ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 749
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
pikolo, и от мен добре дошла.

Чили, имам песните от филма ако ги искаш дай връзка на лични.Вече съм ги пратила на доста хора от бокса.

# 316
  • София

[/quote]

http://7nup.net/attsearch/Bolahenk/mp3/page/1

[/quote]

Бризче, на мен нещо ми дава грешка newsm78 newsm78

# 317
Адашче   Hug    Hug    Hug  интрига да става, всичко е вярно, което си написала. Не го защитавам , нито го харесвам.  За мен Али наистина е много досаден и несъобразителен навлек на моменти. За съжаление познавам такива хора и пряко ме засягат , така да го кажа , тъй че имам голямо основание да го недолюбвам като го видя.  Нищо общо с професията му на полицай. Ама как изведнъж му се изпариха тез умения  Thinking  .

# 318

затова остава Зизка по облеклото-само не разбрах по пръстен само ли ще бъде или по пръстен и Кръст Joy Joy Joy

То пръстена и кръста вече не са у него,така че ще бъде само по пищоЛ  Wink

# 319
   Малко снимки от миналите  серии

# 320
Бризче и при мен дава грешка,и аз искам песните.

# 321
  • Варна

http://7nup.net/attsearch/Bolahenk/mp3/page/1

[/quote]

Бризче, на мен нещо ми дава грешка newsm78 newsm78
[/quote]

#Crazy ами вероятно пак не им е в ред сайта, иначе е много хубав и има десетина от песните на филмовия албум на Болахенк newsm78 иначе в сайта на Болахенк могат само да се слушат- ето го и него http://www.bolahenk.com/

# 322
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

затова остава Зизка по облеклото-само не разбрах по пръстен само ли ще бъде или по пръстен и Кръст Joy Joy Joy

То пръстена и кръста вече не са у него,така че ще бъде само по пищоЛ  Wink
Не,Pikolo - той ще бъде разпищолен.....демек по организъм!!!! Naughty Naughty Naughty
Киарче, декя одиш бе джанъм та те нема  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 323
Добър вечер, момичета! Имам чувството, че колкото по-тегави стават сериите, толкова по-смешна става темата. Аз все се хиля, но като тази вечер, не се бях смяла.
Аз нали съм главна героиня и по сценарии, Саруханчо, ще не ще, ще ми партнира, ама тъй като ме гледате, дали ще се котирам в неговата класация или да продължавам с яденето newsm78

# 324
Имах предвид лявата част от кръста на Есмер/таза/ Joy Joy Joy
Не синджира с кръста Heart Eyes

Ама нали сме гладни кокошки,та всяка част от телцето му е като просо за нас hahaha Joy

# 325
# 326

То пръстена и кръста вече не са у него,така че ще бъде само по пищоЛ  Wink
Не,Pikolo - той ще бъде разпищолен.....демек по организъм!!!! Naughty Naughty Naughty
Ако доброволно не се разпищоли/щото може да е свенлив/,върли фенки ще разкъсат черната му риза  Mr. Green

# 327
Добър вечер, момичета! Имам чувството, че колкото по-тегави стават сериите, толкова по-смешна става темата. Аз все се хиля, но като тази вечер, не се бях смяла.
Аз нали съм главна героиня и по сценарии, Саруханчо, ще не ще, ще ми партнира, ама тъй като ме гледате, дали ще се котирам в неговата класация или да продължавам с яденето newsm78

Велеске, ядеш не ядеш че те земе нема къде да оди...вече е решено....и нема мърдане....!!!!!  Naughty Naughty Naughty Тя Тонката за кво е там ....нали се е прицелила със снайпера от червеното столче...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Пък и да се дърпа в началото съм сигурна ,че ще му хареса!!!!

# 328

То пръстена и кръста вече не са у него,така че ще бъде само по пищоЛ  Wink
Ако доброволно не се разпищоли/щото може да е свенлив/,върли фенки ще разкъсат черната му риза  Mr. Green
Аааа...не така!!!  Naughty Naughty Naughty Човека ни требва цял... да си изиграе ролята!!!! Гаранция ,че ще се съблече без бой!!! Peace Peace

# 329
Някой беше питал дали има снимки Сару кът манекен,Има в сайта на Saruhan Hünel,Във  една гора има няколко фотоса smile3509
Но аз немога да ги кача тук Tired,та ще помоля някоя от ваз да ги открие и да ги предостави на Всички ни! newsm78
Предваритълно благодаря !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт