.Ами замислете се, щом ви е подразнил героят му, че той го е изпълнил така,както трябва, това е целта му.Все пак той играе това, което му се дава ,има си режисьори.Понякога изказванията са крайни.
На мен ми харесват как играят и двамата актьори.Въпрос на мнение  и вкус е.И двамата са чаровни, всеки със своя си чар .Нали за това се казва"Свят като цвят".
А и нека не се опитваме да знаем всичко Grinning

# 134
Ако не можеш да пишеш с бели букви ми пиши на лични .....яз че те светнем Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт