ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 642
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
МарТомова, как памперси да купя? newsm78
ох, мале, иде ми да се захлупя-
от памперси, аз нищо не разбирам,
добре, че опрости ги-туй визирам!

Е, как бе, миличко Киарче,
и ти си ни добро другарче-
ще бъдеш ти на тортата черешка
има те във филма- няма грешка!

Редеми, аз при Слави не ще ходя
дебати с него няма аз да водя,
предаването му не ща да виждам
и никому там не завиждам!

Зизу, и аз пуша много бе, мила
нищо, че стихове тук съм редила
ходих да гледам малко Алито
докато чакам си Есмерито!

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА ВСИЧКИ!

# 211
Страхотни сте момичета, от няколко дни ме няма и вече сте направили две нови теми.  Hug

# 212
Ето клип на песента към филма, текста на песента: http://vbox7.com/play:b88c53a2
и другата , новата, песен към филма в изпълнение на Болахенк: http://vbox7.com/play:cff43b35  Heart Eyes

# 213
# 214
Възхищавам се от морски бриз много е талантлива, а между другото аз отдавна ви чета клюкарника но не се включвам в дебатите. Приемете ме сред вас аз съм една от саруханките Rolling Eyes

# 215
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Възхищавам се от морски бриз много е талантлива, а между другото аз отдавна ви чета клюкарника но не се включвам в дебатите. Приемете ме сред вас аз съм една от саруханките Rolling Eyes
Добре дошла!!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 216
Добре заварила! Много сте мили, но ще се включа утре в диалога ви а имам да наваксвам със сериите не съм гледала 39 а също и днешната Heart Eyes

# 217
  • Варна

Ронки, хош гяльдин при нас
и повече не се бави ни час
почвай бързо коментара,
хвърлен тук е вече зара!

# 218
Добавих всички, които са ми пратили инфо за себе си като фенове на Сару. http://www.saruhanhunel.dir.bg/_wm/addressbook/?df=44

Ронки, хош гяльдин при нас
и повече не се бави ни час
почвай бързо коментара,
хвърлен тук е вече зара!

smile3501

# 219
  • при най-добрия мъж...
Много тежка серия,бе значи.
И много ми е жал за Кадер и Глиста.
И тоз Есмер,що му трябваше да се отказва така.Той Алито не заслужава такава саможертва. #Cussing out

# 220
Ей, тая Сергин я признах за супер болен мозък. Не знам какво трябва да ти се е случило, че да измислиш толкова много гадости. Тая е чисто ку-ку и вече се чудя, дали пък Сарухан не се маха от нея под страх от смъртна заплаха.
Абе нали Сюлейман беше ранен в корема някъде. Що му е превързана ръката newsm78

# 221
Оф много тежка серия.  Tired Мале мале .... Кадер се самоубива, после на грoба й и Афшар се самоубива, а бащата на Кадер, Сюлейман и 2-те му дъщери са мъртви, ужас, не ми се мисли.  smile3518
А Есмер, защо се измъчва и той, какви глупости си мисли, знае, че Езел го обича много, не може да живее без него. Намислил си е някаква тактика, да стои близо до нея, без тя да го вижда, не разбирам защо така, а и Езел е много наивна, толкова ли не вижда какво става покрай нея. Вечерта не усети ли Есмер като беше до нея и я галеше по главата и й сложи в ръката топчето. Тя да не спи кат` пън.  ooooh! Аз както спя обикновено леко, сигурно щях да го усетя, а и тя как може да спи толкова дълбоко, то при липсата му, дали ще може да се спи дълбоко, е, естествено, че не може да стои будна денонощно, но поне леко спане, да усеща, пък тя кво .... ще си проспи младините ...  smile3534

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 17:40 от KrisDiMarYana/KDMY

# 222
ronki  Добре си ни дошла  welcome

Ех значи, поредната гадна и тежка серия.  На мен също ми стана много мъчно за Кадер и Авшар  Cry  .  Да им имам скапаните бащи  ooooh!  , погубиха им живота . 

Есмер наистина много прибързано действа.  Я се се стегни бре момче, кво се даваш на Алито.

Ниран ме уби просто с нейните лафове " Езика ти да изсъхне дано. В депресия ме вкара  Close . " / По повод онази, която й гледа на карти/.

Пък Българина владеел света. Ха ха , малиии каква сила, какво нещо.  Де не бил ходил, всякакви техники умеел   hahaha  . 

Тримата от запаса - Ниран , Сюлейман и Ешреф , пък трябва да ги запишем в предаването "Кой по по най".  Ма те се убиха да се мазнят на Българина. Всеки с някакви планове му излиза насреща и той нашичкия как само ги четка....

# 223
  • София
Коя серия е днешната, по турската номерация? Търся я в http://www.youtube.com/, но не знам кой номер да търся?

# 224
Бризче .. Да си Жива, джанъм! ..

иначе .. серията беше много тежка.. както и вчерашната... мился, че утре ще се срещнат Есмер & Езел .. защото неска като даваха финалните надписи накрая.. снимката беше с тях 2мата .. а Езел беше с облеклото от нескашната серия... ! значи срещата ще е утре! охх.. голяма логика вкарах  Mr. Green дано някой ме е разбрал , какво искам да кажа..

...и ако някой даде аванс занапред  ще го разцелувам!  Heart Eyes много ми е интересно Simple Smile

целувки!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт