ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 706
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ооооо, Зизке, мараба  bouquet  bouquet
гледам прихванал те е поетическия вирус hahaha hahaha hahaha
ма много добре се справяш, бе джанъм, я каква си скрита лимонка hahaha hahaha

и аз един въпрос-нали Есмер спаси тая новата, от изнасилване-дадоха ли го
още ни съм гледала нашата серия Sick
Дадоха я тая сцена у днешната серия СПОКС!!!! hahaha hahaha hahaha

# 436
  • София
Зизке, поемата ти е трепач Hug  bouquet
ако сериите от тоя тип продължават, ше земем от зор да се депресирам и аз и ще пропиша стихове и аз Sick Sick
то ако сега не пропиша, не знам кога ще стане, по-тъп сцецанарий не съм срещала #Cussing out #Cussing out
остава и на цигулка да заскрибуцам, и съвсем ще се фърля у музиката #Crazy #Crazy

# 437
  • Варна
Галкеее, зами едно Транкилизантно апче, че направо ще побеснееш....нема такава изгъбаркана серия.....а депресийте продължават.... ooooh! ooooh! ooooh!
А мойта мини поема Бризчето я одобри....аз не исках да я пусками да ставам за резил ама....тя ме заплаши.. ooooh! ooooh! ooooh! и мене ме хвана страх. hahaha hahaha hahaha
Ейййй, ама много съм смотана!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Зизу, май вече паднах у катрана,  newsm78
каква ли пратила съм ти закана??!!
Че снайпера нали държи го Тонка,  #2gunfire
аз нямам даже и "бутонка"!
Ритници не раздавам аз,
а толкоз радвам се за вас,  Hug
че давате ни нови вдъхновения
със хубавите си творения!!~!!   bouquet

# 438
Бризче мила, тва за заплахите беше на майтап бе джанъм....не съм искала да те обидя. Cry Cry Cry Cry
Ставаше бъпрос за тва дето ми го каза на ЛИЧНИ!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 439
Есмерки има огромна статия за нашия любимец в ТВ Сага

# 440
Здравейте Есмерки,завърнах се и хоп при вас.
Radina 89-добре дошла,Анубис стискам палци.Велеса,Бризче,Мамита-чудни стихчета  bouquet
Зизка и ти си се справила чудесно  bouquet
Момичета не успях да гледам серията -помагайте че сън няма да спа.

# 441
Дами ,как сте ?  Hug
Велеса, ама много много ме  е срам - извинявай ..... ама толкова се смях на кадаифите, та докато запечатам  в думите   и не останало място за повече ...  Великите слова са неблагодарни към авторите си smile3518 smile3518 smile3518

Леле,дами ,да ви се оплача,преустановявам баклавите - днес една колежка донесе баклава като се върна в Бг - толкова ми заслади,че щях да си пукна от сладост...  минавам пак на мекици,защото стигнах до извода,че животът е кратък и ценен !  Cry

# 442
И с позволение на другите дами искам да напомня на пловдичканки -сладуранки :
 В неделя, 11 часа  имаме срещичка във Форум – Тракия ( до католическата църква в кв. Тракия, или още до магазин Сани ) .
До тук имаме 3 сигурни кандидатури ,така че не се двоумете !

Ще се чакаме предлагам вътре в  търговския център - на главния вход,до ескалаторите ,за да не чакаме навън.
На 3ти етаж има 5 или 6 кафета ,сладкарници ,детски център  и тн.

Благодаря за вниманието,скъпи съграждани и драги гости ! cheers

# 443
Дойде ред и за моя коментар за днешната серия.
Кога са решили да я изнасилват новата мома,нали мъкнеше бабето на гръб и наш Есмер й помогна?
Много бързо забрави Езо и започна да мисли за Мелек  Close мъжка му работа- много те обичам,ама ще те гледам отдалеч и ще клеча зад храстчетата,пък ти си страдай на спокойствие.А  първата появила се хубавица ще ме утеши  ooooh!
В тази серия видЕхме мъжката солидарност - щом си ми най-големия приятел/като брат/ и ще умираш,аз ти предоставям любовта на живота си,която съм търсил 23 години  Rolling Eyes
Нещо ще вземе да ми падне в очите Есмерчо/добре че не ми пада в ръцете,че тогава ще се гониме по стълбите  Mr. Green,аз него де,не той мен/.

# 444
  • София
Есмерки има огромна статия за нашия любимец в ТВ Сага

аз точно за нея говорех-общо взето това което знаем и ние-включително за Бронзовия hahaha hahaha hahaha
потвърждават че е принципен и морален, и държал сметка и правел забележка на сестра си за късите поли hahaha hahaha

pikolo , абсолютно съм съгласна с твоя коментар Sick Sick Sick #Cussing out #Cussing out
Щеше да ми е интересно, ако Езо им теглеше една и на двамата, примерно, и се върнеше при Ендер Wink
ми те и двамата и Али и Есмер направо си я използват като изтривалка-много те обичаме и дай да те използваме #2gunfire #2gunfire
та ако Езо се беше върнала при Ендер, май и Али щеше да се оправи набързо, и Есмер да се съпикяса малко Crossing Arms

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 20:48 от galia2007

# 445
  • Варна
Бризче мила, тва за заплахите беше на майтап бе джанъм....не съм искала да те обидя. Cry Cry Cry Cry
Ставаше бъпрос за тва дето ми го каза на ЛИЧНИ!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Каква обида, бе душичко,
за теб направила бих всичко:
и Алито двете ще оскубем,
пък и аблата в казана ще погубим!

# 446

Каква обида, бе душичко,
за теб направила бих всичко:
и Алито двете ще оскубем,
пък и аблата в казана ще погубим!
Офффф, слава богу...добре, че носиш на майтап..,е сега дупе да ти е яко!!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 447
За морала на Есмер,
нямам аз дори хабер.
Щом е толкова морален,
нека да не става жален
и аблата да натири
после нас да ни издири!

# 448
Дойде ред и за моя коментар за днешната серия.
Кога са решили да я изнасилват новата мома,нали мъкнеше бабето на гръб и наш Есмер й помогна?

И аз туй се чудя  newsm78 За какво изнасилване и за какво спасяване става въпрос. Аз, в днешната серия, такова нещо не видях. Освен да са го дали, когато някакъв шматьо ми се обади по телефона да ме занимава с глупости. Ама и докато говорех, не съм спирала да гледам, та се чудя.

# 449
Опита за изнасилване го излъчиха днеска..... Naughty Naughty Naughty
Беше когато изгората продаваше по тъмно кукли на една сергия.....дойдоха двама "бабаити"
искаха и пари и кат видеха ,че нема решиха да се възползват.....ама  дойде СуперЕсмер и ги поступа....Срещнаха се отблизо с плесницата на КРЪСТОНОСЕЦА. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт